Tektronix: Oracle rendszerrel 25 országban

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. május 5. 12:16
A Tektronix Inc., a telekommunikációs és mobil-távközlési eszközök fejlesztéséhez használt tesztelő-, mérő- és monitorozóberendezéseket gyártó vállalat az Oracle E-Business Suite emberi erőforrás-gazdálkodási (HRMS) rendszert választotta nemzetközi szintű műveleteinek támogatására. A Tektronix azért döntött a rendszer kiépítése mellett, mert a több mint 25 országban jelen levő leányvállalatait egyetlen globális rendszeren keresztül kívánta elérhetővé tenni, és ezáltal csökkenteni működési költségeit. További szempont volt a meglevő Oracle Financials pénzügyi rendszerrel való egyszerű integrálhatóság is.
A Tektronix a megvalósítással három célt tűzött ki: humánpolitikai környezetének egyszerűsítését, a cégen belül fejlesztett alkalmazások számának csökkentését, valamint működési költségeinek mérséklését.

Az Oracle HRMS kiválasztásáig a világ különböző részein hét különálló megoldás támogatta a Tektronix humánpolitikai folyamatait, amelyek összehangolása, központi kezelése jelentős energiákat – időt és költséget – jelentett. Az Oracle E-Business Suite integrált architektúrájának és széles funkcióválasztékának köszönhetően a Tektronix egyetlen központi, globális humánpolitikai rendszert hoz létre. A cég várakozásai szerint az Oracle HRMS rendszer megvalósításának második évétől kezdődően jelentkeznek majd a megtakarítások, amelyek az elkövetkező öt évben elérik az egymillió dollárt.

A Tektronix döntésében az is szerepet játszott, hogy az Oracle HRMS teljes mértékben együttműködik a cégnél már korábban bevezetett és eredményesen alkalmazott Oracle Financials pénzügyi rendszerrel.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55