Sorozatban ötödszörre díjazott Huawei-okosórát az EISA

forrás: Prím Online, 2024. augusztus 28. 20:17

A HUAWEI Watch 4 Pro Space Editiont választotta idén a világ legobb okosórájának a Kép- és Hangtechnikai Szakértők Szövetsége (EISA). A világ egyik legbefolyásosabb fogyasztói elektronikai szakértői szervezetének indoklása szerint az űrhajós minőségű titánból készült okosóra stílusában és funkcionalitásában egyaránt kiemelkedő. Az EISA zsűrije idén már sorozatban ötödszörre választott Huawei okosórát a legjobbnak. A gyártó világszerte a vezető gyártók között szerepel a viselhető okoseszközök technológiai fejlesztésében.

 

A több mint ötven nemzetközi fogyasztói elektronikai szaklap és online médium szakíróit tömörítő szövetség több mint négy évtizede állít össze listát minden évben a kiemelkedő szórakoztató elektronikai termékekről. A legfejlettebb technológiákat és funkciókat ötvöző, kiemelkedő teljesítményű új termékek közül a szövetség közgyűlése szavazással választja ki az egyes kategóriák győzteseit. A zsűri idén a HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition-nek ítélte oda „2024-2025 legjobb okosórája” díjat.

 

 

A zsűri indoklása szerint a HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition a legjobb okosóraként tűnik ki az egyedi, kéttónusú nanokristályos kerámia előlapja miatt, amely nemcsak az esztétikai vonzerejét növeli, hanem a gyémántszerű szénbevonatnak köszönhetően kiváló tartósságot is biztosít, így kétszeresen karcálló. A hagyományos Watch 4 Pro frissítéseként kiadott Space Edition szürke titánium szíja pedig az elegancia és a robusztusság megkülönböztető jegyét kölcsönzi. Megtartja az olyan csúcsminőségű funkciókat, mint az 1,5 colos LTPO AMOLED kijelző, az eSIM-támogatás és az 5 ATM vízállóság, biztosítva, hogy stílusban és funkcionalitásban egyaránt kiemelkedő legyen. Utóbbinak köszönhetően egyébként akár 30 méteres mélységig szabadtüdős merülésre is alkalmas az óra.

 

Az e-SIM képes HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition esztétikáját az űrhajókban is használt Laval-fúvóka ihlette. Az okosóra strapabíró, mégis könnyű, az űrkutatásban használt DLC-titánból készült. A napi használatból és sportolásból eredő kopásokkal szemben a titán mellett a domború zafír üveg kijelzőborítás, az IP 68-as por- és vízállósági tanúsítvány is teszi még ellenállóbbá. 

 

 

A HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition egészségügyi funkciói* is új szintre emelkedtek. Az új Egészségügyi Áttekintés 2.0 lehetővé teszi, hogy a felhasználók 60 másodpercen belül több egészségügyi adatot is mérhessenek, többek között az alvás közbeni légzésről is, majd ezeket intelligensen összehasonlítsák a korábbi mérésekkel. Az óra teljes körű kompatibilitást kínál minden operációs rendszerrel, beleértve az Androidot és az iOS-t is.

 

A HUAWEI Watch sorozat az évek során a prémium, sportos és egészségközpontú technológiai trendek meghatározó szereplőjévé vált. A gyártó folyamatos innovációjának köszönhetően a gyártó okosórák piacán elért eredményeit az EISA elismerései is visszaigazolják: a szakértő szövetség ötödik éve választ Huawei-terméket az év legjobb okosórájának. 

 

 

Az EISA 1982 óta minden évben átadja elismeréseit. A díjak odaítélése szigorú szabályok szerint történik. A díjazásban részt vevő valamennyi terméknek átfogó, többlépcsős vizsgálaton kell átesnie, hogy az eredmény igazságos és hiteles legyen. A gazdag szakmai ismeretekkel és iparági tapasztalatokkal rendelkező bírálóbizottság a technológiai innováció, a felhasználói élmény, az iparági befolyás és egyéb szempontok szerint értékeli az eszközöket. 

 

_____________________________

*Ez a termék nem orvostechnikai eszköz. Ezért az adatok figyelése és a kapott eredmények csupán tájékoztató jellegűek, és nem használhatóak orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául.

Kulcsszavak: okosóra EISA Huawei

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okoseszközöket jelent be a Huawei

A Huawei világszerte uralja a viselhető okoseszközök piacát a leszállított mennyiség alapján az IDC független piackutató cég legfrissebb jelentése* szerint. A vezető pozíciót tovább erősítheti a gyártó közelgő, szeptemberi nagyszabású nemzetközi termékbemutatója, ahol számos innovatív okoseszközzel jelentkezik. A Huawei ráadásul már előrendelést is hirdetett a magyar piacon az újonnan érkező okosórájára, kedvezményt és ráadás fülhallgatót is ad az új készülék mellé szeptember 19. és szeptember 30. között.

2024. szeptember 14. 15:27

Kiváló hangteljesítménnyel rendelkezik az új Sony csíptetős mikrofon

A Sony bejelentette az ECM-L1 Lavalier mikrofont, amely 3,5 mm-es csatlakozón át felvett árammal is működik, és a Sony jól bevált hangtechnikai fejlesztésein alapul. A mikrofon a sok éven át komoly szakmai megbecsülésnek örvendő, rádiós stúdiók és produkciós cégek által is előszeretettel használt ECM-77-es sorozatból lett továbbfejlesztve.

2024. szeptember 14. 11:55

Az európai közönség számára is debütált az LG legkisebb 4K projektora

Az LG Electronics (LG) a berlini IFA kiállításon mutatta be CineBeam Q (HU710PB) projektorát az európai közönségnek. A CineBeam Q egyedülálló, minimalista kialakításával, kiemelkedő képminőségével és izgalmas funkcióival valódi moziteremmé változtatja a nappalit – vagy éppen azt a helyiséget, amiben elhelyezzük.

2024. szeptember 13. 20:01

A Dreame négy új innovációt mutatott be a berlini IFA-n

A Dreame Technology, az innovatív háztartási készülékek gyártója Berlinben, az IFA technológia kiállításon mutatta be újdonságait, köztük a saját magát megemelő robotporszívót, a 360 fokos lézeres térképező funkciót, a minden kisállatszőrrel megbirkózó dupla kefés tisztítást, valamint az automatikus vízfeltöltő rendszert.

2024. szeptember 11. 18:40

Itt egy zsebméretű e-book olvasó a következő utazásodhoz

A Boox bemutatja a Go sorozat legújabb tagját, a Go 6-ot. Ezt a mini e-papír olvasót azoknak tervezték, akik szeretnek olvasni és felfedezni. Elődei sikerére építve a Go 6 egy prémium kategóriás papírszerű kijelzővel, kivételes hordozhatósággal és sokoldalú funkciókkal rendelkezik.

2024. szeptember 11. 11:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34