A Baan új elnökének levele felhasználóikhoz

forrás Prim Online, 2003. augusztus 3. 09:00
Az SSA Global Technologies 2003. július 18-án megvásárolta a Baant az Invensys plc.-től, így a Baan az SSA GT (100%-os) leányvállalata lett. A Baan új elnöke a következő üdvözlő levelet írta felhasználóiknak:
„Az üzletágunkról szóló tudósításokból már bizonyára tudják, hogy a vállalati alkalmazások piaca egy gyors konszolidációs fázisban van. Sok szakértő meggyőződése, hogy csak a legnagyobb és leginkább nyereséges gyártók maradhatnak hosszú távon életben. Az SSA GT-nek - a Baan-nal közösen - 16500 ügyfele van világszerte, és az egyesített éves bevétel előreláthatólag eléri a 610 millió USD-t. Ön, mint Baan felhasználó, immár a termelő vállalatok számára kínált integrált rendszerek legnagyobb szállítójával dolgozik együtt, aki az összes vállalati szoftverszállító között a 4. helyen áll. A Baan tehetséges kollegái, kiváló termékei és nagyszerű ügyfelei valóban nagyon jól illeszkednek az SSA GT szervezetéhez.

Közvetlen célunk a Baan átszervezése, újra nyereségessé tétele, és ezzel egyidejűleg az Ön elégedettségének biztosítása. Az SSA GT 2 éve tartozik a legsikeresebb és pénzügyileg a legstabilabb megoldás-szállítók közé a piacon, azóta ügyfeleink elégedettsége is kiemelkedő. Ezúton szeretném biztosítani, hogy az Önök vállalatának jelenlegi és jövőbeni beruházásai jó kezekben lesznek az SSA GT-nél. Mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleinket „egy életen át" megtartsuk, a számukra kidolgozott Baan-megoldásokat továbbra is támogassuk, és megfeleljünk elvárásaiknak – ma és a jövőben egyaránt. Ön magas megtérüléssel fog profitálni a különböző ERP-verziókból éppúgy, mint az olyan versenyképes vállalati alkalmazásokból, mint a raktárkezelés (WM), ügyfélkapcsolat-kezelés (CRM), vállalati teljesítmény-kezelés (CPM), beszállítói kapcsolat-kezelés (SRM), illetve beszállítói lánc kezelés (SCM).

Az SSA GT ügyfélcentrikus, piacorientált vállalat. Összbevételünk csaknem 15%-át fordítjuk termékeink továbbfejlesztésére, ami megfelel az üzletág átlagának vagy inkább meghaladja azt. Rendszeresen szakmai információkat kérünk ügyfeleinktől, akikkel szoros partneri kapcsolatban dolgozunk. Ezzel szeretnénk biztosítani, hogy a megfelelő időben azt fejlesszük, amire Önöknek szükségük van. Bízunk benne, hogy a jövőben Ön is a megkérdezett felhasználókhoz fog tartozni, és számunkra fontos véleményével számolhatunk.

Örülnék, ha a közeljövőben személyesen is találkozhatnánk, és beszélhetnénk terveinkről, amelynek fontos eleme a kiváló megoldások további, folyamatos szállítása, amit Önök jogosan várnak a Baan-tól. Mialatt nagy gondossággal folytatjuk egy valóban ügyfélcentrikus szervezet felépítését, rendszeresen fogjuk tájékoztatni Önöket az ehhez kapcsolódó átalakítási tervekről.

Még egyszer szeretném üdvözölni az SSA GT-nél! Ebben az átmeneti időszakban is igyekszünk az Önök igényeit maximálisan kielégíteni, és közben továbbra is szállítjuk a vállalatuk számára szükséges megoldásokat. Amennyiben további kérdése van, kérem, forduljon a helyi Baan képviselethez, vagy írjon nekem levelet az askgraeme@ssagt.com e-mail címre."

Üdvözlettel:

Graeme Cooksley
Elnök
Baan,Az SSA Global Technologies, Inc. leányvállalata

Június 11-én ismét megérkezik Magyarországra a Startup Safari Budapest

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 21:39

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Bővíti a napenergia-kapacitást üllői gyártóüzemében a Lenovo

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 16:57

Ezekkel a gumikkal télen is biztosan célba ér a fuvar!

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője bejelentette új prémium téli gumiabroncsát kisteherautók számára. A Bridgestone a Duravis Van Winter ENLITEN-nel a kisteherautó-flották tulajdonosait támogatja a mindennapi téli felhasználás közben, amellett, hogy segít csökkenteni a teljes tulajdonosi költségüket (azt, hogy a termék a teljes élettartama alatt mennyibe kerül a vállalkozásnak).

2024. május 16. 16:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38