SurfControl E-mail Filter hamarosan Linuxon is

forrás Prim Online, 2003. augusztus 6. 12:50
A SurfControl tartalomszűrő vállalat szilárdan elkötelezte magát amellett, hogy a jövőben a Linux szervereket használó cégek, szervezetek számára is elérhető legyen az a teljes web-, e-mail, azonnali üzenetküldő és P2P-szűrő megoldás, amely Windows alapon már bizonyított.
Ennek a stratégiának a keretében folyik a SurfControl E-mail Filter linuxos változatának fejlesztése, kiegészítve a már létező linuxos Web Filtert, jelentette be Kevin Blakeman, a cég amerikai részlegének elnöke, az idei LinuxWorld kiállításon, San Franciscóban.

A linuxos E-mail Filter a SurfControl legfontosabb fejlesztése az elmúlt időszakban. Nem véletlenül! Egyre több vállalat használ Linux alapú megoldásokat, eszközöket. Az IDC szerint a Linux napjainkban a leggyorsabban terjedő, a Windows és a Solaris után a harmadik legnépszerűbb szerver operációs rendszer. A SurfControl stratégiai partnerei között is számos olyan vezető IT-céget találhatunk (például a Sun Microsystems vagy a Novell), amelyek szintén igyekeznek minél jobban kielégíteni a Linux alapú termékek, megoldások iránti egyre fokozottabban jelentkező keresletet.

A SurfControl E-mail Filter a tartalomfelismerést biztosító mesterséges intelligens algoritmusok, a többrétegű antispam- és antivírus-technológia, a széles körű jelentéskészítési és elemzési lehetőségek, valamint az egyszerűen kezelhető felület segítségével biztosítja a szervezet belső információinak biztonságát, megelőzi a vírusfertőzések elterjedését, valamint növeli a munkatársak és a hálózat hatékonyságát.

"Hazánkban a Linux már a kilencvenes évek dereka óta számos helyen fontos pozícióban bizonyított, a legnagyobb portálok és fontos vállalati kiszolgálók futnak Linux alatt" - mondta Nemes Dániel, a SurfControl hazai képviselője, a filter:max stratégiai igazgatója. "A Linux megbízható, nagy teljesítményű és költséghatékony alternatívának bizonyult. Meg vagyunk győződve arról, hogy a hamarosan megjelenő linuxos SurfControl E-mail Filter az itthon igen elterjedt linuxos levelezőszerverekkel integrálva megismétli a Windows-verzió sikerét" - tette hozzá Nemes.

A SurfControl magyarországi képviselője a filter:max, amely a SurfControl tartalomszűrő termékeinek hazai forgalmazása mellett további szolgáltatásokat – bevezetési tanácsadást, üzemeltetői és felhasználói oktatást, HR-, jogi és IT biztonsági tanácsadást is nyújt.
Kulcsszavak: SurfControl Linux

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38