A London Land Group együttműködik az ABB-vel

forrás: Prím Online, 2024. január 8. 09:58

A London Land Group és az ABB Energetika üzletágához tartozó Smart Buildings divíziója kiemelt beszállítói megállapodást írt alá, amely megalapozza a legmodernebb lakóépület automatizálási megoldások alkalmazását. Az együttműködés megerősíti a London Land Group azon elkötelezettségét, hogy az innovatív és összekapcsolt rendszerek zökkenőmentes integrációja révén páratlan életminőséget biztosítson az Egyesült Királyságban hamarosan kivitelezésre kerülő ingatlanfejlesztései során.

 

• A partnerség a fenntartható életmód és az okosotthon-megoldások iránti hosszú távú elkötelezettség kezdetét jelzi 

• Az Egyesült Királyságban, Bromley-ban épülő új lakóépület lakói a teljeskörűen összekapcsolt lakóépület automatizálási rendszernek köszönhetően kiemelkedő kényelmet, felhasználói élményt és energiahatékonyságot élvezhetnek 

• A tervezett 122 lakást intelligens technológiai megoldásokkal szerelik fel  

 

A partnerség keretében megvalósuló ingatlanfejlesztések az energiatakarékosságot és az újgenerációs lakóépület automatizálás előnyeit kínálják az otthonok jövendőbeli lakói számára. Az energiagazdálkodási eszközök teljes körű kényelmet nyújtanak a lakók számára, akik egyetlen alkalmazáson keresztül érhetik el és irányíthatják az intelligens készülékek, eszközök és rendszerek teljes skáláját. 

 

 

Az első ingatlanfejlesztés várhatóan a bromley-i One Westmoreland lesz, ahol az ABB legmodernebb lakóépület automatizálási rendszereinek – például a Samsung SmartThings alkalmazással kiegészített ABB-free@home-nak – telepítésével intelligens technológia beépítését tervezik mind a 122 lakásban. A lakók kényelmét és kiemelkedő életminőségét többek között olyan funkciók biztosítják majd, mint a geofencing, amely lehetővé teszi, hogy a világítás, a fűtés, a szellőzés és a légkondicionálás (HVAC) automatikusan, a lakók pillanatnyi tartózkodási helye alapján kerüljön beállításra.   

 

Mario Luca Balducci, a London Land Group vezérigazgatója elmondta: „Célunk, hogy a One Westmoreland a fenntartható, kényelmes és praktikus otthonok etalonja legyen. Az ABB-Samsung integrált megoldását kihasználva ebben a fejlesztésben az otthonok lakói megtapasztalhatják a modern lakókörnyezet előnyeit, egyetlen alkalmazáson vagy érintőképernyőn keresztül vezérelve mindent, az ajtónyílástól kezdve a fűtésen és hűtésen át az okoskészülékekig.”

 

 

Az új megállapodás egyesült királyságbeli aláírásakor Mike Mustapha, az ABB Smart Buildings divízió vezetője így nyilatkozott: „A mostani partneri együttműködésünk, valamint a rendszereink átjárhatósága által biztosított előnyök lehetővé teszik, hogy a London Land Group a kiemelt fontosságú energiahatékonyság mellett kivételes felhasználói élményt és magasszintű kényelmet garantáljon ügyfelei számára. Ez az együttműködés lehetővé teszi azon közös célunk megvalósítását, hogy javítsuk mind a lakók, mind a lakóközösségek jóllétét.”

 

Az építési engedély kiadását követően építendő One Westmoreland 122 új, egy-, két- és három hálószobás lakásnak, valamint több mint 1500 négyzetméternyi kiváló minőségű irodai és kiskereskedelmi területnek ad majd otthont. Az energiahatékonyság további növelése érdekében a helyszínen megújuló energiaforrásokat, többek között napelemeket és léghőszivattyúkat használnak majd. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50