Vinkó Bence az év menedzsere az infokommunikációs szektorban

Gyurós Tibor-díjat kapott az EPAM Systems Kft. ügyvezető igazgatója, Fehér Gyulával, a USTREAM alapítójával együtt

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 15. 13:30

Vinkó Bencét, az EPAM Systems Kft. ügyvezető igazgatóját és Fehér Gyulát, a USTREAM alapítóját választotta az év menedzserének az infokommunikációs szektorban az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ). Az IVSZ 1997 óta díjazza a hazai infokommunikációs szektor kiválóságait, az elismerés 2001 óta a Gyurós Tibor-díj nevet viseli.

A díj évente 3 kategóriában jár: az Év IKT Innovációja, az Év IKT Projektje és az Év menedzsere az infokommunikációban. Az idei elismeréseket Balatonfüreden, a digitális gazdaságról, IoT-ről, digitalizációról, kutatás-fejlesztésről, technológiai innovációról szóló MENTA konferencián osztották ki kedden, a legfontosabb magyarországi informatikai cégvezetők és nagyvállalati döntéshozók körében.

 

 

Az Év menedzsere az infokommunikációban 2016-ban Vinkó Bence, az EPAM Systems Kft. ügyvezető igazgatója és Fehér Gyula, a USTREAM alapítója.

 

"A globális piacon is mérhető sikereket is látunk Budapestről kiindulni, ilyen a mostani díjazott USTREAM, az EPAM vagy az AdasWorks is" – mondta el a díjátadón Laufer Tamás, az IVSZ elnöke, hozzátéve: „az EPAM az ország egyik legnagyobb, külföldi piacokra is dolgozó szoftverfejlesztő cége”.

 

A díjazott, Vinkó Bence 2007 óta az EPAM Systems Kft. ügyvezető igazgatója, korábban, 5 éven át a cég HR menedzsereként dolgozott.  Az EPAM közel 1500 dolgozót foglalkoztat országszerte, ebből több mint 1000-en Budapesten dolgoznak. A vállalat Közép-Európa egyik legnagyobb, komplex szoftverfejlesztési megoldásokat nyújtó cége. Magyarországon több mint 10 éve van jelen, Budapesten, Debrecenben és Szegeden.

 

Főképpen a pénzügyi szolgáltatásokban, az utazásban, vendéglátóiparban, a kiskereskedelemben, a médiában és szórakoztatásban, valamint az egészségügyben találkozhatnak az emberek a cég által fejlesztett digitális megoldásokkal – úgy, hogy nem is tudják, hogy ezeket valójában az EPAM készítette.

 

"Megtiszteltetés, hogy megkaphattam ezt a díjat, amellyel az infokommunikációs szektor kiváló teljesítményeit ismeri el évről évre az IVSZ. Gratulálok Fehér Gyulának is a díjhoz. Az elismerés az EPAM valamennyi munkatársának közös sikere. Arra kötelez, hogy még nagyobb lendülettel dolgozzunk tovább céljaink eléréséért" – fogalmazott Vinkó Bence a díj kapcsán.

 

 

Vinkó Bence ügyvezető igazgatóként a mai napig kulcsterületnek tartja a cég sikereiben kevésbé látványos, de létfontosságú elemet, a megfelelő háttér biztosítását. Szerinte a dinamikusan fejlődő EPAM-nak nemcsak a projekteket, hanem a hatékony munkához szükséges komfortos hátteret is biztosítania kell. Ez nem csupán munkaállomásokat, kényelmes székeket jelent, hanem megfelelő fényviszonyokat, természetes környezetet. A feszített munkatempó miatt a munkatársaknak szükségük van feltöltődésre, ehhez közösségi tér, rekreációs helyiség áll rendelkezésre. Kedvezményes sportolási és wellness lehetőségeket is biztosít a cég, szakmai és "nowork " jellegű rendezvényeket támogat, vagy például az EPAM dolgozók gyerekeinek egész nyáron kedvezményes táborozási lehetőséget biztosított; hiszen az a céljuk, hogy jól érezze magát a munkavállaló.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09