Cloud Email Security: újabb mérföldkő a fertőző e-mailek elleni harcban

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 16. 15:51

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia- és felhőalapú otthoni és üzleti megoldások szállítója bejelentette új SaaS-alapú Cloud Email Security (CES) portfoliójának megjelenését.

A rugalmas munkamodellek az elmúlt 18 hónap során számos ágazatban bevett szokássá váltak. A sok előnye mellett azonban egyúttal kihívást is jelent a kis- és középvállalkozások hálózati rendszergazdái számára, akik igyekeznek a gyakran minimális költségvetésükkel és erőforrásaikkal védelmezni a távoli munkavállalókat az egyre növekvő fenyegetésekkel szemben.

 

Mivel a kutatások azt mutatják, hogy a levelezőszerver is az egyike annak a három eszköznek, amellyel kapcsolatban a legtöbb adatsértés történt 2020-ban, a kis- és középvállalkozásoknak gondoskodniuk kell arról, hogy ne legyenek kiszolgáltatva a támadásoknak. A Zyxel Cloud Email Security megoldását úgy tervezték, hogy segítsen a kkv-knak megvédeni e-mail szervereiket a számítógépes fenyegetésekkel szemben, anélkül, hogy meg kellene változtatniuk meglévő infrastruktúrájukat.

 

A megoldás magában foglalja a rosszindulatú programok, az adathalászat, a levélszemét elleni védelmet, és a TLS titkosítást. Átfogó, felhőalapú e-mail biztonsági megoldást nyújt a kis- és középvállalkozások hálózati rendszergazdái számára, így ideális megoldást jelent a munkaerő védelmére a növekvő fenyegetésekkel szemben.

 

 

Átfogó felhőalapú irányítás

Annak érdekében, hogy az e-mail szerverek biztonságossá tétele még egyszerűbb legyen a kis- és középvállalkozások számára, a megoldás felhőalapú. Ez azt jelenti, hogy nem kell semmilyen hardvert telepíteni, és a megoldás összhangban fog működni a meglévő hálózati infrastruktúra- vagy biztonsági megoldásokkal. A megoldás használatakor a kis- és középvállalkozások nem fognak tapasztalni semmiféle zavart az e-mail szolgáltatásban, vagy az ügyfeleikkel és a személyzettel való kapcsolattartás során.

 

Az átfogó kezelőfelület irányítópultja lehetővé teszi a hálózati rendszergazdák számára, hogy kezeljék, felügyeljék és elemezzék a felhasználók és a postafiók viselkedését, és könnyen felismerjék az esetleges fenyegetéseket, anélkül, hogy ehhez külön informatikai vagy biztonsági csapatra lenne szükség.

 

Rugalmas e-mail biztonság megszakítás nélkül

A CES egy könnyen kezelhető és rugalmas előfizetéses szolgáltatás, amelyhez rugalmas licenckonstrukció választható 5, 10, 25, vagy 50 felhasználó számára, ahogy azt az üzlet növekedése megkívánja. Kompatibilis a felhőalapú rendszerekkel, mint például az Office 365 vagy a Google, valamint a helyszíni e-mail szerverekkel, így biztosítja, hogy a hálózat védelem alatt álljon, függetlenül attól, hogy a személyzet vagy a szerver hol található.

 

Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője hozzátette: „A kkv-k rendszergazdái előtt álló kihívásokat nem lehet figyelmen kívül hagyni. Szerepük megváltozott, és az alkalmazottak fizikai és földrajzi eloszlása meghaladja azon képességüket, hogy képesek legyenek megvédeni a hálózatot az egyre kifinomultabb és állandó fenyegetésekkel szemben.” Hozzátette: „A Cloud Email Security megoldás bevezetését úgy terveztük, hogy enyhítse ezt a terhet, és segítsen a cégvezetőknek megvédeni hálózataikat, hiszen a hibrid munkára hosszú távon számítanak a jövőben.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15