A Fujitsu gyorsítja az értékesítési partnerek digitalizációs projektjeit

forrás: Prím Online, 2021. május 19. 17:37

A Fujitsu 3 millió eurót fektet SELECT Partner Programjába, hogy segítse értékesítési partnereit a digitalizáció komplexitásában eligazodni kívánó ügyfelek jobb kiszolgálásában. A programfejlesztések között szerepelnek új felhasználóbarát eszközök, továbbfejlesztett engedmények, és szélesebb körű hozzáférés biztosítása a partnereknek a Fujitsu fontos transzformációs képességeihez. 

A Covid19-világjárvány nyomán zajló üzleti változások számos digitalizációs trendet felgyorsítottak. Ez izgalmas új lehetőségeket nyitott meg az ügyfélszerzésben az IT-csatorna számára. Az együttműködés előnyeit egyre jobban felismerő üzleti vezetők megbízható partnerek bevonásával igyekeznek IT-infrastruktúráikat átalakítani és lépest tartani az üzleti követelményekkel. 

 

A Fujitsu értékesítési csatornában végrehajtott befektetései a partnertámogatás négy területre  összpontosítanak

A SELECT Partner Program legfrissebb fejlesztéseinek köszönhetően a Fujitsu partnerei jobban tudják támogatni ügyfeleik változó igényeit. A folyamatok is egyszerűsödnek a Fujitsuval együttműködő partnerek számára. 

 

A Fujitsu négy stratégiai területre összpontosítva oldja meg a partnerek legégetőbb ügyfélproblémáit. Az üzleti eredményeket középpontba állító négy alappillér:

1.  Az adatvezérelt átalakulást támogató megoldások (Data Driven Transformation) segítségével még a legkomplexebb szervezetek is képesek tárolni, elérni és bevételszerzésre felhasználni a különféle forrásból származó adatokat;

2.  A Fujitsu hibridfelhő-megoldásai (Hybrid Cloud) gondoskodnak róla, hogy a megfelelő feladatokat a megfelelő felhőhöz rendeljék, növelve ezzel a felhőműködés hatékonyságát és lendületét;

3.  A Fujitsu munkahely-átalakítási portfóliója (Workplace Transformation) az elérhető legmagasabb szintre emeli az „új normális” szerinti munkavégzés hatékonyságát;

4.  Az SAP-környezetekhez szánt infrastruktúrák (Infrastructures for SAP Environments) az intelligens vállalat követelményeinek megfelelően alakítják át az adatközpont működését. 

 

 

 

Fernanda Catarino, a Fujitsu értékesítési partnerekért, szakmai szövetségekért és ökoszisztémákért felelős vezetője elmondta: „Egyetlen iparág és ember sem úszta meg változások nélkül a világjárványt. A kiterjedt, állandó változásoknak volt egy pozitív hozadéka partnereink számára: a vállalatok gyorsítottak a digitális átalakulás tempóján, hogy biztosan rendelkezzenek a kiszámíthatatlan jövő kezeléséhez szükséges agilitással. Mi pedig további összegeket fordítunk SELECT programunk fejlesztésére, hogy partnereink kiaknázhassák ezt a lehetőséget, és minden eddiginél egyszerűbben és produktívabban tudjanak együttműködni velünk. A 2021-es SELECT Partner Program hozzáférhetőbbé teszi megoldásportfólióinkat, és gondoskodik róla, hogy partnereink rendelkezzenek az átalakuláshoz szükséges készségekkel – a mélyrehatóbb műszaki szakértelemtől a konzultatív értékesítési képességekig. Akár önállóan, akár a partnerökoszisztéma részeként, együttműködés keretében végzik értékesítési tevékenységüket, felkészítjük őket a sikerre.”

 

A SELECT portfólió frissítésével a Fujitsu Akadémián keresztül elérhető oktatási tartalmak köre is kibővül, például az ügyfelek tágabb értelemben vett üzleti kihívásainak megoldására felkészítő kurzusokkal. A Fujitsu portfóliójának egyes szakterületein kiemelkedő SELECT partnerek* a Fujitsu bajnokaivá (Fujitsu Champions) válhatnak. Az e kategóriába tartozó partnerek (például ISV-k és tanácsadó cégek) magasabb szintű készségekkel, tapasztalatokkal és kínálattal rendelkeznek a fő technológiai területeken. A bajnokok katalizátorként ösztönzik az értékteremtést a Fujitsu partner-ökoszisztémájában.

 

A Fujitsu a SELECT Partner Program engedményrendszerét is átalakította a SELECT Expert és Circle partnerek számára. A főbb technológiai területekre (pl. az integrált rendszereket és SAP-t hasznosító digitalizációs projektek) szakosodott partnerek például további engedményeket kapnak fejlődésük gyorsítására. 

 

A Fujitsu a partnerprogram infrastruktúrájába is befektet, hogy észszerűsítse az erőforrásokhoz és az előnyökhöz való hozzáférést. A fejlesztések között szerepelnek az együttműködő üzleti tervezést és keresletgenerálást támogató eszközök. A partnerek számára további előnyt kínál a partner-irányítópult (Partner Dashboard), amely átláthatóvá és kiszámíthatóvá tesz minden Fujitsuval folytatott interakciót. Az irányítópulton a partnerek egyszerűen ellenőrizhetik a főbb mérőszámokat, például a különböző bevételszerzési folyamatok aktuális állását. 

 

A Fujitsu partnerei továbbra is élhetnek a kiterjedt partner-ökoszisztéma kínálta előnyökkel, és igénybe vehetik annak támogatását az ügyfelek kiszolgálásakor. Az egyre bonyolultabb ügyféligények miatt több szállító különféle termékeit és szolgáltatásait magukban foglaló technológiai megoldásokra – emiatt pedig az egyes területek szakértőinek együttműködésére – van szükség. A Fujitsu azzal segít partnereinek kihasználni ezt a lehetőséget, hogy olyan ökoszisztémába integrálja őket, amelyen belül minden feltétel adott az új piaci lehetőségek realizálásához és az üzleti értékteremtéshez szükséges, eredményes együttműködéshez. 

 

_________________

* A viszonteladótól a rendszerintegrátoron és az ISV-n keresztül a tanácsadóig, bármilyen partnerek lehetnek.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05