Együttműködési megállapodást jelentett be a SentinelOne és a Lenovo

forrás: Prím Online, 2024. szeptember 18. 11:36

Többéves együttműködést jelentett be a SentinelOne és a Lenovo, amely keretében Lenovo felhasználók millióinak teszik elérhetővé világszerte a mesterséges intelligencia által vezérelt végpont alapú biztonságot. A Lenovo a SentinelOne iparágvezető Singularity Platformját és generatív AI funkcióit (Purple AI) építi be új PC-ibe, valamint olyan frissítéseket kínál a felhasználóknak, amivel bővíthetik a ThinkShield biztonsági portfólióját és autonóm módon védhetik meg az eszközöket a modern támadásoktól.

„A mai kiberfenyegetések összetettsége és sebessége intelligens, széles körben alkalmazható védelmet igényel" – mondta Nima Baiati, a Lenovo Intelligens Eszközök Csoportjának kiberbiztonsági megoldásokért felelős ügyvezetője és vezérigazgatója. „A SentinelOne Singularity Platform és a Purple AI ezeknek a fejlesztéseknek az élvonalába tartozik, páratlan AI-alapú védelmének köszönhetően. Miközben a Lenovo úttörő új AI PC-ket vezet be a piacra, mi ezeket az elsőrangú AI-alapú végpont alapú biztonsági funkciókat integráljuk a Lenovo ThinkShield biztonsági platformjába. Ez fokozza a végpontok védelmét, és megerősíti a vállalatok ellenállóképességét a folyamatosan változó fenyegetésekkel szemben."

 

A Lenovo vezető vállalati PC-gyártó, amely évente több tízmillió készüléket értékesít. A stratégiai megállapodás célja, hogy jelentős mértékben növelje a SentinelOne mesterséges intelligencia alapú biztonsággal ellátott Lenovo eszközök számát, a Lenovo széleskörű globális értékesítési és partnerhálózatára építkezve. Ennek eredményeként a Lenovo közvetlen értékesítési csapata és a csatornapartnerek kiemelkedő, beépített biztonságot képesek nyújtani a különböző méretű vállalkozások számára.

 

„Mivel a vállalatok egyre gyakrabban szembesülnek kiszámíthatatlan helyzetekkel, a kiberbiztonság kiemelten fontos a zökkenőmentes üzletmenet szempontjából. A SentinelOne-nal kötött biztonsági szolgáltatási együttműködésünk a Lenovo kiberbiztonsági és kiberellenállási szolgáltatásainak egy újabb kulcsfontosságú eleme, amelynek célja, hogy megvédje az ügyfeleket a különböző fenyegetésektől" – mondta Patricia Wilkey, a Lenovo Megoldások és Szolgáltatások Csoportjának nemzetközi értékesítésért felelős alelnöke és ügyvezetője. 

 

A kibővített együttműködés részeként a Lenovo egy új MDR (Managed Detection and Response) szolgáltatást is kiépít, amelynek alapját a SentinelOne Singularity Platformjának AI és EDR funkciói adják. 

 

„A végpontok továbbra is a kibertámadások elsődleges célpontjai és a vállalkozások folyamatos működésének legkritikusabb elemei. A piacvezető Lenovoval való együttműködésünk lehetővé teszi, hogy a mesterséges intelligencia alapú biztonságot PC-k és szerverek millióira terjesszük ki hatékonyan világszerte" – mondta Akhil Kapoor, a SentinelOne beágyazott üzletágának alelnöke. „A Lenovo és a SentinelOne együttműködése egyértelmű biztonsági és rugalmassági előnyt biztosít ügyfeleiknek a valós idejű védekezést alkalmazó intelligens eszközök segítségével.” 

 

A SentinelOne megoldásai már elérhetőek a Lenovo ügyfelei számára.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Eurowag elhozza a digitalizációt a teherfuvarozásba

Az Eurowag, a kereskedelmi közúti fuvarozási (CRT) iparág vezető európai technológiai szolgáltatója a hannoveri IAA Transportation 2024 kiállításon jelentette be az ágazatban elsőként megvalósuló digitális platformjának ütemezett  bevezetését. Az Eurowag Office arra törekszik, hogy egy olyan digitális platformot biztosítson a teherfuvarozó vállalatok számára, amely a flottaüzemeltetéssel kapcsolatos feladatok teljes részét lefedi, ezáltal enyhíti a rájuk nehezedő nyomást és hozzájárul a hatékonysági hiányosságok csökkentéséhez. A platform alap funkciói ingyenesen elérhetők lesznek az Eurowag új és meglévő ügyfelei számára.

2024. szeptember 19. 10:07

Mától Magyarországon is Ayvens néven működik a legnagyobb hazai flottakezelő

Ayvens márkanév alatt folytatja tevékenységét hazánk legnagyobb flottakezelője és mobilitási szolgáltatója, az ALD Automotive | LeasePlan. Az új márka létrejöttének előzménye, hogy 2023 májusában a Societe Generale csoporthoz tartozó ALD Automotive felvásárolta a LeasePlant, az integráció egyik fontos lépéseként pedig immáron Magyarországon is Ayvens néven folytatja működését a vállalat. Az Ayvens világszerte 42 országban 3,4 milliós flottát üzemeltet, melyből több mint 550 000 elektromos meghajtású. Magyarországon az Ayvens közel 3000 ügyfele részére nyújt mobilitási megoldásokat, és összesen mintegy 33000 járműből álló flottát kezel.

2024. szeptember 18. 18:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34