Kereskedelmi WLAN szolgáltatás a Westelnél

forrás Prim Online, 2003. november 27. 15:07
A Westel 2003. december 1-jétől kereskedelmi szolgáltatásként nyújtja a vezeték nélküli helyi hálózatelérés (WLAN) szolgáltatást az arra alkalmas eszközökkel és WLAN kártyával rendelkezőknek.

Miután a Westel a Ferihegy 2B Terminálon egy éve elsőként Magyarországon elindította kísérleti WLAN szolgáltatását, a sikeres tesztidőszakot követően decembertől kereskedelmi üzembe helyezi a szolgáltatást. Az elősorban üzleti felhasználók számára bevezetett, nagysebességű vezeték nélküli internethozzáférést kínáló szolgáltatás a Budapest Airport Rt. közreműködésével a Ferihegy 2B mellett már a Ferihegy 2A terminálon, valamint a Westel valamennyi üzletében elérhető.

A szolgáltatást a Westel a havidíjas és Dominó ügyfelei is igénybe vehetik, és minden bizonnyal számíthat a Ferihegyen utazásuk alatt rövidebb-hosszabb időt eltöltő üzletemberek érdeklődésére. A szolgáltatás keretében ugyanis WLAN kártyával, laptop, PDA, vagy smartphone segítségével nagy sebességgel, helyhez nem kötötten, akár utazás, várakozás közben férhetünk hozzá az internethez, e-mail-jeinkhez vagy a vállalati intranethez.

A WLAN-t a tervek szerint a későbbiekben számos forgalmas ponton (pl. bevásárlóközpontok, konferenciaközpontok) is elérhető teszi a legnagyobb mobilszolgáltató, figyelembe véve a felhasználók ilyen irányú igényeit. A Westel WLAN szolgáltatást az ügyfelek belépési- és havidíj nélkül, 15 perces egységekben történő számlázas mellett vehetik igénybe, így 1 Ft-ért akár 100 kbyte-nyi tartalmat is letölthetnek.
Kulcsszavak: WLAN Westel MTR

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36