stop!-Autófórum: közös megjelenésű autósoldal

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. november 19. 19:50
Igazi autósportált ígérnek az autók szerelmeseinek, a stop! és az Autófórum látogatóinak az oldal fejlesztői. Az Autófórum autósportál a stop! network és a Fórum-csoport közös üzemeltetésű részeként érhető el november első hetétől.
A közös brand-elemekből felépített új design az Autófórum színeit, és a stop! felépítését, navigációs rendszerét olvasztja egybe. Az Autófórum egyaránt elérhető a stop! szolgáltatások és a Fórum-csoport menürendszereiből, míg az Autófórum fejlécét a stop! network menüsora keretezi.

A közös megjelenés a stop!-ot kiadó telnet Magyarország Rt. és az Autófórum Kft. közötti kereskedelmi és tartalmi megállapodás eredménye. Az Autófórum szerkesztősége továbbra is önállóan szerkeszti az oldalt. A stop! átvesz és linkel Autófórumos híreket, míg az Autófórum a stop! stop!friss hírszolgáltatásával bővült. Az együttműködés célja, nagyobb számú, és elégedettebb látogatói kört elérni egy, könnyen kezelhető, professzionális de szórakoztató autós oldallal. A hirdetésértékesítést a továbbiakban a telnet Magyarország Rt. médiasales csapata végzi, áremelés az idén nem várható.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14