Új pénzküldési szolgáltatást indított a Zen.com

forrás: Prím Online, 2021. április 21. 12:21

Magyarországon is elérhető a Zen.com digitális fizetési szolgáltató új személyközi pénzküldési szolgáltatása, amely tovább egyszerűsíti a magánszemélyek közötti tranzakciókat. A megoldás segítségével a felhasználók számlaszám megadása nélkül, egyszerűen a telefonszám alapján küldhetnek egymásnak utalásokat.

Áprilistól Magyarországon és további 31 európai piacon is elérhető a Zen.com digitális pénzügyi szolgáltató személyközi pénzküldési funkciója. A ZEN ’Buddies’ szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a vállalat ügyfelei gyorsan és könnyedén küldhessenek pénzt egymásnak a fogadó fél számlaszámának megadása nélkül, pusztán telefonszám használatával. A Zen.com üzleti filozófiájának megfelelően az átutalások teljesen ingyenesek és nem járnak rejtett költségekkel.

 

Az új funkció a Zen mobilalkalmazásban érhető el, amely letölthető a Google Store-ból, az App Store-ból és a Huawei App Gallery-ből. A pénzküldés akkor is lehetséges, ha az átutalás címzettje még nem rendelkezik a ZEN alkalmazással. Ebben az esetben a címzett tájékoztató SMS-t kap az átutalásról és egy néhány lépésből álló regisztráció után hozzá is férhet az átutalt pénzösszeghez. Az elküldött összeg akkor is biztonságban van, ha a címzett nem hoz létre új fiókot – ebben az esetben az összeg visszakerül a feladó számlájára.

 

 

„Új szolgáltatásunk a ZEN vállalati filozófiájával összhangban a modern fogyasztók igényeinek megfelelően kényelmes és gyors átutalásokat tesz lehetővé. Segítségével egyszerűbbé válik a pénzforgalom kezelése a mindennapok során, mivel bárki számára pénzt küldhetünk, akinek ismerjük a telefonszámát. Egy ételrendelés  költségeinek megosztása, vagy a zsebpénz átutalása még soha nem volt ilyen egyszerű" – mondta Michal Boguslawski, a Zen.com kereskedelmi igazgatója.

 

A Zen.com innovatív elektronikus fizetési technológiákon alapuló pénzügyi megoldásokat kínáló startup cég februárban jelentette hivatalos indulását Magyarországon. A vállalat kényelmes és biztonságos online és bolti fizetést, többpénznemű számlát, 35 valutában jutalékmentes pénzküldést, valamint a pénzforgalmi alapszolgáltatások mellett olyan egyedülálló lehetőségeket is kínál mint például a ZEN Cashback, vagy a ZEN Extended Warranty.  A ZEN Cashback keretében a felhasználók akár 15% kedvezménnyel vásárolhatnak a ZEN partneráruházakban (a kedvezmény összegének visszatérítésre azonnal megtörténik), a ZEN Extended Warranty pedig minden ZEN fizetési megoldással fizetett elektronikai cikkhez 1 év meghosszabbított garanciát kínál a gyártói jótálláson felül.

 

A ZEN szolgáltatásai, egyéni és vállalati előfizetési csomagjai mobilalkalmazáson és a Zen.com weboldalon érhetők el egy hónapos próbaidőszakkal.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05