A United Call Centers lett az idei Európai Egyetemi Játékok hivatalos AI partnere

forrás: Prím Online, 2024. július 10. 13:10

Július 12-től közel két héten keresztül Miskolc és Debrecen ad otthont az idei Európai Egyetemi Játékok (European Universities Games (EUG) eseményeinek. A nagyszabású sporteseményre 40 ország 400 egyeteméről 17 sportág közel 4 ezer sportolója, 900 edző és mintegy ezer önkéntes érkezik. A helyszíneken történő eligazodásukat az a mesterséges intelligencián alapuló rendszer segíti majd, amelyet a United Call Centers a rendezvény hivatalos AI partnereként fejlesztett ki és bocsátott a szervezők rendelkezésére.

A feladat összetett jellegét jól mutatja, hogy az EUG világszerte az egyik legnagyobb amatőr nemzetközi verseny. Magyarországon az 1965-ös Nyári Univerziádé óta nem rendeztek hasonló méretű sporteseményt. Az AI alapú információs rendszer az EUG saját mobilalkalmazásába integrálva érhető el a nap 24 órájában. Rajta keresztül minden erre jogosult sportoló és vendég szabadszavas kérdéseket feltéve, várakozás nélkül juthat hozzá a rendezvénnyel kapcsolatos minden fontos információhoz.

 

A rendszer hibrid AI fejlesztésre támaszkodik, vagyis a zárt szakmai adatbázison felül a fejlesztők által jóváhagyott külső internetes forrásokat is felhasznál (például az éppen aktuális szállás-, közlekedési, stb. információk elérése érdekében.)

 

„Büszkék vagyunk, hogy az idén az amerikai Stevie Awards díjat is elnyerő, AI alapú aiden.tech ügyfélszolgálati technológiánk egy újabb nagy presztízsű nemzetközi szintű megbízás során bizonyíthat – mondta Juhász Zsolt Máté, a UCC ügyvezető igazgatója. – Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az Európai Egyetemi Játékok valamennyi résztvevője a lehető legkényelmesebb módon tájékozódhasson itt tartózkodása során. A rendezvény partnereként további vállalásunk, hogy az egyes sporteseményekről nyilvánosan elérhető, folyamatosan frissülő hírekkel fogunk beszámolni honlapunkon.”

Kulcsszavak: AI UCC United Call Centers

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá az SAP Hungary és a Gábor Dénes Egyetem

Hosszú távra szóló stratégiai együttműködési megállapodást kötött a hazai üzleti informatikai szektor vezető szereplője, az SAP Hungary, és a sokrétű IT és gazdasági képzési portfólióval rendelkező, innovációban élen járó Gábor Dénes Egyetem. Az együttműködési szerződést az egyetem tanévnyitó ünnepségén írta alá Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezető igazgatója és Dr. Dietz Ferenc, a Gábor Dénes Egyetem elnöke.

2024. szeptember 16. 11:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27