A Samsung S9 UHD TV a Media Hungary-n debütál

forrás: Prím Online, 2013. május 14. 10:01

A Samsung első és a piac legnagyobb Ultra HD felbontású (UHD) televízióját, a 216 cm-es képátlójú S9-et az Antenna Hungáriával közösen május 14-én mutatja be a legnagyobb hazai médiaeseményen, a Media Hungary-n, Siófokon. Az S9 UHD TV 85 hüvelykes képernyőmérettel, ámulatba ejtő képminőséggel, elképesztően gyors négymagos processzorral, továbbfejlesztett szoftverrel és még intelligensebb interaktív funkciókkal érkezik.

A digitalis átállás számos előnnyel jár a hazai médiafogyasztók számára. Ezeket mutatja be közös standján a Samsung és az Antenna Hungária, valamint egyúttal bepillantást is nyújtanak a televíziózás jövőjébe, az Ultra HD technológiával érkező Samsung S9 segítségével.

 

A Samsung S9 UHD TV igazi áttörést jelent a televíziózás világában. Az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően a 85 hüvelykes képernyő káprázatos ultra HD (3840x2160) felbontású képet tár a televíziónéző elé. Az újdonság kontrasztaránya hatalmas, így a feketék még mélyebbek, a fehérek pedig még tisztábbak. Emellett a Samsung saját konvertáló motorja úgy javítja fel a HD vagy full HD tartalmakat UHD felbontásra, hogy megtartja a kép részletgazdagságát, s így még valósághűbb képminőséget biztosít.

 

 

A Smart Hub 2.0 különböző tartalmakat kínál a felhasználóknak, szolgáltatások, alkalmazások rengetege tárul elénk, a Moziarena alkalmazás használatával a legújabb filmek közül válogathatunk. A közösségi panel segítségével egyszerűen és gyorsan kapcsolatba léphetünk barátainkkal a Facebookon vagy a Twitteren, a Skype-on keresztül pedig életnagyságban videó-beszélgethetünk szeretteinkkel.

 

A Smart Interakció intelligens hang- és mozgásvezérlést, valamint arcfelismerést biztosít, az All Share funkció segítségével pedig különböző készülékek – notebookok, táblagépek és okostelefonok csatlakoztathatók a készülékhez, az azokon található tartalmak azonnal megoszthatók a televízióval és a közösségi oldalakon keresztül ismerőseinkkel.

 

Sebestyén Péter, a Samsung Electronics Hungary alelnöke elmondta, hogy „a Samsung S9 UHD TV a forradalmian új One Connect Boxnak köszönhetően lesz folyamatosan megújítható. Ez a technológia, a Smart Evolution Kithez hasonlóan, mérföldkövet jelent a televíziózás világában, hiszen ezekkel az eszközökkel a jövőben piacra kerülő készülékek legmodernebb szoftveres és hardveres újításai egy parányi eszköz segítségével átültethetők. A One Connect Box által az UHD TV képes lesz alkalmazkodni a ma még formálódó UHD szabványokhoz (mint például a képtömörítési eljárás, új generációs HDMI csatlakozás, stb.), ötvözve a Smart Evolution Kit nyújtotta előnyöket is.

 

A Samsung az Antenna Hungariával közösen vesz részt Magyarország legnagyobb médiaeseményén, ahol közös standjukon bárki megtekintheti a dél-koreai gyártó csúcskészülékét és egyéb okos megoldásait. A funkciók bemutatásában a Samsung kollégái nyújtanak segítséget.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05