Primus-Net szakmai nap

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. május 30. 17:36
A Primus-Net a napokban szakmai rendezvényen ismertette hallgatóságával a cég történetét és tevékenységét. A Primus-Net mint hálózatintegrátor 1991 óta van jelen a magyar piacon. A Magyarországon elsősorban szakmai körökben ismert gyártó idei tervei között szerepel a teljes IP telefon paletta piacra dobása, és virtuális magánhálózat lehetősége.
A május 23-ai szakmai rendezvényen elsőként Kató Csaba ügyvezető igazgató mondott rövid köszöntőt a konferenciateremben, majd Csordás Imre a cég történetével ismertette meg a vendégeket. „Nagyobb referenciáink közé tartozik a General Electric Power Systems versegyházi gyáregysége, ahol közel 4000 végpont épült, de ide sorolandó még több kórház, polgármesteri hivatalok, és rendőr-főkapitányságok egész sora. A cég tevékenysége két fő beszállítóra épül: a KRONE hálózati eszközeinek, illetve a távközlés terén a TADIRAN által gyártott Coral FlexiCom telefon alközpontok közvetlen importőre és magyarországi disztribútora is egyben.” Coral alközpontot használ a Vivendi, a Markusovszky, a Bács Megyei Kórház, valamint a Plaza Centers is.

Ezután Kárpáti László a Primus-Net Kft. tervezési és fejlesztési vezetője beszélt a legújabb hálózati megoldásokról, IP telefonokról.

Az ebédszünet előtt Lázár Romeo a KRONE Magyarországért felelős menedzsere tartott előadást a KRONE termékekről, a Cat6, valamint a tervezett Cat7-es csatlakozókról, stratégiai változásokról.

A jó hangulatú ebédszünet után a Tadiran Telecom két prominens személyisége Rubi Kizner regionális vezető, illetve Isa Priel Technikai és marketing igazgató tájékoztatója következett. Ebben a Coral FlexiCom alközpontok legújabb fejlesztési megoldásaival ismerkedtünk meg. A Magyarországon elsősorban szakmai körökben ismert gyártó idei tervei között szerepel a teljes IP telefon paletta piacra dobása, a virtuális magánhálózat lehetősége, melyet az új szoftververzió ingyenesen magába foglal.

Az előadások között két további kiállítóteremben a látogatók megtekinthették a KRONE rendezőszekrényeket és csatlakozókat, valamint kipróbálhatták a legújabb TADIRAN alközponti fejlesztéseket is, mint például az univerzális üzenetkezelőt, valamint egy, a Takt Kft. által fejlesztett tarifikációs programot is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40