Itthon is elérhető már a HyperX Alloy FPS gamer billentyűzet

Mindent a maximális FPS játékélményért: gyors reagálás, masszív fémvázas felépítés, dinamikus világítás, minimalista kompakt dizájn

forrás: Prím Online, 2017. február 8. 10:34

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy Magyarországon is elérhető a HyperX Alloy FPS mechanikus billentyűzet. 

A gamer periféria ideális választás lehet a belső nézetű lövöldözős játékok (FPS) rajongóinak, hiszen helytakarékos kialakításának köszönhetően bőséges hely jut asztalunkon az egérnek, a Cherry MX Blue mechanikus kapcsolók pedig gyorsaságuk mellett egyedi bordázott felszínükkel segítik ujjaink tájékozódását játék alatt a legfeszültebb pillanatokban is.

 

„Széles körű kutatások és többszáz órányi játéktesztelés eredményeként, a HyperX kifejlesztett egy olyan mechanikus billentyűzetet, amely akár az indulatokkal teli, intenzív játékoknak is ellenáll, sőt sok helyet sem foglal az asztalon, ami elengedhetetlen az FPS kedvelőinek. A stabil fémkeretnek és a Cherry MX Blue kapcsolóknak köszönhetően a billentyűzet 50 millió leütésig garantált teljesítményt nyújt” – mondta Edward Baily, a HyperX EMEA-térség (Európa, Közel-Kelet és Ázsia) üzletfejlesztési menedzsere. 

 

 

A billentyűzet alaptartozékát képezik a WASD és az 1, 2, 3, 4 billentyűfedők érdesített, színes változatai, amelyek szabadon cserélhetők. Emellett a piros színű HyperX LED háttérvilágítás és hat különféle személyre is szabható LED-üzemmód, valamint strapabíró fémkeret garantálja az extrém élményhatást és teljesítményt. A gamer eszköz továbbá nemcsak megakadályozza a billentyűk véletlen leütését, hanem 100 százalékos védelmet biztosít a több gomb lenyomásának hibás észlelése ellen. A funkció használatával ráadásul egyszerűen letiltható a játékokat rendszerint megakasztó Windows gomb is.

 

A HyperX Alloy FPS a kényelemre szintén nagy hangsúly fordít. A billentyűzet hátoldalán található USB-s töltőcsatlakozó könnyen hozzáférhető, a szövettel borított mini-USB tápkábel egy mozdulattal eltávolítható, a hálóból készült utazótok pedig a szállítás során gondoskodik a kompakt eszköz védelméről.

 

A CS:GO játékos, Sean „sG@res” Gares az Echo Fox csapatából is tesztelte a billentyűzetet, és az alábbi élményekről számolt be: „A HyperX Alloy tökéletes választás számomra, főként a Cherry MX Blue kapcsolók kiváló gyorsaságának, a billentyűzet kompakt méretének és az ellenálló fém váznak köszönhetően. Nagyon tetszik ezen kívül a szállítást megkönnyítő, egyszerűen eltávolítható kábel, valamint, hogy az USB bemenettel még a telefonomat is tölthetem.”

 

 

Elérhetőség és támogatás

A HyperX Alloy FPS mechanikus billentyűzet elérhető a HyperX magyarországi viszonteladó-partnereinél. A termékhez kétéves jótállás és ingyenes, napi 24 órában elérhető HyperX támogatás jár.

 

HyperX az e-sportért

Az e-sportok és a játékosközösségek lelkes támogatója, a HyperX kifejezetten az FPS játékokhoz fejlesztett termékeket, például a HyperX Cloud Revolver mikrofonos fejhallgatókat, amelyek a kényelem és a kiváló minőség mellett stúdióminőségű hangzással segítik az ellenfelek célirányos támadását. Ezen kívül az új HyperX Alloy FPS mechanikus klaviatúra az Intel Extreme Masters sorozat hivatalos billentyűzete, amelyet az Intel a 11. évad valamennyi játékeseményén használ. A HyperX Alloy FPS eszközöket továbbá olyan kiváló gamer szervezetek is ajánlják, mint például a NaVi Gaming, Echo Fox és a Hell Raisers.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05