Galaxy S24 Ultrával élhetik át a szurkolók az olimpiai vitorlásverseny izgalmait

forrás: Prím Online, 2024. augusztus 6. 17:00

A Samsung közelebb hozta a szurkolókhoz a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok vitorlásversenyét, amelyet a francia kikötővárosban Marseille-ben rendeztek. A hajókra telepített Galaxy S24 Ultra okostelefonok által a nézők úgy élhették át a versenyt, mintha kedvenc sportolóik oldalán lennének – együtt küzdve az elemekkel a Földközi-tenger közepén.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (NOB), az Olympic Broadcasting Services-zel*  (OBS) és további olimpiai partnerekkel együttműködve, a Samsung az olimpiai játékokra optimalizált szoftvereket és technológiákat alkalmazott, annak érdekében, hogy a verseny közben felvételeket rögzíthessen és közvetíthessen.

 

Galaxy S24 Ultra okostelefonokat telepítettek a vitorlás futamokon versenyző hajókra, a szörfversenyeken (kitesurf és windsurf) pedig a Galaxy okostelefonokat a sportolók vállára és a vízben lévő bójákra rögzítették. Az új nézői élménynek köszönhetően a szurkolók egyetlen pillanatról sem kellett, hogy lemaradjanak.

 

Ez teljesen új kihívásokat jelentett, valamint hónapokon át tartó kutatást, fejlesztést és tesztelést igényelt, – szoros együttműködésben az OBS-szel és más olimpiai technológiai partnerekkel, hogy a vállalat garantálhassa a videó minőségét és a csatlakozási teljesítményt a különböző vízfelületeken és időjárási körülmények között, legyen szó nagy szélről, hatalmas hullámokról vagy rendkívüli hőségről és napsütésről. A Samsung és partnerei ezeket a kihívásokat a Galaxy S24 Ultra optikai képstabilizátorának (OIS) kihasználásával, az adatátviteli teljesítményének növelésével és a követőhajókon telepített közvetítő állomások telepítésével oldották meg, hogy zavartalan élő közvetítést biztosíthassanak a nézőknek.

 

Összhangban a 2024-es párizsi olimpiai játékok Games Wide Open**  szellemiségével, a Samsung elkötelezett aziránt, hogy a szurkolóknak igazán magával ragadó élményt nyújthasson világszerte. 

 

Galaxy S24 Ultra okostelefonok Robert Dickson és Sean Waddilove (Írország) hajóján, a Férfi Skiff 49er versenyen, a 2024-es párizsi olimpiai játékok negyedik napján, a marseille-i kikötőben, 2024. július 30-án. (Fotó: Getty Images)

 

Galaxy S24 Ultra okostelefonok Isaac McHardie és William McKenzie (Új-Zéland) hajóján, a Férfi Skiff 49er versenyen, a 2024-es párizsi olimpiai játékok negyedik napján, a marseille-i kikötőben, 2024. július 30-án. (Fotó: Phil Walter/Getty Images)

 

Galaxy S24 Ultra okostelefonok egy bóján a vízben, amint Makoto Tomizawa (Japán) a Férfi Windsurf iQFoil osztályban versenyez, a 2024-es párizsi olimpiai játékok negyedik napján, a marseille-i kikötőben, 2024. július 30-án. (Fotó: Clive Mason/Getty Images)

 

Galaxy S24 Ultra okostelefonok Ian Barrows és Hans Henken (USA) hajóján, a Férfi Skiff 49er versenyen, a 2024-es párizsi olimpiai játékok negyedik napján, a marseille-i kikötőben, 2024. július 30-án. (Fotó: Phil Walter/Getty Images)

 

Galaxy S24 Ultra okostelefonok Odile Aanholt és Annette Duetz (Hollandia) hajóján, miközben aranyat nyernek a Női Skiff 49erFX osztály éremfutamán, a 2024-es párizsi olimpiai játékok hetedik napján, a marseille-i kikötőben, 2024. augusztus 2-án. (Fotó: Phil Walter/Getty Images)

 

Galaxy S24 Ultra okostelefonok a 2024-es párizsi olimpiai vitorlásverseny hajóján a marseille-i kikötőben.

____________________

*Olimpiai Közvetítési Szolgáltató

**A párizsi olimpia hivatalos szlogenje, a Games Wide Open azt a törekvést is tükrözi, hogy az esemény befogadóbb, felelősségteljesebb és látványosabb legyen, és új utakat találjon az emberek bevonására az olimpia előtt, alatt és után.

Kulcsszavak: olimpia okostelefon Samsung

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34