Új Samsung lézernyomtató: 20 oldal percenként

forrás Prim Online, 2003. június 24. 20:46
A Samsung Electronics egy fejlett lézernyomtatót mutatott be (modell: ML-2150W), mely a kényelmi szolgáltatások széles skálája mellett nagy teljesítményt nyújt.

Az egyik fontos szolgáltatás a beépített 802.11b vezeték nélküli helyi hálózat támogatása, mely megszünteti a hálózati kábelek dzsungelét. A Samsung új nyomtatója egy másik kulcsfontosságú területen is újat hoz, a PC és nyomtató közötti adatátvitel miatti sebességcsökkenést az USB 2.0 kapcsolat támogatásával oldja meg, mely akár 40-szer akkora sebességre képes, mint a hagyományos 1.1 szabvány.

A Samsung Electronics ML-2150W percenként 20 oldal kinyomtatására képes. Ennek a kivételes sebességnek a támogatásához a nyomtató egyszerre 1 100 lapot tárolhat az opcionális papírkazettával.

Az egy gombnyomással elérhet ő tonerkímél ő üzemmód a költségek lefaragásában is segít. Bekapcsolása esetén ez a funkció mintegy 40 %-kal meghosszabbítja a toner élettartamát.

A kétoldalas nyomtatás is egyetlen gombnyomással megoldható.

Kulcsszavak: Samsung printer

Véget ért az EIT Health InnoStars – iLex Innovációs Verseny

Több mint 90 magyar kis- és középvállalkozás kapott lehetőséget arra az elmúlt fél évben, hogy nemzetközi színpadon mutassa be egészségügyi innovációit, és megnyíljon előtte az út, hogy európai partnereket találjon projektjei validálásához és piacra viteléhez. Az EIT Health és a iLex innovációs versenyén, amelyben stratégiai partnerként részt vett a budapesti vállalkozások innovációit és nemzetközi piacralépését támogató BKIK is számos kiemelkedő projekt közül hat kategóriában 9 újítást ismert el első hellyel a nemzetközi zsűri a stroke utáni rehabilitációt segítő okos tolltól a tűmentes gyógyszerelést lehetővé tevő fejlesztésig.

2024. június 13. 16:56

Új router kisebb vállalkozások, távmunkában dolgozók és MSP-k támogatására

A Zyxel Networks, a biztonságos, AI-alapú felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szállítója bejelentette az USG LITE 60AX – egy AX6000 WiFi 6 biztonsági router bevezetését. Az all-in-one routert kifejezetten kis- és középvállalkozások (SMB-k), távmunkában dolgozók és menedzselt szolgáltatók (MSP-k) számára tervezte a gyártó. 

2024. június 13. 15:20

A Thermaltake új versenyszimulátor-pilótafülkét és monitorállványt mutat be

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bemutatta a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkét és a Triple Racing monitorállványt, melyek már megvásárolhatóak. A hagyományos PC gaming setupokon túlmutatva a versenyszimulátorok újradefiniálják a gaming környezetet, így könnyen úgy érezheted, mintha egy igazi versenyautót vezetnél egy igazi versenypályán, miközben egy zárt, szórakozásra alkalmas helyen vagy. Hozd létre szimulátoraidat a Thermaltake verseny-ökoszisztémával vagy menj még messzebbre, és párosítsd őket egy VR-headsettel, mint a Meta Quest 3, teljesen elmerülve a gyors és ádáz versenyzés izgalmában!

2024. június 13. 13:45

A nyaralás információbiztonsági és adatvédelmi veszélyei – Social média megosztások

Sokan szeretnek nyaralásuk során képeket és élményeket megosztani a közösségi médiában. Ez azonban nemcsak barátaink és családunk számára látható, hanem esetlegesen rosszindulatú személyek számára is, akik kihasználhatják a távollétünket.

2024. június 13. 12:18

Idén is sikerrel zárult a Startup Safari Budapest

Június 10-én vette kezdetét a 2024. évi Startup Safari Budapest, amely másfél napos rendezvényként június 11-én is érdekes programokkal várta az érdeklődőket. Az esemény célja, mint minden évben, idén is az volt, hogy összekapcsolja a startup közösség tagjait, ösztönözze az új innovációkat és támogassa a tudásmegosztást. A rendezvény különleges lehetőséget kínált a résztvevők számára, hogy megismerjék a legfrissebb technológiai fejlesztéseket és üzleti trendeket.

2024. június 13. 10:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30