Adománygyűjtő terminál kihelyezési programot indítottak

forrás: Prím Online, 2023. július 2. 15:47

Az Ingenico, a fizetés-elfogadási megoldások globális vezető vállalata és a Change Hungary bejelentette, hogy adományautomata kihelyezési programot indít, amelynek keretében az érdeklődő szervezetek saját, testreszabott, és az általuk meghatározott célokra felajánlásokat gyűjtő digitális terminálokat helyezhetnek ki a választott pontokra.

Az Ingenico Magyarország tavaly mutatta be innovatív Adományozó Totem megoldását, amellyel egyszerű készpénzmentes adománygyűjtési lehetőséget kínál templomokban, jótékonysági rendezvényeken, egyházi közösségek, vagy civil szervezetek számára. A terminál önkiszolgáló kasszaként funkcionál, így az adományozó maga választhatja ki a felajánlott összeget, a fizetés pedig történhet bankkártyával, mobiltelefonnal vagy fizetésre alkalmas okoseszközzel (pl. Apple Pay, Google Pay). 

 

„Az Adományozó Totemünk egy testreszabható, strapabíró és korszerű, ún. Terminal as a Service (TAAS) megoldást kínál azon vállalatok számára, amelyek egy általuk meghatározott ügyet, illetve szervezetet kívánnak támogatni. Ez azt jelenti, hogy az Adományozó Totemet nem szükséges megvásárolni, az Ingenico ezt egy rugalmas szolgáltatási csomagban kínálja, ami tartalmazza az összes szükséges eszközt, szoftvert, annak távoli elérhetőségét és a kommunikációhoz szükséges SIM kártyát is” – mondta Bakonyi András, az Ingenico Magyarországért felelős országmenedzsere.

 

Testreszabott Ingenico Adományozó Totem megoldások a Change Hungary kínálatában – Business Fest 2023.

 

Az Ingenico SELF/2000 önkiszolgáló POS terminálra épülő rendszer színes érintőképernyővel rendelkezik. Az adományozó szabadon határozhatja meg a támogatásra szánt összeget, és a kijelzőn lehetőség van a PIN kód megadására is. Amennyiben a terminál készenléti állapotban van, úgy a szervezet saját, tetszés szerinti képét jelenítheti meg a kijelzőjén, amely felhívja a figyelmet a támogatás lehetőségére. 

 

A totem műanyag felépítménye matricázható, így a megoldás a szervezetek számára saját arculatuknak megfelelően testreszabható. A rendszer minden típusú érintésmentes fizetést – bankkártyák, okoseszközök, Apple Pay, Google Pay, stb. – képes feldolgozni. A könnyen szállítható megoldás további előnye, hogy az üzembehelyezéshez kizárólag az áramellátást kell biztosítani, nem szükséges internet kapcsolat sem, így az eszköz rugalmasan bárhol elhelyezhető, akár rövidebb időtartamra is, például rendezvényekre történő kitelepülések során.

 

„Az innovatív digitális technológiákon alapuló adományozási megoldások egyszerűbbé teszik mind az adományok gyűjtését, mind pedig az adományozást, így használatuk alkalmas az adományozási kedv ösztönzésére is. Az akár éjjel-nappal is üzemeltethető termináljainkat kihelyezheti maga az adománygyűjtő szervezet, de arra is lehetőség van, hogy a vállalatok számára létrehozott programunk igénybevételével egy szervezet brandingelt terminálokat helyezzen ki egy adott civil szervezetet támogatásának céljával” – mondta Fodor Gábor a Change Hungary alapítója.

 

A megoldások a Business Fest 2023 rendezvényen mutatkoztak be, ahol a rendezvény mind a 10 színpadja mellé helyeztek el adományozó terminálokat. Az Ingenico adományozó totem a Changehungary.com oldalon igényelhető.

Kulcsszavak: Change Hungary Ingenico

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50