Komplett hangstúdió Samsung-kütyükre

Kütyü Magazin, 2015. december 2. 12:23

A Samsung saját fejlesztésű Soundcamp alkalmazásával egy kisebb stúdió lapulhat a zsebedben. Az applikáció ingyenesen letölthető a Samsung felsőkategóriás mobileszközeire.

A Soundcamp a Samsung saját fejlesztésű DAW (Digital Audio Workstation) és MIDI szekvenszer applikációja. A nyitott platform kétféle beépített digitális hangszerrel és audio bemenettel rendelkezik, amelyhez számos külső virtuális plugin csatlakoztatható. Az alkalmazást professzionális valós idejű audio és MIDI formátumok kezelésére fejlesztett ki a Samsung szoftverfejlesztőkből és zenészekből álló csapata.

 

A Soundcamppel a mobilon még külső felszerelés nélkül is komponálhatunk zenét az előre telepített, vagy a saját hangmintáidból. Más eszközökkel együtt használva a telefon vagy tablet érintőképernyője kontroll felületként is működik, sőt, a karmesteri vénával megáldott producerek a Samsung legújabb Gear S2 okosóráját viselve már gesztusaikkal is vezérelhetik a hangfolyamot.

 

Az alkalmazás két új elemmel is frissült a közelmúltban, amik a zeneírásnál és a live act produkcióknál is hasznos kiegészítők. A Looper funkcióban 250 ingyenes stúdióminőségű Loopmasters hangból lehet válogatni, akinek pedig ez nem lenne elég, saját loopokat is készíthet. A másik újítás, a Sampler pedig a hangminták importálását, rögzítését és lejátszását teszi zökkenőmentessé. 


 


A Samsung Galaxy S6 edge+ és Galaxy Note 5 tulajdonosok ezen felül olyan kompatibilis külső alkalmazásokkal merülhetnek el a zenekészítésben, mint a Unique és a Retronyms Phase 84 szintetizátorok, az effektek szerelmesei a Sugar Bytes WOW2 filterével alkothatnak, illetve rendelkezésükre áll az IK Multimedia iLectric és az iGrand Piano-ja is. 

 

A Soundcamp alkalmazás ingyenesen letölthető a Samsung Galaxy S6 edge+, S6 edge, S5, Note 5, Note 4, Note edge okostelefonra vagy Tab S, S2, Galaxy View tabletre, amennyiben azon 5.0-ás vagy annál frissebb Android verzió fut.

 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50