Kezdődik az év végi roham a mérlegképes könyvelők számára

forrás: Prím Online, 2024. október 11. 17:19

A Kulcs-Soft által működtetett Kulcs-Akadémia három éve biztosítja a kreditpontos képzés lehetőségét, a digitalizáció jegyében online és személyes formában is. 

A kis- és középvállalati ügyviteli rendszerek egyik legjelentősebb hazai szolgáltatójának a könyvelők, a bérszámfejtők és a vállalati ügyvitellel, adminisztrációval foglalkozó munkatársak az elsődleges ügyfélkörei. Számukra, többféle formában mintegy egy évtizede szervez és tart képzéseket a cég, az igényekre válaszolva immár hibrid formában. Az Akadémia pont azokat a kkv-kat segíti, akiknél egy-egy fontos kolléga kiválása jelentős tudásvesztést okoz, hiszen egy kisebb szervezetben nagyon nehéz pótolni a kieső tudást a komplex folyamatok ellátásában. Ide tartozik, hogy a számlázást, könyvelést érintő szabályozások folyamatosan változnak, így a tudás megszerzése csak az egyik feladat, de talán még ennél is nagyobb kihívás a változó jogi környezet követése. A mérlegképes könyvelőknek is igazolást kell szerezniük évről évre a szaktudásuk szinten tartásáról, emiatt az év vége felé roham indul a körükben, hogy a kötelező képzéseken megszerezzék a szükséges kreditpontokat és persze a legfrissebb tudást.  

 

Freepik

 

A Kulcs-Soft képzési-oktatási portfoliójának három stabil lába van. Az említett, mérlegképes könyvelőknek szóló kreditpontos képzés mellett a másik pillér a termékismeretet, az ügyviteli rendszer mély elsajátítását célozza, míg az alapító, Kulcsár Tibor-féle Kulcsár Akadémia a vállalkozásfejlesztéssel, cégvezetéssel kapcsolatos tudnivalókat adja át a hallgatóknak. Így a portfólió a céges, adminisztratív célú szoftverhasználattól a könyvelésen át egészen a cégvezetésig lefedi mindazt a tudást, ami egy kkv életében szükséges lehet.     

 

Ma már egyre többen veszik igénybe a digitális képzések nyújtotta előnyöket, így az ország legtávolabbi pontjairól is beiratkozhatnak a tanfolyamokra. Ugyanakkor jelentős igény maradt a személyes képzésekre is, amelyeket részben a Kulcs-Soft belsős szakértő kollegái látnak el, részben, például az eÁFA témakörében neves külsős szakértők is előadnak a NAV képviseletében. 

 

„A kreditpontos képzések további bővítésében nagyon nagy potenciált látunk. Minden technológiai háttér és minden szaktudás rendelkezésre áll, így a könyvelés és az adótanácsadás területén is bővíteni tervezzük a kínálatot” – mondja a tervekkel kapcsolatban Szabó Ervin, a cég vezérigazgatója. A mérlegképes könyvelő továbbképzést a Pénzügyminisztérium Számviteli és Közfelügyeleti Főosztálya engedélyezi.   

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Összefog a régiós IT ökoszisztéma

November 8-án az év legizgalmasabb nemzetközi IT programját szervezik meg Budapesten. A ME.ET. CEE egy egész napos ingyenes networking esemény és unconference több, mint 15 partner szervezésében. A helyszín Puzl CowOrKing, az IT szektor igényeire szabott flexibilis irodatér és közösségvezérelt hub. A szervezők közt van többek között a Startup Hungary, a Credo Ventures, a Launchub, az Óbudai Egyetem, az Interactive Venture és a Viber is. Céljuk összekapcsolni az IT- és startup szereplőket a Közép-Kelet-Európai régióban.

2024. október 12. 13:28

Szintet léphet a CO2-kibocsátás csökkentése a Schneider Electric új megoldásával

Új szintre emelhetik a vállalatok a CO2-kibocsátás csökkentése érdekében tett erőfeszítéseiket a Schneider Electric új megoldása, a Zeigo Activate Lite segítségével. A szoftver lehetőséget teremt a felhasználók számára a dekarbonizációs célok pontos meghatározására, a kibocsátásuk kiszámítására, valamint arra, hogy kapcsolatba léphessenek olyan szolgáltatókkal, amelyek támogathatják őket mind a megújuló energia használatával, mind a hatékonysággal kapcsolatos céljaik megvalósításában.

2024. október 12. 10:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén már ezernél is több résztvevőt várnak a Service Design Day-re

2024. október 7. 09:59

Innovációs versenyen méretik meg magukat a világ egyetemistái

2024. október 2. 19:34

Országos kutatásból netezési körkép: a magyarok többségének élete elképzelhetetlen net nélkül

2024. szeptember 29. 15:24

Éppen most robban a hazai előfizetéses e-kereskedelem

2024. szeptember 24. 15:10