Közzétette első negyedéves pénzügyi jelentését az LG Electronics

forrás: Prím Online, 2024. április 30. 09:57

Az LG Electronics Inc. (LG) 2024 első negyedévében 21,09 ezer milliárd dél-koreai von konszolidált árbevételt és 1,33 ezer milliárd von működési eredményt ért el. 

Az üzemi nyereség immár az ötödik egymást követő évben haladta meg az ezer milliárd vont, ami az LG erős teljesítményét mutatja az egyre élesedő piaci versenyben. A vállalat minden idők legmagasabb összbevételét érte el az év első három hónapjában, a kihívást jelentő makrogazdasági körülmények – köztük a magas nyersanyagárak, az ingadozó árfolyamok, az emelkedő kamatlábak –, valamint a csak lassan élénkülő kereslet ellenére.

 

 

 

A kedvező eredményben közrejátszott, hogy a háztartási gépek üzletág rekordbevételt és kétszámjegyű működési eredményhányadot ért el, az elektromosautó-alkatrészeket gyártó részleg folytatta bővülését, továbbá mind a televízók, mind az üzleti megoldások üzletága is növekedést és nyereséget mutatott fel. Szintén kedvező hatása volt a fenntartható üzleti modellek, például az előfizetéses szolgáltatások bevezetésének, valamint a B2B szektorban rejlő növekedési lehetőségek kihasználásának, illetve a versenyképesség erősítésének a prémium szegmensben.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59