A GEFCO megvásárolja a Chronotruck-ot

forrás: Prím Online, 2019. július 12. 10:16

A GEFCO Csoport a komplex ellátási lánc megoldások globális szakértőjeként és az autóipari logisztika vezető szereplőjeként bejelentette, hogy megvásárolja a szállítókat és fuvarozókat valós időben összekötő innovatív digitális platformot működtető Chronotruck vállalatot. 

Az akvizíció lehetővé teszi, hogy a GEFCO új technológiák bevonásával teljes mértékben digitalizált szolgáltatásokat kínáljon partnereinek, igazodva az ügyfelek e területen is egyre gyakrabban jelentkező igényeihez a logisztikai megoldások terén.

 

Fuvarrendelés a földrajzilag legközelebbi szállítmányozótól

A 2016-ban elindított Chronotruck célja, hogy a lehető legjobb módot kínálja a megrendelők és fuvarozók közötti együttműködésre, csökkentve az „üresjáratok” számát. A Chronotruck megmutatja a megrendelőhöz közeli fuvarozókat és olyan innovatív digitalizált szolgáltatásokat kínál, mint az azonnali árajánlat, geotracking, e-fuvarlevél és e-számla. 

 

A szállítók számára a digitális platform a közeli rakományok felvételével biztosít lehetőséget folyamataik optimalizálására és a járművek kapacitásának maximális kihasználására. A Chronotruck már több mint 9000 ügyfél számára nyújt optimális szállítmányozási megoldást.

 

A GEFCO a nagy volumenű és integrált logisztika terén szerzett komoly tapasztalatára, valamint a Chronotruck agilitására, technikai ismereteire és innovációs képességére építve az ügyfelek részére még több hozzáadott értékkel rendelkező szolgáltatást biztosít. A Chronotruck a GEFCO csoporton belül megmarad független szervezetként és márkanévként. 

 

„Örömmel üdvözöljük a Chronotruck alkalmazottait és innovatív megoldásait a GEFCO intelligens szolgáltatásainak növekvő portfóliójában. A Chronotruck szakértelme segít előrelépnünk az ügyfélkapcsolatokban és a digitalizálás révén az ügyfélélmény javításában. Az együttműködésünk az ökológiai lábnyomunk csökkentését is jelenti azáltal, hogy a járműveink teljes kapacitással dolgozhatnak” – nyilatkozott Luc Nadal, a GEFCO vezérigazgatója. 

 

„Ez egy fantasztikus lehetőség a Chronotruck-nak” – mondta Rodolphe Allard, a Chronotruck vezérigazgatója. „Jelenleg a Chronotruck főleg Franciaországban működik, de várakozással tekintünk arra, hogy a GEFCO globális hálózatának köszönhetően új ügyfeleket érjünk el, a fogyasztási cikkek előállítóitól az ipari gyártókig.


Biztos vagyok benne, hogy erősségeink egyesítése révén hozzáadott értékkel bíró megoldásokat tudunk nyújtani, mind a megrendelőknek, mind a szállítóknak.”

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05