printer kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: printer

Új OKI készülékek: hagyományostól a legkreatívabb nyomtatásig

Már elérhetőek az OKI legújabb termékei, a C911dn A3-as, színes nyomtató és a Pro Series sorozat Graphic Arts készülékei.

2015. november 23. 14:31

OKI: 30 év nyomtatópiaci fejlesztései

2014 jelentős év volt az OKI Europe életében: a vállalat ekkor ünnepelte fennállásának 30. évét. A társaság az 1984 óta eltelt idő alatt számos technológiai fejlesztést vezetett be a piacra.

2015. január 10. 08:33

Hét másodperc alatt nyomtat a Xerox új A3-as nyomtatója

A Xerox  WorkCentre 7970 a nyomtatási és másolási feladatokat fekete-fehérben és színesben egyaránt akár 70 oldal/perces sebességgel látja el. A berendezés nagy befogadóképességű tálcát kapott, melybe 2000 ív papír helyezhető és – tovább növelve a hatékonyságot – az első nyomtatáshoz szükséges idő is mindössze 6,9 másodperc.

Kulcsszavak: printer nyomtató Xerox
2014. szeptember 30. 13:43

WorkCentre 5022/5024: tovább csökkenti a költségeket a Xerox

A kis – és középvállalatok körében idehaza is a költségcsökkentés és a hatékonyságnövelés a két kulcsszó a mindennapi működés során, beleértve ebbe a nyomtatási – és dokumentumkezeléssel járó feladatok ellátását is. A Xerox kifejezetten nekik szánja a piacra most bevezetett WorkCentre 5022/5024 multifunkciós berendezéseket, amelyek A/3 méretben, fekete-fehérben, 24 oldal/perc sebesség mellett nyomtatnak és másolnak, és az első nyomtatott oldalt is 14 másodpercen belül elkészítik.

2014. szeptember 9. 08:44

Canon Océ PlotWave 500: az arany középút

A Canon bemutatta a Radiant Fusing technológiás nyomtatók családjába tartozó Océ PlotWave 500-at – egy kis helyigényű, széles formátumú, monokróm nyomtató, másoló és szkennelő rendszert, amelyet a közepes mennyiségű műszaki rajzot előállító vállalatok számára terveztek.

Kulcsszavak: printer nyomtató Canon
2014. szeptember 5. 11:18

WorkCentre 5022/5024: Tovább gyorsít és még inkább költséget csökkent a Xerox

A kis – és középvállalatok körében idehaza is a költségcsökkentés és a hatékonyságnövelés a két kulcsszó a mindennapi működés során, beleértve ebbe a nyomtatási – és dokumentumkezeléssel járó feladatok ellátását is. A Xerox kifejezetten nekik szánja a piacra most bevezetett WorkCentre® 5022/5024 multifunkciós berendezéseket, amelyek A/3 méretben, fekete-fehérben, 24 oldal/perc sebesség mellett nyomtatnak és másolnak, és az első nyomtatott oldalt is 14 másodpercen belül elkészítik.

2014. szeptember 5. 08:28

ES94x5 sorozat: új, nagy kapacitású multifunkciós OKI-készülékek

Már Magyarországon is elérhetők az OKI legújabb, színes A3-as termékcsaládjának tagjai, az ES9455, az ES9465 és az ES9475 multifunkciós készülékek. A sorozat olyan oktatási intézmények, vállalatok és szervezetek számára készült, ahol nap mint nap jelentős mennyiségű nyomtatási, másolási és szkennelési feladatot végeznek. Az ES94x5 sorozat kiemelkedő sebességet, teljesítményt és fejlett funkciókat kínál a nagy nyomtatási igényű szervezetek számára.

2014. augusztus 8. 13:06

Nyomtatók százait árverezi el a Tesco

Online árverésen lehet megszerezni a magyarországi Tesco használt, de jó állapotú berendezéseit. Az irodákban, logisztikai bázisokon használt gépekre, eszközökre június 12-ig lehet licitálni. Nagy számban kínálnak lézernyomtatókat, multifunkciós berendezéseket, de a 112 tétel között megtalálhatók vendéglátó-ipari berendezések is.

2014. június 4. 08:22

Új Xerox nyomtató a pénzügyi szektornak

Kifejezetten a biztosító társaságok, a pénzügyi szervezetek, illetve az egészségügyi intézmények igényeire szabták a fejlesztők a Xerox Phaser® 4622 fekete-fehér nyomtatót, amelynek a két legfőbb jellemzője a hatékonyság és a magas szintű biztonság.

2014. május 8. 09:12

Halkabb nyomtatás az új OKI MX8000 sorozattal

Az OKI bemutatta a kibővített MX8000 széria legújabb mátrixnyomtatóit, amelyeket többpéldányos űrlapok nagy mennyiségű nyomtatására terveztek. A továbbfejlesztett és hangszigetelt MX8000 sorozat most először asztali modellt is tartalmaz.

Kulcsszavak: OKI nyomtató printer
2014. május 6. 11:27

Három új Canon imageRUNNER ADVANCE multifunkciós készülék

A Canon  három új helytakarékos, A/4-es, színes multifunkciós eszközzel (MFD) bővítette népszerű imageRUNNER ADVANCE kínálatát. Az új, helytakarékos színes A/4-es modelleknek – az imageRUNNER ADVANCE C250i, C350i és C351iF – köszönhetően mostantól a kis munkacsoportok is kihasználhatják a Canon díjnyertes dokumentumkezelési megoldásainak előnyeit.

2014. április 2. 08:28

Mekkora nyomtatóra van szükségünk valójában?

Sok vállalatnál kihasználatlanok maradnak a nagyméretű nyomtatók, miközben „láthatatlan” költségeik folyamatosan jelentkeznek a szervezetben.

2014. március 30. 13:21

IDC: Fellendült az irodai lézernyomtatók forgalma Magyarországon

Az irodai lézernyomtatók forgalma 2013 negyedik negyedévében volumenben és értékben egyaránt kétszámjegyű növekedést ért el Magyarországon, a tintasugaras nyomtatók forgalma viszont csökkent - írja az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat kedden közzétett elemzése.

Kulcsszavak: printer nyomtató IDC
2014. február 18. 11:20

Vízzel nyomtatnak tinta helyett kínai kutatók

Vízsugaras nyomtatóval lepték meg a világot az északkelet-kínai Csilin Egyetem vegyészei. A hagyományos nyomtatókhoz hasonlóan az új eszköz is üres lapokkal dolgozik, de tinta helyet vízzel festi meg azokat. A kutatócsoport vezetője, Csang Hsziao-an szerint az így kapott szövegek 22 órán belül eltűnnek, ugyanakkor rámutatott, hogy a kinyomtatott oldalak 40 százaléka amúgy is a szemeteskukában landol mindössze egyetlen elolvasást követően.

2014. február 17. 19:34

Xerox: nő és a menedzselt szolgáltatások felé halad a magyar nyomtató piac

Tavaly már megállt az évek óta tartó visszaesés a magyarországi dokumentumkezelési szektorban és egyre inkább nő az igény a menedzselt nyomtatási szolgáltatások iránt - tájékoztatták a Xerox Magyarország vezetői a sajtó képviselőit.

Kulcsszavak: printer nyomtató Xerox
2014. február 12. 07:43

Piaci áttörés előtt a 3D nyomtatási technológia

Különleges eljárásból rövidesen bevett ipar gyakorlattá növi ki magát a 3D (három dimenziós) nyomtatási technológia, elsősorban a gyártástechnológiai alkalmazásoknak köszönhetően - írja az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat elemzése.

2013. december 25. 09:07

Guinness rekorder nyomtatócsalád a HP-tól

A HP, a Deskjet nyomtatók születésének 25. évfordulóján kifejlesztette a világ leggyorsabb színes asztali nyomtatóját, a Guinness rekorder HP Officejet Pro X printert.

Kulcsszavak: HP printer nyomtató
2013. november 7. 11:40

Elavult irodagépeket használnak a vállalkozások, de van megoldás

A vállalkozások döntő többsége addig használja irodatechnikai eszközeit, amíg azok teljesen elhasználódnak. A működésképtelenné vált eszközök pótlása váratlan szükséghelyzetet teremt, amely a vállalkozások költségvetését is kiszámíthatatlanabbá teszik – derül ki a Budapest Bank kutatásából. Ebben lehet segítség az új lízing-megoldás, amely lehetővé tesz, hogy ezekben a vártalan szituációkban költséghatékony módon jussanak irodagépekhez vállalkozások, és a fennmaradó összeget akár egyéb fejlesztésekre költhessék. A konstrukció a NAV-hoz bekötendő online pénztárgépek vásárlására is igénybe vehető.

2013. október 17. 14:07

OKI multifunkciós mobilnyomtatás AirPrint támogatással

Az OKI közelmúltban bevezetett készülékeivel már közvetlenül nyomtathatunk iPhone-ról, iPadről és iPod touch-ról is.

2013. október 13. 10:51

Pigmentalapú címkenyomtatóval rukkolt elő az Epson

Az Epson bemutatta a TM-C3500 címkenyomtatóját, amellyel megoldhatóvá válik a színes címkék házon belüli nyomtatása. A készülék festékalapú tinta helyett pigmentalapú tintát használ. Ennek köszönhetően olyan tartós, színes címkék nyomtatására van lehetőség, amelyek gyorsan száradnak, valamint kenődés-, víz- és fakulásállóak.

Kulcsszavak: Epson nyomtató printer
2013. október 3. 12:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47