WLAN kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: WLAN

Új vezeték nélküli megoldásokat jelentett be a Cisco kis- és középvállalkozások számára

A Cisco új fejlesztéseket és frissítéseket jelentett be a kkv-k számára kínált vezeték nélküli portfóliójához. Az új kültéri és beltéri hozzáférési pontok (access point - AP) mellett a Cisco frissítette Cisco Mobility Express megoldását, valamint új WLAN vezérlőeszközt is bemutatott.

2017. április 19. 12:39

Teljesítmény, bonyodalmak nélkül

Nagy teljesítményű, minden szolgáltatással felvértezett, mégis rendkívül hozzáférhető és könnyen felügyelhető Wireless LAN architektúrát kínál kis- és középvállalatoknak, iskoláknak és kórházaknak a NETGEAR ProSAFE Wireless Controller WC7500.

2016. október 20. 09:01

Az MWC-n debütált a Huawei LTE Cat4-képes CarFi készüléke

A Huawei bemutatta autókhoz kifejlesztett 4G LTE mobil WiFi készülékét, a Huawei CarFi-t. A kütyü kényelmesebbé teszi a mindennapjainkat azáltal, hogy használatával lehetővé válik a WiFi csatlakozás az autókban is.

2015. március 4. 17:08

ZyXEL UAG sorozat: megbízható internetelérés éttermeknek, szállodáknak

A vendéglátóipar számára kulcsfontosságú gyors és hatékony internetelérést biztosító sorozatot tett elérhetővé a piacon a tajvani ZyXEL. Az UAG termékcsalád a megfelelő sebességet és a biztonságos szörfölést is szolgáltatni képes, emellett támogatja a különböző platformok egyidejű csatlakozását. 

2014. október 3. 12:10

ABI Research: a D-Link a világ vezető Wireless AC gyártója

Az ABI Research legújabb jelentése szerint a D-Link a Wireless AC otthoni routerek világpiaci vezető gyártója. A jelentés szerint a D-Link 12,7%-os világpiaci részesedéssel rendelkezett 2013 harmadik negyedévében a robbanásszerű növekedés előtt álló új generációs útválasztók értékesítésében.

2014. március 26. 17:15

Huawei E5786 – a világ első LTE Cat6-képes Mobil WiFi készüléke

A Huawei bemutatta az LTE Cat6-képes Mobil WiFi készülékét, az E5786-ot. Az akár 300 Mbps-os letöltési sebességet is támogató kütyü új korszak kezdetét jelenti az LTE kapcsolat biztosításában.

Kulcsszavak: MWC 2014 Huawei LTE 4G Wi-Fi WLAN
2014. február 24. 09:59

Ingyen netezhetünk a Nyugatinál

A mai naptól ingyenes WiFi várja a budapesti járókelőket a Nyugati téri forgóóránál a Samsung és a Magyar Telekom jóvoltából. A szélessávú,  12 MB/sec sebességű vezeték nélküli internet szolgáltatás az egész Nyugati téren elérhető. A népszerű találkozóponton létesített hálózatra egy időben akár 50 felhasználó is könnyedén tud csatlakozni saját WiFi képes eszközével.

2011. december 1. 15:30

Hole196: egy veszélyes WLAN-rés

Az Airtight Security biztonságspecialistái egy olyan WLAN-sebezhetőség bemutatására készülnek a közelgő BlackHat konferencián, amely leginkább a vállalati rendszerek számára jelent fenyegetést.

Kulcsszavak: WLAN security
2010. július 26. 18:35

Praktikus ez+az hálózatokhoz

Léteznek kiegészítők, amelyek azok számára, akik nem jártasak a számítógép-hálózatok világában - például a hobbi-számítógéphasználók - nem is ismertek. Pedig számos olyan megoldás hozható létre a segítségükkel, amelyekkel az életünk válik egyszerűbbé.

Kulcsszavak: Wi-Fi WLAN hálózat
2010. július 11. 11:05

Kelendő cikk a WLAN-törő

Kína feketepiacán az olyan WLAN-USB-Stick a legkeresettebb termék, amelyen egy Linux operációs rendszer mellett egy kódfejtő program is található, mellyel könnyűszerrel meghekkelhető bármely vezeték nélküli hálózat.

Kulcsszavak: hacker Kína WLAN security
2010. május 7. 09:22

Háromezer Ft-ért hekkelnek WLAN-kódokat

Egy amerikai cég szolgáltatáspalettája a vezeték nélküli hálózatok kulcsolásához használt WPA-protokoll feltörésével bővült, s mindezért csupán pár ezer forintot kell fizetniük a megrendelőknek.

Kulcsszavak: WLAN security IT-szolg
2009. december 9. 11:53

Együtt: Telsey és Ruckus - költséghatékony WLAN intelligens antennával

Nemzetközi együttműködési megállapodást kötött a hazánkban is tevékenykedő olasz Telsey Telecommunications és a kaliforniai Ruckus Wireless. A Ruckus vezeték nélküli kommunikációs megoldásai a Telsey termékpalettájával kombinálva, új piacokra biztosít belépést a két vállalatnak – hangzott el a Telsey mai budapesti sajtótájékoztatóján.

Kulcsszavak: Telsey WLAN IPTV
2009. február 26. 17:02

Ezoterikusok a WLAN ellen

Egy brit kisváros lakói a nemrég telepített vezeték nélküli hálózat szétszerelését követelik, mivel a helyi ezoterikus szövetség meglátása szerint az negatív energiákat szabadít fel.

Kulcsszavak: WLAN hotspot
2009. január 3. 16:28

Internetezés Chrysler gépjárművekben

Az autógyártó már 2009-től felszereli legtöbb modelljét az úgynevezett UConnect rendszerrel, amely lehetővé teszi a majdani tulajdonosoknak, hogy gépjárműveikben internetezhessenek.

Kulcsszavak: autószolg Wi-Fi WLAN
2008. június 27. 17:58

Vezeték nélküli switch a Motorolától

Nagy teljesítményű, többmagos processzoron alapuló WLAN switch családjának legújabb tagját, a közepes méretű vállalkozásoknak szánt Motorola RFS6000-et mutatta be a Motorola vállalati mobilitás üzletága. A ténylegesen üzemelő WLAN switchek közül a legtöbbet (több mint 125 000 darabot) a Motorola gyártotta, így elmondhatja magáról, hogy övé a világpiac legalaposabban tesztelt WLAN-termékpalettája. Az RFS6000 megjelenésének és a mesh alapú, adaptív 802.11a/b/g/n hozzáférési pontoknak (AP-knek) köszönhetően a Motorola kínálja az egyetlen átfogó bel- és kültéri WLAN-rendszert, amellyel teljesen vezeték nélküli vállalati hálózat is megvalósítható.

Kulcsszavak: Motorola WLAN
2008. március 23. 20:03

"Teljesen" vezeték nélküli vállalat

A Motorola bemutatta háromrádiós (triradio) 802.11n hozzáférési pontját (access point), az AP-7131-et. A készülékben három darab 802.11n rádióegység üzemel, amelyek egyidejűleg lehetővé teszik a nagy sebességű adat-, kép- és hangátvitelt, a mesh backhault és a behatolás elleni egyedi, kétsávos védelmet.

Kulcsszavak: WLAN hálózat Motorola
2008. március 19. 12:41

Gépek vezérlése ipari WLAN technikával

Industrial WLAN (IWLAN) néven a Siemens Industry Automation divíziója olyan rádiótechnikai rendszert fejlesztett ki, amely a vezeték nélküli WLAN rádiós szabványon alapul és ipari berendezések – például gyári gépek – rádiójelekkel való szabatos kezelését teszi lehetővé.

Kulcsszavak: Siemens hálózat WLAN
2008. március 17. 07:22

Feltuningolt vállalati WLAN architektúra a Motorolától

Új, adaptív, vezeték nélküli hozzáférési pont (AP) megoldást mutatott be a Motorola vállalati mobilitási üzletága, mely biztonságos vezeték nélküli kapcsolatot és szolgáltatásokat tesz lehetővé a távoli telephelyeken dolgozó munkatársak számára. A Motorola AP-je megteremti a mobilitás és az egyszerű hálózatmenedzselés lehetőségét a közepes és nagyméretű vállalatok, valamint az egy vagy több épületből álló telephelyek WLAN-rendszerei számára.

Kulcsszavak: Motorola WLAN
2008. február 20. 14:03

Vezeték nélküli ProCurve hálózat Koppenhága legjobb innovációs központjában

Koppenhága városközpontjától alig öt percre található az 5teUnIT nevű innovációs projekt, amely részben a ProCurve Networkingnek köszönheti létrejöttét. Az 5teUnIT-nek nevezett projekt célja egy olyan „iroda-hotel” létrehozása volt, amely költséghatékony irodák bérletét kínálja az induló kisvállalkozásoknak, addig, amíg annyira megerősödnek, hogy saját önálló irodájuk legyen. Az egyetlen feltétel, hogy a cégeknek újítóknak kell lenniük, így sok közöttük a számítógépes játékfejlesztő vállalkozás.

Kulcsszavak: HP ProCurve WLAN
2007. március 16. 10:14

Közelebb az új vezeték nélküli szabványhoz

A D-Link Magyarország arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy az IEEE 802.11n munkacsoport a héten elfogadta, és még januárban a teljes IEEE 802.11n bizottság elé bocsátja elfogadásra az új generációs vezeték nélküli szabvány legújabb, korábban 1.10 munkanéven futó verzióját, mely azonban a jelentős előrelépésnek köszönhetően a 2.0 számot kapta.

Kulcsszavak: WLAN D-Link szabvány
2007. január 28. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52