Pénz, de honnan? 2024. Ősztől végre lesz vissza nem térítendő!

forrás: Prím Online, 2024. augusztus 30. 09:57

Ősszel érkezik a magas intenzitású (50-70% vissza nem térítendő támogatás) GINOP Plusz 2.1.3.-24. A mikro- és kisvállalkozások még idén 40 milliárd, jövőre 75 milliárd forintra pályázhatnak innovációs képességük erősítése szándékával. Újdonság, hogy a marketing, értékesítés és logisztika is innovációként ismerhető el! És folyamatosan jelennek meg a KAP kiírásai is. A Pénz, de honnan? 2024 roadshow székesfehérvári állomásán szeptember 26-án is sok új kedvezményes, támogatott forrást hoznak az előadók Közép-Dunántúl kkv-döntéshozóinak és az agrárium szereplőinek.

Az évi 0 százalékos kamatozású KKV Technológia Plusz Hitelprogram mellé csatlakozik a végre a budapestieknek is járó Hitelprogram. Gyakorlatilag egyformán mindenre felvehető – materiális, immateriális beruházásokra, technológiafejlesztésre, de még képzésre, tanácsadásra is. 10 % saját erő kell csak hozzá!

 

A KAP (EU-val Közös Agrár Program) folyamatosan jelenteti meg a kiírásait! Most a kertészeti ágazat, szeptemberben az állattartó telepek, s a feldolgozói üzemek kerülnek sorra. A támogatói intenzitás is jelentős. Figyeljük havonta az új pályázati megjelentetéseket!

 

Ezeken kívül még sok, pl. foglalkoztatáshoz, képzéshez köthető támogatásról tudunk beszámolni. S szó lesz olyanokról, amiről még talán senki sem hallott.

 

 

 

Persze a népszerű Széchenyi Kártya Program MAX plusz előnyeiről is szó esik.

 

A banki forrásszerzés nagyon is versenyképes lehetőségeinek bemutatásáról sem feledkeznek meg a 24. évébe lépő „Pénz, de honnan” roadshow előadói.

 

A Pénz, de honnan? roadshow-konferencia most is, mint 24 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott és előnyös pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Az előadók személyes konzultációra is várják a résztvevőket a helyszínen.

 

Díjmentes Pénz, de honnan? roadshow-konferencia a Közép-Dunántúl Régió kkv-döntéshozóinak és agrárvállalkozóinak!

 

Csak regisztrálni kell!

Szeptember 26. Székesfehérvár. (Csak helyszínen!)

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-2024-szekesfehervar/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mától Magyarországon is Ayvens néven működik a legnagyobb hazai flottakezelő

Ayvens márkanév alatt folytatja tevékenységét hazánk legnagyobb flottakezelője és mobilitási szolgáltatója, az ALD Automotive | LeasePlan. Az új márka létrejöttének előzménye, hogy 2023 májusában a Societe Generale csoporthoz tartozó ALD Automotive felvásárolta a LeasePlant, az integráció egyik fontos lépéseként pedig immáron Magyarországon is Ayvens néven folytatja működését a vállalat. Az Ayvens világszerte 42 országban 3,4 milliós flottát üzemeltet, melyből több mint 550 000 elektromos meghajtású. Magyarországon az Ayvens közel 3000 ügyfele részére nyújt mobilitási megoldásokat, és összesen mintegy 33000 járműből álló flottát kezel.

2024. szeptember 18. 18:30

Együttműködési megállapodást jelentett be a SentinelOne és a Lenovo

Többéves együttműködést jelentett be a SentinelOne és a Lenovo, amely keretében Lenovo felhasználók millióinak teszik elérhetővé világszerte a mesterséges intelligencia által vezérelt végpont alapú biztonságot. A Lenovo a SentinelOne iparágvezető Singularity Platformját és generatív AI funkcióit (Purple AI) építi be új PC-ibe, valamint olyan frissítéseket kínál a felhasználóknak, amivel bővíthetik a ThinkShield biztonsági portfólióját és autonóm módon védhetik meg az eszközöket a modern támadásoktól.

2024. szeptember 18. 11:36

Magyar biotech startup került be az AWS globális AI programjába

Az Amazon Web Services (AWS) bejelentette, hogy a mesterséges intelligenciával rákellenes megoldásokat kutató biotech céget, a Turbine-t, egyetlen magyarként beválasztották az AWS Global Generative AI Accelerator 10 hetes programjába, amelybe globálisan mindössze 80 vállalkozás került be idén.

2024. szeptember 18. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34