Passkey: jelszó nélküli bejelentkezésre áll át a Binance

forrás: Prím Online, 2023. április 10. 11:48

A Binance csatlakozott a FIDO Alliance-hez, egy olyan szövetséghez, amely a jelszó nélküli hitelesítési szabványok fejlesztésével foglalkozik. A technológia integrálása növeli a Binance-ügyfelek biztonságát és fokozza a felhasználói élményt.

A Binance csatlakozott a FIDO Alliance nevű nemzetközi szövetséghez, az egyik legbefolyásosabb és legnagyobb szervezethez, amelyik a jelszó nélküli hitelesítési szabványok fejlesztésére összpontosít. A világ legnagyobb kriptotőzsdéje a csatlakozástól azt reméli, hogy a Binance-ügyfelek nagyobb biztonságban lesznek és a felhasználói élmény is javul. 

 

A Binance hamarosan passkey-eket, azaz belépési kulcsokat integrál rendszerébe a platform biztonságának fokozása érdekében. A passkey-ek a FIDO-szabványokon alapulnak, és erős, az adathalászatnak ellenálló jelszóhelyettesítőként működnek majd. Ezzel a felhasználó gyorsan és biztonságosan jelentkezhet be több webhelyre, alkalmazásba és eszközre, biometrikus jogosultsággal. 

 

www.binance.com
 

Mint a Binance közölte, a passkey-ek kiválóan egészítik ki a már meglévő biztonsági szolgáltatásaikat. Ezek magukban foglalják a többfaktoros hitelesítést (MFA) és a többaláírásos technológiát is. Céljuk mindezzel, hogy felhasználóiknak a legjobb kereskedési élményt nyújtsák, miközben eszközeiket a lehető legnagyobb biztonságban tartják.

 

A Binance tervei szerint a FIDO-tagság és a passkey bevezetése együttesen a felhasználók bizalmát is növeli a szolgáltatások használata során. A hasonló fejlesztések és előrelépések a kriptovilágban hihetetlenül fontosak, mert hitelesen demonstrálják a technológia egyre növekvő érettségét. 

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új jelölés lesz a fenntarthatóság ismérve

Új minősítési kategóriát hozott létre a Siemens az EcoTech megjelöléssel, amivel az iparban, az energiaelosztásban használatos termékeinek fenntarthatósági jellemzőiről ad átfogó képet. Segítségével a vásárlók könnyen megtalálják a számukra egyszerre előnyös és környezetbarát megoldásokat.

2024. május 7. 17:59

A Schneider Electric együttműködik a WageIndicator Foundationnel

Becslések szerint világszinten a munkavállalók mintegy egyharmada kevesebbet keres, mint amennyi a nyugodt, tisztességes megélhetése biztosításához elegendő. A helyzet javítása érdekében összefogásra van szükség, ennek jegyében a Schneider Electric három évre szóló partnerségi megállapodást kötött a WageIndicator Foundation nevű szervezettel.

2024. május 7. 14:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36