Oracle: napi zárási lehetőség nagyvállalatoknak

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. január 24. 19:39
Az Oracle az amszterdami AppsWorld konferencián a múlt héten bemutatta az E-Business Suite vállalatirányítási alkalmazásegyüttes legújabb szolgáltatását, amely a vállalatok számára lehetővé teszi a „napi zárást”. Az alkalmazás a vállalat egészét tekintve napi szinten követi az üzleti folyamatok állását.
Az alkalmazás révén a stratégiai és az operatív feladatokhoz is a pillanatnyi helyzetet tükröző információk azonnal rendelkezésre állnak, legyen szó akár egyetlen vállalati egységről, vagy egy több kontinensre kiterjedő, multinacionális szervezetről.

A rendszer lelke az E-Business Suite terméknél alkalmazott egységes adatmodell, ami lehetővé teszi, hogy a vállalati adatok egyetlen példányban, közös adatbázisban kerüljenek rögzítésre. Így az igényeknek megfelelően bármely területről naprakész információk kérhetők be a legkülönbözőbb döntéshozói szintek számára. A szolgáltatás egy vállalati portált is tartalmaz, amellyel a „napi zárás” adatait (pénzügyi mutatókat, eredménykimutatás-összefoglalókat és egyéb adatokat) gyorsan, több mint húsz különböző szempont szerint lehet webes felületen lekérdezni.

Az új szolgáltatás világszerte igénybe vehető, az E-Business Suite alkalmazásai az egységes adatmodell révén akár egyszerre 29 nyelven futhatnak párhuzamosan. A napi zárás lehetősége az E-Business Suite termékhez kapcsolódó ingyenes szolgáltatás, amelyet az Oracle az alkalmazásokat korábban megvásárló cégek részére térítésmentesen bocsát rendelkezésre, amennyiben erre igényt tartanak.

  • 2001-ben világszerte több mint 1100 vállalat vezette be az Oracle E-Business Suite alkalmazásegyüttest, amely képes minden vállalati területet (pl. marketing, értékesítés, ügyfélszolgálat, beszerzés, szállítóilánc-kezelés, gyártás, pénzügy vagy munkaerő-gazdálkodás) hatékonyságának növelésére. Jelenleg több mint 12 000 ügyfél alkalmazza az Oracle E-Business Suite alkalmazásegyüttest, többek között az AT&T Wireless, a Bank of America, a Bank of Montreal, a British Telecom, a Compaq, a NATO és a Toshiba Medical.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55