BNPL az iPonnál: mostantól IzzyPay-jel is lehet fizetni a hardverekért

forrás: Prím Online, 2024. január 24. 15:11

Az IzzyPay, az első magyar lakossági BNPL szolgáltató már elérhető az ország egyik vezető számítástechnikai webáruházában. Ezentúl a világszerte népszerű halasztott fizetési lehetőséggel a vásárlók az iPon kínálatából is válogathatnak. A megrendelt termékekért elég 14 napon belül fizetni, bankkártya adatok megadása nélkül.

Az IzzyPay, Magyarország első lakossági BNPL (Buy Now, Pay Later – Vásárolj most, fizess később) szolgáltatója mostantól már az iPon webáruházában is elérhető. Az IzzyPay használatával a vásárlóknak csak 14 nap elteltével kell kifizetniük a kiszemelt termék árát, így lehetőségük van a pénztárcájuk megterhelése nélkül kézhez venni, kipróbálni azt. Az IzzyPay igénybevételéhez nincs szükség bankkártyaadatokra; gyorsan és egyszerűen használható a személyiigazolvány-szám megadásával.

 

Az iPon, Magyarország egyik legnagyobb számítástechnikai webshopja idén már húsz éve van jelen a piacon, a GKID legfrissebb 2022-es toplistáján a 10 legnagyobb forgalmú online kereskedők között szerepelt. Az iPon eddigi működése során most először vezeti be felületén a BNPL fizetési megoldást, amely elsősorban a kisértékű vásárlások esetén vehető igénybe. Ez egy ideális megoldást nyújthat egyebek mellett számítógépes alkatrészek, kiegészítők vásárlására, legyen az memória vagy SSD bővítés, egy előre nem tervezett monitor vagy gamer periféria vásárlása esetén.

 

„Mindig is igyekeztünk élen járni a technikai újításokban és ez most sincs másként, ezért döntöttünk úgy, hogy a hazai fizetőeszközök terén az egyik leggyorsabban terjedő fintech megoldást, a BNPL-t bevezetjük. Vevőinknek az online vásárlás során a biztonság után a rugalmasság a legfontosabb, és úgy gondoljuk, hogy az IzzyPay segítségével új szintre emelhetjük az informatikai eszközök értékesítését. A halasztott fizetés kiemelkedően hasznos opció lehet számítógépes alkatrészek és kiegészítők vásárlása esetén, hiszen vevőink előre fizetés nélkül élvezhetik kedvező árainkat, a gyors kiszolgálást és ráérnek a terméket 14 nap elteltével kifizetni, amikor az számunkra anyagilag optimálisabb. Fontos számunkra, hogy minden esetben elérhetővé tegyük ügyfeleink számára a választás lehetőségét” – mondta el az együttműködés kapcsán Wittmann István, az iPon kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatója.

 

„Örömmel fogadjuk, hogy egy újabb webáruház adott bizalmat számunkra, ráadásul egy olyan impozáns méretű kereskedő, mint az iPon. Ez is bizonyítja, hogy igenis van igény Magyarországon a vásárlók körében a „vásárolj most, fizess később” pénzügyi szolgáltatásokra. Az Iponnal való partnerségünk révén még szélesebb körű vásárlói bázist szolgálhatunk ki, izgatottan várjuk, hogy egyre több termékkategóriában jelen legyünk” – kommentálta az együttműködést Farkas Róbert, az IzzyPay vezérigazgatója.

 

Az IzzyPay internetes plug-inja tavaly májusban kezdte meg éles működését. Azóta elérhető a magyar szolgáltató fizetési megoldása a legnagyobb webshopmotorok kínálatában, mint a Shoprenter, az Unas vagy a WooCommerce. A jelenlegi partnerwebshopok száma megközelíti a százat, a partnerek között pedig megtalálhatók többek között ruházati és lakásdekorációs webshopok, valamint bababoltok. A partnerek száma folyamatosan bővül, az idei évben további kiemelt partnerek bejelentésével készül az IzzyPay, és hamarosan lehetőség nyílik majd a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő lábbeli termékek vásárlására is a halasztott fizetés segítségével.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50