"Pénz, de honnan? 2024."

Megjött a várva várt pénzeső!

forrás: Prím Online, 2024. május 28. 20:37

Beindultak és egész évben kitartanak az előnyös pályázati kiírások kkv-knak, és sorra hirdetik meg a KAP, az agrárium idei pályázati kiírásait. A "Pénz, de honnan? 2024" roadshow utolsó, budapesti állomásán június 20-án is sok új kedvezményes, támogatott forrást hoznak az előadók Közép-Magyarország kkv-döntéshozóinak és az agrárium szereplőinek.

A mikro-, kis- és középvállalkozások idén 450 milliárd forint 0 %-os hitelű pályázati forrásból válogathatnak. Az agrártámogatások (KAP) elképesztő bősége egész évre előre megismerhető! Lehet előre készülni! Idén 11 program 69 pályázata nyílt és nyílik meg folyamatosan a mezőgazdasági és élelmiszerfeldolgozó-ipari gazdák, vállalkozások számára.

 

Folytatódnak a nagyon előnyös képzési pályázatok. Itt nincs területi korlát. Budapesti vállalatok is indulhatnak. Még van az elektromos autó támogatási keretből is bőven.

 

Dübörög a nagy népszerűségnek örvendő Széchenyi Kártya Program Max is.

 

 

A pénzforrásokon túl a támogatások hatékony elköltéséről, a vállalkozások vagyonának gyarapításáról, értékének megőrzéséről, a mesterséges intelligencia gyorsító és költségcsökkentő hatásáról is beszélnek az előadók a regionális "Pénz, de honnan? roadshow" június 20-i budapesti állomásán.

 

A Pénz, de honnan? térítésmentes roadshow-konferencia most is, mint 23 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott és előnyös pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Az előadók személyes konzultációra is várják a résztvevőket a helyszínen.

 

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-2024-budapest/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar fejlesztésű VR űrkabint használhatnak az iskolások

Hazai fejlesztésű és gyártású VR űrkabinban élhetik át az iskolások az űrutazás élményét. A SpaceBuzz-HU VR Űrkabin segítségével a Nemzetközi Űrállomás körül tett sétán úgy pillanthatják meg a Földet, ahogyan az űrben az űrhajósok. A virtuális űrutazás része a SpaceBuzz oktatási programnak, amely a tanulóknak saját átélt élményeken keresztül mutatja meg, milyen törékeny is a bolygónk, mennyire fontos rá vigyáznunk. Egyúttal abban is segít, hogy a mérnöki és természettudományok iránt felkeltse a gyerekek érdeklődését. 

2024. június 29. 13:33

Négyből egy áruhiteles okostelefont vesz - már felújított készüléket is választhat

Egy régóta vágyott felhasználói igényt teljesít a Rejoy.hu azzal, hogy már részletfizetéssel is lehet felújított okostelefont vagy táblagépet vásárolni a piactérről. A Cofidis felmérése szerint az áruhitelre vásárlók közül négyből egy ügyfél okostelefont választ, jellemzően 150-200 ezer forintos értékben.

2024. június 29. 10:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40