Revolution Zenit a Marosportnál

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. október 10. 12:42
A közel 200 kiskereskedelmi partnerrel együttműködő Marosport Kft. a közelmúltban a rEVOLUTION Zenit vállalatirányítási rendszer bevezetése mellett döntött.
A Marosport Kft. a sportszerek és sportruházatok terén több világmárka hazai képviseletét látja el, és közel kétszáz kiskereskedelmi partnerrel tartja rendszeresen a kapcsolatot. A partnerek száma és a forgalom folyamatosan növekedett, és az 1993 óta használt saját fejlesztésű készletnyilvántartó és számlázó program elérte a továbbfejleszthetőség határát, szükségessé téve egy komplexebb feladtok végrehajtására képes, bővíthető ügyviteli rendszer beszerzését, amely megoldja a nagykereskedelmi és a pénzügyi rendszerek függetlenségéből adódó problémákat.

A cég növekedése, mérete, és az egyre jobban körülhatárolható vállalati funkciók amellett szóltak, hogy a korábbi pénzügyi és készletkezelési feladatokat ellátó szoftverek helyett egy testreszabott vállalatirányítási alkalmazás kerüljön bevezetésre, amely a rendelkezésre álló adatok alapján a vállalat működésének egészéről nyújt információkat a vezetésnek. A megfelelő szoftver kiválasztásánál fontos szempont volt a testreszabhatóság és az eddigi ügyviteli tapasztalatok beépíthetősége. A Marosportnál először 1999-ben találkoztak rEVOLUTION szoftverrel, mikor könyvelőprogramot kerestek, 2001 óta pedig szintén a rEVOLUTION Iroda++ alkalmazását használják. Az ezekkel szerzett kedvező tapasztalatok alapján döntött a Marosport a ZENIT vállalatirányítási rendszer megvásárlásáról, amelynek teljes körű bevezetésére a fejlesztési és a tesztelési időszakot követően várhatóan az év végéig sor kerül.

A ZENIT ügyviteli rendszer a Microsoft SQL Server 7.0 adatbáziskezelőjén alapul, és a jelenleg legkorszerűbb három rétegű technológiára (COM) épül a felhasználói felület, az üzleti logika és az adatkezelés szétválasztására érdekében.

Kulcsszavak: Revolution ügyvitel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59