Human & Technology – Válts technológiavezérelt cégszervezetre!

forrás: Prím Online, 2024. augusztus 26. 20:17

Élen jártok vagy követésben vagytok? Melyik a jobb pozíció a versenyben? Ezt ma már a cég digitális technológiai színvonala dönti el. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Human & Technology. Válts technológiavezérelt cégszervezetre!” című, szeptember 19-én megrendezendő hibrid konferenciájának előadói megmutatják, hogyan kell a cég szervezetét versenyképesebbé tenni, hogy ellenálljon minden széljárásnak.

Csak egy út van felfelé. Kövessük az évtized törvényét! Építsünk technológia- és adatvezérelt céget! De hogyan? Folyamatos transzformációval! Így minden változásra szinte azonnal reagálunk. Változásból van a legtöbb mostanában.

 

Kidobott pénz hagyományos szervezeti struktúrában működő vállalkozásba fejlett technológiát beinvesztálni. Az MI és a digitalizáció nem tűri a divíziókra szétszabdaltságot. Először váltsunk át modern, hálózati cégstruktúrára? Ha a cég nem képes gyorsan adaptálódni a váratlan piaci és szabályozási környezethez, azonnal a süllyesztőbe kerül. Az életképesség a jelenkorban ezeken a tulajdonságokon múlik. Gondolkodásmódváltás nélkül mindez nem megy.

 

 

Kattintsuk át a fejünkben a cégvezetésről, -stratégiáról eddig követett szentírásokat! A cég virágzása vagy halála a tét! Ma a cég és ember változásképességében és az új technológiák folyamatos beemelésében található a siker kulcsa. Az a cég nyer, aki ezt az utat követi!

 

A Human & Technology konferencián várjuk a piaci versenyben jobb pozíciót elérni akaró kkv-döntéshozókat és tulajdonosokat, valamint az ehhez szükséges technológiákkal, módszerekkel, a gondolkodásmód változtatásával foglalkozó cégeket.

 

Ott a helyed a PP Konferenciaközpont és a BKIK által rendezett Human & Technology konferencián személyesen Budapesten, szeptember 19-én, vagy másnaptól videófilmről 10 napon keresztül.

 

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/human-technology/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Alapjaiban alakul át a munkaerőpiac szerkezete

A magyar munkaerőpiac közelít a teljes foglalkoztatottsághoz, mely a következő években számos további kihívás elé állítja a gazdaságot. A munkaerőpiacra ható globális trendek, a digitális átmenet és az új technológiák pedig alapvetően formálják át a munka világát. Az automatizáció, a mesterséges intelligencia (AI) és a digitális megoldások egyre inkább átalakítják a munkahelyeket és a munkavégzés módját. A külföldi munkavállalók szabályozott keretek között történő alkalmazása pedig lehetővé teszi a vállalatok számára a globális munkaerőpiac lehetőségeinek kihasználását – vázolta fel a jövő munkaerőpiaci kihívásait és lehetőségeit Mihályi Magdolna, a Jobtain HR Szolgáltató ügyvezetője.

2024. szeptember 12. 18:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27