Testreszabott feladatkiosztás az emeléstechnikai szektorban

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 8. 12:22

Egy hazai tulajdonú telematikai vállalat egy kifejezetten az emeléstechnikai szektor igényeire szabott, vállalatirányítási rendszerrel összehangolt feladatkiosztó és megbízáskezelő alkalmazást mutatott be az INSIDE ITB 2017 szakmai nap keretein belül az IT Business Award 2017 pályázatait elbíráló szakmai zsűrinek.

Korunk felgyorsult üzleti világában mind egyre nagyobb szükséglet mutatkozik a széles körben felhasználható, de egyéni igényekre szabott, okostelefonról és egyéb okoseszközről is kezelhető feladatkiosztó rendszerekre. Az effajta hálózatba kapcsolt megoldások képesek minden vállalatnál jelentősen lerövidíteni az egyes projektek sikeres végrehajtásának életciklusát és megkönnyíteni a feladat végrehajtásában segédkező munkatársak közötti kommunikációt is. 

 

A 2017. szeptember 5-én tartott INSIDE ITB 2017 szakmai napon az IT Business Award 2017„Termékfejlesztés” szekciójának zsűrije az infokommunikációs piac egyik kiemelkedő megoldásai között tartotta számon azt az Android-alapú feladatkiosztó megoldást, amely alkalmazásával a terepre kihelyezhetővé válnak a vállalatok életében eddig irodához kötött feladatok is. Az i-Cell Kft. egyedi fejlesztésének köszönhetően az egyes megbízások aktuális fázisait a felhasználók jól elkülöníthetően, letisztultan, egyetlen felületen követhetik nyomon. Az adatok a rendszerintegrációnak köszönhetően pedig azonnal megjelennek a cég vállalatirányítási rendszerében is.

 

„Az emeléstechnikában élen járó MegaKrán Kft-vel szorosan együttműködve dolgoztuk ki a cég vállalatirányítási rendszerébe integrált fejlesztést. Kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy az alkalmazás a vállalat eddigi működését is új alapokra helyezze és a daruzási munkálatok során felmerülő összes nehézségre megoldást jelentsen. Ennek eredményeképpen egy olyan komplex applikáció született, ami nemcsak a feladatok ütemezésében, delegálásában és ezek végrehajtásának pontos végigkövetésében és adminisztrálásában segít, hanem a munkafolyamatok személyhez rendelhetősége, a feladatkörök áttekinthetősége és a távoli elérhetőség is biztosított általa” – hangsúlyozta Farkas Károly, az i-Cell Kft. operatív igazgatója.

 

 

Az i-Cell Kft. ezen túl a telematikai szektorban elsők között valósította meg a banki és csomagküldési folyamatokban már régebb óta használt digitális, időbélyeggel hitelesített aláírópad tableten történő felhasználását, ami a biztonságos és hiteles munkavégzés biztosításán túl a papíralapú munkavégzést is száműzi a folyamatból. Segítségével a papírhulladék keletkezésének is elejét lehet venni, támogatva a fenntarthatóságot és csökkentve az ökológiai lábnyomot. 

 

Farkas Károly hozzátette: „A jelenlegi munkaerő-piaci viszonyokat is felmérve olyan testre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek a partnereink erőforrásait optimalizálva tesznek eleget a legmagasabb műszaki és technológiai követelményeknek. Az elektronikus aláírópad is e digitális fejlesztési programunk része, amely nemcsak lépést tart a technológia terén folyamatosan változó trendekkel, hanem hosszú távú versenyelőnyt is képes biztosítani partnereink számára.” 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05