INFOmarket a nagyközönségnek, INFOtrend a szakmának

Új kiállítások a Hungexpotól

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. május 24. 13:27
A Hungexpo Rt újrapozicionálta a korábbi INFO kiállítást, ősszel két kiállítás is lesz ebben a témában a Budapesti Vásárközpontban.
A gazdasági környezet változásainak következtében az információtechnológiai piac kínálata viharos gyorsasággal újul meg és bombázza a fogyasztókat a néhány évvel ezelőtt még álomnak vélt újdonságokkal. Az adat és telekommunikáció legmodernebb technikáival, berendezéseivel találkozhat a nagyközönség az első INFOmarket – Információtechnológiai és telekommunikációs vásáron, amely Magyarország legnagyobb, az egész fogyasztói társadalmat megmozgató eseményével, a Budapesti Nemzetközi Vásárral párhuzamosan kerül megrendezésre szeptember 13-19. között a Budapesti Vásárközpontban.

Az INFOmarket megrendezésével - amely az egyén igényeire szabottan kínál választási lehetőséget az újdonságok és szolgáltatások között -, a BNV látogatói által régóta hiányolt témakört pótol a Hungexpo Rt.

Az informatikai és telekommunikációs ágazat professzionális felhasználóinak és résztvevőinek szól az INFOtrend – Nemzetközi informatikai és telekommunikációs konferencia és szakkiállítás.

A szakemberek megoldásokat keresnek az üzleti élet kihívásaira, ezért a tervezett konferencia témák között szerepelnek az Egységes Hírközlési Törvény lehetőségei, az EU csatlakozással kapcsolatos trendek, szó esik az e-learningről, e-bankingről, online marketingről, illetve lesz befektetői- és technológiai fórum is.

A kiállítás megoldásközpontú tematikájában központi szerepet kap az információs és kommunikációs társadalom. Az INFOtrend amellett, hogy segít az informatikai szemlélet elterjesztésében és az újdonságok népszerűsítésében, kitűnő lehetőséget kínál a döntéshozatali pozícióban lévő közép és felsővezetők megszólítására is. Az INFOtrend, az ICT szakma legjelentősebbnek ígérkező hazai fóruma, október 29-31. között zajlik majd a Budapesti Vásárközpontban.

További információ:

www.infotrend.hungexpo.hu

www.infomarket.hungexpo.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50