Fontos elismerést söpört be a hamarosan nálunk is kapható OMODA autók gyártója, a Chery

forrás: Prím Online, 2024. október 8. 10:03

Az autóipari szereplők közül a Chery érdemelte ki a Kantar BrandZ Shanghajban megrendezett kínai gáláján a „Pioneering Chinese Global Brand” elismerést. A Chery elkötelezett a globális jelenlét mellett, ennek eredményeként világszerte már több mint 80 országban kaphatók a termékeik. Hamarosan Magyarországon is megkezdik a közel 20 fejlett intelligens vezetéstámogató technológiával felszerelt OMODA 5 értékesítését.

A Kantar BrandZ Shanghajban megrendezett kínai gálaestjén több mint 1000 marketingszakember, pénzügyi vezető és a vezető médiumokat képviselő újságíró vett részt. Az eseményen hat kategóriában adták át a „Pioneering Chinese Global Brand” (Úttörő Kínai Globális Márka) elismeréseket a nemzetközi terjeszkedésben és márkaépítésben élen járó kínai vállalatoknak. Az autóipari szereplők közül idén a Chery Group érdemelte ki a díjat. 

 

A Chery globális jelenlét iránti elkötelezettségét mutatja, hogy termékei több mint 80 országban és régióban kaphatók, az export értékesítésben pedig évről évre kétszámjegyű növekedést ér el. A vállalat globális K+F központjainak és helyi piaci stratégiáinak támogatásával világszerte kiérdemelte a fogyasztók bizalmát és elismerését, és sokat tett azért, hogy új imázst adjon a kínai autómárkáknak a nemzetközi színtéren.

 

 

Az autók a mi igényeinkre szabva készülnek 

 

A Chery jelentős összegeket fordít technológiai innovációra és termékfejlesztésre. A cég nyolc K+F központot és több mint 300 laboratóriumot hozott létre világszerte, hogy a különböző országok és régiók felhasználói számára a legmegfelelőbb minőségi megoldásokat kínálja. Legyen szó Dél-Amerika magasan fekvő régióiról vagy Délkelet-Ázsia esős éghajlatáról, a Chery termékei kivételes alkalmazkodóképességről és megbízhatóságról tesznek tanúbizonyságot, és megfelelnek a fogyasztók különböző igényeinek.

 

A Chery tengerentúli exportja a teljes értékesítés közel 50 százalékát teszi ki, és a cég Kína elsőszámú személygépkocsi-exportőrének számít. A társaság OMODA és JAECOO márkái európai hódításukat Spanyolországban kezdték meg, és azóta az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Lengyelországban és más piacokon is figyelemre méltó eredményeket értek el. A hetekben Magyarországon is elindul az OMODA 5 modell forgalmazása. A közel 20 fejlett, intelligens vezetéstámogató technológiával felszerelt jármű sokrétűen segíti a forgalmi helyzetek megoldását az úton. A zsúfolt városi területeken például a hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer (RCTA) aktiválódik, ami a holttérben közeledő járművet észleli, és figyelmezteti a vezetőt a lehetséges ütközésveszélyre. Autópályán többek között a teljes sebességű adaptív sebességtartó automatika (ACC) rendszerét értékelték a tesztvezetés során a csapat tagjai. A 10,3 hüvelykes dupla képernyő és a 360°-os panorámakamerarendszer könnyebbé és biztonságosabbá teszi a vezetést, míg az újonnan hozzáadott „egyérintéses indítógomb” hatékonyan növeli a vezetési kényelmet.

 

A Chery Group OMODA 5 modelljének hazai forgalmazója a Genius Automotive. Az OMODA márka első körben Budapesten több helyszínen, valamint Kecskeméten lesz elérhető. A közeljövőben a hálózat tovább fog bővülni és számos városban lehet majd megvenni ezeket az autókat. Az OMODA 5 1,6-os benzines crossover, alapfelszereltséggel 10 millió forint lesz a bevezető ára. 

 

Az 1997-ben alapított Chery a legnagyobb kínai autóexportőr. A cég tavaly közel 1,9 millió járművet adott el, ebből 900 ezret külföldön. A társaság rendelkezik európai gyártóbázissal is, Németországban pedig fejlesztőközpontot működtetnek.

Kulcsszavak: autó Chery

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már nálunk is kapható az OMODA 5

Már Magyarországon is kapható a Chery Group rendkívül magas felszereltségű és remek ár-érték arányt képviselő autója, az OMODA 5. A hazai piacon újdonságnak számító márka forgalmazását négy budapesti és négy vidéki márkakereskedésben kezdték meg, ahol már ki is próbálhatók a járművek. 

2024. október 12. 11:52

Egy évszázada a mobilitás élén

Az Emil Frey cégnév összeforr a minőséggel, hitelességgel, iránymutatással és a vevőközpontúsággal. A vállalat úttörő szellemisége 100 év múltán sem csorbult, sőt hitvallásával újabb és újabb területeken válik meghatározóvá. A századik születésnapot a magyar képviselet Prestige Day keretében ünnepelte partnereivel Zsámbékon, a DrivingCampen.

2024. október 9. 20:03

Fontos elismerést söpört be a hamarosan nálunk is kapható OMODA autók gyártója, a Chery

Az autóipari szereplők közül a Chery érdemelte ki a Kantar BrandZ Shanghajban megrendezett kínai gáláján a „Pioneering Chinese Global Brand” elismerést. A Chery elkötelezett a globális jelenlét mellett, ennek eredményeként világszerte már több mint 80 országban kaphatók a termékeik. Hamarosan Magyarországon is megkezdik a közel 20 fejlett intelligens vezetéstámogató technológiával felszerelt OMODA 5 értékesítését.

2024. október 8. 10:03

Valóban csak az elektromos autókon múlna a fenntartható közlekedés?

Stabilizálódni látszik a cégautóflotta-piac, az új autók beérkezése újra a régi ütemben zajlik, a folyamatosan emelkedő bérleti díjak azonban továbbra is kihívást jelentenek a cégeknek. Ennek ellenére a vállalatok is nyitnak az adott esetben drágább elektromos autók felé, de a céges flotta összeállítását még mindig a státusz és a pozíció határozza meg a valós használati igények helyett. 

2024. október 6. 11:58

Megérkezett Magyarországra az Omoda 5

Az első helyen végzett az OMODA és JAECOO márkák gyártója, a Chery Automobile a kínai piacon az új autók minőségével kapcsolatos fogyasztói elégedettséget vizsgáló jelentés szerint a kínai brandek között. A közel 20 fejlett intelligens vezetéstámogató technológiával felszerelt OMODA 5 az elkövetkező hetekben Magyarországon is kapható lesz. 

2024. október 3. 17:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén már ezernél is több résztvevőt várnak a Service Design Day-re

2024. október 7. 09:59

Innovációs versenyen méretik meg magukat a világ egyetemistái

2024. október 2. 19:34

Országos kutatásból netezési körkép: a magyarok többségének élete elképzelhetetlen net nélkül

2024. szeptember 29. 15:24

Éppen most robban a hazai előfizetéses e-kereskedelem

2024. szeptember 24. 15:10