Summit - varázslatos megoldás

, 2001. február 25. 21:11
A Summit Informatikai Kft. 1991-ben alakult. Jelenleg 3 magánszemély a tulajdonosa, és 12 munkatársa van. A kollégák között informatikusok, valamint a szoftverek támogatását szakmai szempontból ellátó közgazdasági-controlling szakemberek találhatók. Ügyviteli rendszereik alapja a Magic alkalmazásgenerátor.
Először iparvállalati és kereskedelmi cégeknek fejlesztettünk ügyviteli rendszereket. 1995-ben elhatároztuk, hogy kisvállalati szintről közép- és főleg nagyvállalati szintre lépünk. Ezt a szoftverek egy teljes vállalati rendszerré történő átalakításával kezdtük el. Természetesen az integrálási tevékenység mellett további nagyvállalati szoftverekre jellemző módosításokat is végrehajtottunk. Kiemelném a magas fokú paraméterezhetőséget, ami biztosítja a szoftverek különböző szempontú beállítását, testre szabását. Közben további modulokkal is bővült a projekt. A teljes szoftverrendszer a Syncom Vállalat- és Termelésirányítási Rendszer nevet kapta.

A webes technológiák Syncom rendszeren belüli alkalmazása tette lehetővé, hogy a belső és külső üzleti folyamatokat a vállalat interneten és intraneten keresztül működtesse és irányítsa. Az interneten végezheti a vállalat a termékértékesítést (SYNeCOM), ajánlatokat adhat és fogadhat, tarthatja az ügyfélkapcsolatokat. Az intraneten keresztül egy belső, zárt webfelületen tekinthetők meg és kérdezhetők le a termelésre és a gazdálkodásra vonatkozó vezetői információk.

A nagyvállalatok felé történő fordulás eredményeként olyan nagy projekteket valósítottunk meg, mint a Repülőtéri Duty Free teljes körű pénztárgépes kereskedelmi, készletgazdálkodási, valamint pénzügyi számviteli rendszerét. A Kunság Volán Rt. részére egy konzorcium tagjaként a “Humánerőforrás” rendszerünket szállítottuk. Szintén a “Humánerőforrás” rendszert vásárolta meg a MIZO-Baranyatej Rt. A Szeged Szoftver Kft.-vel együtt szállítottuk a pomázi Hungagent és Hard Technik Szerszám-nagykereskedelmi Rt. vállalatirányítási rendszerét. És ez csak néhány a számos nagyvállalati, államigazgatási referencia közül.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Éppen most robban a hazai előfizetéses e-kereskedelem

2024. szeptember 24. 15:10

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10