Rajtol az Antenna Hungária új VoD szolgáltatása

forrás: Prím Online, 2020. december 3. 14:53

A 100%-os hazai tulajdonban lévő Antenna Hungária 2020. december 3-án indítja új VoD szolgáltatását. Az online médiatartalmak ezentúl televíziós előfizetés nélkül is elérhetők, és bármilyen eszközön megtekinthetők, internet megléte mellett. A mindigTV GO Videótár havi előfizetési díja 1.199,- Ft.

Az új online videótékában hazánk drámacsatornájának, az Epic Dramanak minőségi sorozatai kiemelt helyet kaptak. – Az Epic Drama tartalmakat full HD minőségben bocsátjuk rendelkezésre az új szolgáltatásban. Hiszünk abban, hogy a magyar partnereket úgy tudjuk segíteni, ha vonzó kínálatot biztosítunk előfizetőik számára. Hasonlóan gondolkodtunk a Telekom, a Vodafone és a Tarr Kft. VoD csomagjainak esetében is, és a tapasztalatokból egyértelműen látszódik az a tendencia, hogy egyre többen szeretik a maguk által választott időpontban megnézni a kiszemelt sorozatokat. Népszerű azon felhasználók között, akik egyszerre darálnak le komplett évadokat, de sokan vannak, akik így pótolják a tévében elmulasztott epizódokat – mondta Horváth Tamás, az Epic Dramat is tulajdonló Viasat World médiavállalat magyar piacért felelős igazgatója. Hozzátette, ugyan a világjárvány kihat a gyártásra, tartalomellátásuk a következő 12 hónapra biztosított. 

 

Az Epic Drama sorozatok Antenna Hungáriás új VoD kínálatából az igaz történeteken alapuló szériák kedvelőinek kifejezetten nézésre ajánlott a Németországot sokkoló 1988-as túszdráma filmes feldolgozása, az 54 óra, vagy a fiatal, kétszeres dezertőr Wehrmacht katona, Proska élettörténete, amelyet az Oscar-díjas rendező, Florian Gallenberger A köpönyegforgató címmel vitt sorozatra. Az északi sztorik szerelmesei egy igazi kémtörténetet ismerhetnek meg az Árnyékvonalakban, amely a független Finnország helyzetébe enged betekintést a hidegháború időszakában, a CIA és a KGB kereszttüzében. De belenézhetünk királyok életébe is: a Versailles például 3 évadon át kalauzol a Napkirály, XIV. Lajos hétköznapjaiba, A király kedvencei pedig V. Joãot portugál uralkodó és egy gyönyörű apáca törvénytelen szerelmébe enged betekintést. Innen átevezhetünk akár Spanyolországba is, a Garduna keze című sorozat révén, amely a névadó bűnbanda ténykedését szemlélteti a pestist követő, lesújtó időszakban. A bűnügyi műfaj kedvelői számára ebben a VoD kínálatban elérhető a nagy klasszikus, az Agatha és a gyilkosságok igazsága, a történelmi drámarajongók pedig A berlini farkasokon keresztül láthatnak bele a II. világháborút követő német valóságba.

 

Az Antenna Hungária mindigTV GO plattformján elérhető új Videótár szolgáltatás nem kötődik televíziós előfizetéshez, így bárki élhet vele, amennyiben előfizet a csomagra és rendelkezik internethozzáféréssel.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjazták az építőipar „rocksztárját”

Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezető igazgatója vehette át az idei "Év Építőipari Személyisége" díjat. A szakember 30 éve képzi és inspirálja a szakembereket és az építőanyag kereskedőket, emellett támogatja a megrendelőket építési álmaik valóra váltásában. Legyen szó TikTok videóról, egy medence burkolásáról készülő oktatóanyagról, vagy ezer szakember motiválásáról egy konferencián, Markovich Béla mindenhol ott vagy és minden lehetőséget megragad, közvetlenül hozzájárulva az építőipar kultúrájának fejlődéséhez.

2024. március 29. 15:16

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

A hétköznapi élet során egyre több olyan impulzussal találkozunk, ami idegen nyelvhez kötött. Így vannak ezzel a pedagógusok is, akiknek a kezében páratlan lehetőség van: azok a tanárok ugyanis, akik még nem beszélnek angolul vagy németül, vagy esetleg magasabb szintre emelnék a nyelvtudásukat, esetleg csak gyakorolnák a kiejtésüket, bővítenék a  szókincsüket, térítésmentes nyelvtanulási lehetőséget tudhatnak magukénak. A KRÉTA Idegennyelvi Felkészítő Modulja (IFM) ugyanis térítésmentes lehetőséget biztosít minderre a pedagógusoknak is, akik közül már több ezren használják a felületet.

2024. március 29. 13:30

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05