Új J. D. Edwards-partner Magyarországon

Fekete Gizella, 2002. november 8. 17:00
Az e-Best Tanácsadó Kft. lett az USA egyik vezető integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) szállítója, a J.D. Edwards új magyarországi disztribútora.
A 113 országban 6500 ügyfelet magáénak tudható - Magyarországon 1993 óta ismert - J. D. Edwards a klasszikus integrált vállalatirányítási területeken túl a vezetői információs rendszerek (MIS), a beszállítóilánc-tervezés és menedzsment rendszerek (SCP/SCM), az ügyfél- és partnerkapcsolat-kezelő rendszerek (CRM, SRM) területén, vagyis a ma már ERP2-nek nevezett piacon is jelen van, ugyanakkor kiemelt hangsúlyt helyez a kis- és középvállalati szegmensre is.

A hazai tanácsadási, és informatikai piac régi-új szereplője, a munkatársai révén a hazai piacon számos személyes referenciával rendelkező e-Best Tanácsadó Kft. kizárólag a már Magyarországon is ismert J. D. Edwards intergált vállalatirányítási rendszerrel és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal - bevezetés, üzemi támogatás, oktatás, kapcsolódó tanácsadás, fejlesztés, üzleti tanácsadás, informatikai átvilágítás, informatikai stratégia kialakítása - foglalkozik.

Kulcsszavak: SRM CRM ERP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Éppen most robban a hazai előfizetéses e-kereskedelem

2024. szeptember 24. 15:10

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10