D-Link kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: D-Link

D-Link DNS-340L: négyfiókos tárolómegoldás akár otthonra is

A négy, egyenként akár 6TB merevlemezzel feltölthető doboz az összesen akár 24TB tárkapacitást jelentő JBOD mód mellett számos biztonságos RAID konfigurációval is védi a felhasználók adatait.

Kulcsszavak: D-Link tároló
2015. április 13. 12:23

D-Link Smart Home és mobilra optimalizált újdonságok a MWC kiállításon

A D-Link számos, az okostelefonok, tabletek használatát új szintekre emelő újdonsággal rukkolt elő a 2015-ös barcelonai mobilkommunikációs kiállításon, a Mobile World Congress-en. A mobilkészülékekről vezérelhető Wi-Fi és Z-Wave szabványos Smart Home termékek mellett új generációs babafigyelő monitor és az akár több tucat Wi-Fi eszközt kiszolgálni képes legújabb Wireless AC router is helyet kapott a gyártó standján.

Kulcsszavak: MWC 2015 router D-Link
2015. március 5. 17:47

D-Link újdonságok a 2015-ös CES kiállításon

A D-Link számos újdonsággal rukkolt elő az idei las vegas-i Consumer Electronic Show kiállításon: űrhajó házba épített 5 Gigabites Wi-Fi router, Gigabites PowerLine adapter és a tavaly megjelent Wi-Fi mellett a speciális Z-Wave alapú otthonautomatizálási rendszerek mellett új extenderek és PoweLine adapterek is helyet kaptak a gyártó standján.

Kulcsszavak: D-Link CES 2015 router
2015. január 11. 13:32

D-Link Music Everywhere: zeneközvetítés Wi-fivel okostelefonról hangfalra

A D-Link legújabb termékével intelligens vezeték nélküli platformmá alakítható bármilyen hangfalrendszer.

2014. december 5. 12:18

Mydlink Home: A D-Link belép az okos otthon piacra

Az eddig vezetékes és wifi hálózati eszközeiről ismert D-Link egy teljes otthoni megoldáscsomaggal tör be az okos otthonok piacára.

2014. december 1. 09:22

Nagysebességű D-Link Wi-Fi mindenes iPhone 6-hoz

A DIR-518L vezeték nélküli routerrel megadhatunk AC Wi-Fi képes mobilunknak mindent, amire szüksége lehet - akár otthon, akár útközben is.

Kulcsszavak: D-Link Wi-Fi router iPhone 6
2014. október 12. 10:30

Új D-Link Wireless AC1900 router otthoni és kisvállalati extrákkal

DIR-880L Gigabites Cloud SmartBeam AC1900 Router a ma elérhető legnagyobb Wi-Fi sebességgel és megújult felhasználói felülettel

Kulcsszavak: router wireless D-Link
2014. október 6. 10:02

D-Link IP kamerákkal figyelik a tereket Erzsébetvárosban

Közel egyéves tervezési és telepítési folyamatot követően beüzemelésre került Budapest Erzsébetváros megújult, IP-alapú térfigyelő rendszere. A 2002-ben kiépített, műszakilag ma már elavult kamerarendszert a D-Link legújabb, kifejezetten kültéri térfigyelésre kifejlesztett DCS-6915 20X Full HD WDR Speed Dome kameráival váltották fel.

2014. július 18. 14:16

D-Link Wi-Fi Smart Plug: elektromos eszközeink távoli kezelésére

A D-Link legújabb kütyüjének hála nem kell többé visszafutnunk a lakásba, hogy megnézzük, égve hagytuk-e a lámpát, vagy kihúztuk-e a vasalót. A Wi-Fi Smart Plug és a hozzá tartozó alkalmazás használatával ugyanis lehetőségünk van az otthonunkban lévő elektromos eszközök távoli kezelésére és figyelésére.

2014. május 9. 16:32

Régiós vezető szerepre készül XXI. századi informatikai hálózatával a Zeneakadémia

Május 7-én félnapos rendezvény keretében mutatja be a megújult Zeneakadémia XXI. századi informatikai hálózatát, melynek körültekintő kiépítésével nemcsak a zeneművészeti oktatásban, de rendezvényközponti minőségében is régiós vezető szerepre készül. A User Certified 2014 konferencia a fejlesztésben részt vett szereplők, a D-Link, a TE Connectivity és a T-Systems Magyarország támogatásával jött létre, de előadásait az új generációs Wi-Fi és vezetékes hálózatok felhasználói tartják.

Kulcsszavak: hálózat D-Link
2014. április 25. 09:22

Hiánypótló eszközökkel rukkolt elő a D-Link

A D-Link új smart switcheket mutatott be (DGS-1510), melyek akár 40Gbps stack sávszélességet is képesek biztosítani egyszerre akár 6 azonos termékcsaládba tartozó eszköz (switch) között. Az eredmény akár 288 port egyetlen nagysebességű fizikai egységben.

2014. április 16. 11:02

ABI Research: a D-Link a világ vezető Wireless AC gyártója

Az ABI Research legújabb jelentése szerint a D-Link a Wireless AC otthoni routerek világpiaci vezető gyártója. A jelentés szerint a D-Link 12,7%-os világpiaci részesedéssel rendelkezett 2013 harmadik negyedévében a robbanásszerű növekedés előtt álló új generációs útválasztók értékesítésében.

2014. március 26. 17:15

D-LINK a World Congress 2014-en: fókuszban a Wi-Fi és a 4G/LTE

Vezető hálózati és mobilkommunikációs gyártóként a D-Link is nagy erőkkel készül a február 24-én nyíló barcelonai Mobile World Congress szakkiállításra. A “More Connectivity & Fun” szlogen alatt több olyan szolgáltatást mutat be a D-Link, melyek a legújabb 4G/LTE mobilhálózatok illetve Wireless AC Wi-Fi hálózatok megjelenésének köszönhetően válhattak elérhetővé. A D-Link teljes LTE router és USB adapter kínálata mellett itt leplezi le Wireless AC 1900 Cloud Router újdonságát, a DIR-880L típust. A hab a tortán a D-Link jövőbe mutató, 2014 második felétől érkező, mobil alkalmazáson keresztül vezérelhető intelligens ház termékeinek bemutatója.

2014. február 23. 09:00

Kis- és középvállalatok informatikusainak indít hálózati képzéseket a D-Link

Vezetékes és vezeték nélküli hálózati ismeretek mellett az IP alapú videómegfigyelés témakörét is érintik a tanfolyamok.

Kulcsszavak: hálózat oktatás D-Link
2014. február 1. 11:16

D-Link EyeOn Baby Camera: az újgenerációs babafigyelő

A D-Link speciális babafigyelőjével éjjel-nappal betekinthetünk csemeténk szobájába a hozzá tartozó Android és iOS alkalmazások jóvoltából, amiket okostelefonunkra és táblagépünkre is ingyen letölthetünk. A hab a tortán, hogy a hasznos kis eszköz még jól is néz ki.

2013. november 27. 17:29

D-Link DIR-868: a leggyorsabb Wireless AC router

A D-Link Wireless AC1750 Kétsávos Gigabit Cloud Router (DIR-868L) a SmallNetBuilder átfogó piaci tesztjén a legjobb összesített értékelést kapta kilenc gyártó tíz terméke közül a ma kapható legfelső, AC1750-es router kategóriában.

2013. augusztus 29. 15:18

Observer VMS rendszer integrált D-Link kamerákkal

A D-Link és a hazai fejlesztők munkájára épülő Netavis együttműködésének köszönhetően a legfontosabb tíz kameratípussal megkezdődött a D-Link IP kamerák integrálása az Observer VMS platform alá. A mindkét fél számára üzleti távlatokat nyitó globális együttműködés kialakítása hazánkban, a helyi irodák kezdeményezésére indulhatott el.

Kulcsszavak: D-Link webkamera
2013. augusztus 23. 10:50

Élvezd a Szigetet HD-ben mobilodon!

Az idei Sziget jelszava a látványvilág: cirkusz, színház, megannyi attrakció mellé a fesztivál technológiai partnere, a D-Link is igyekezett felnőni: A D-Link Blues Színpad előtti teret és a színpadot két Full HD felbontású kamerának és az idén nyáron megjelent D-ViewCam Mobile okostelefon alkalmazásnak köszönhetően bárhonnan megnézhetjük, sőt, pillanatfelvételt is készíthetünk, és azt elküldhetjük magunknak vagy barátainknak. A Crowd Cam mellett a kilátogatók a mydlink Radio alkalmazást egy 42”-os Android mobileszközön, JBL fejhallgatókkal hallgathatják a Blues Színpad mellett.

 

2013. augusztus 8. 10:18

Wi-Fi repeater és hangérzékelés a D-Link új otthoni Cloud kameráiban

A D-Link két újabb IP kamerával bővíti otthoni Cloud kamera portfolióját: a DCS-933L Wireless N Éjjellátó Cloud Kamera és a DCS-5020L Wireless N PTZ Cloud Kamera a mozgásérzékelés és az éjjellátó funkció mellett hangérzékelő modult és beépített Wi-Fi repeatert is kapott. Mindkét kamera élőképe elérhető az ingyenes mydlink Lite Android és iOS mobilalkalmazásokkal is.

2013. július 17. 11:56

D-Link bemutatja a világ legszélesebb Wireless AC router portfólióját

A D-Link új termékcsaládja megbírkózik napjaink leggyakoribb és legfrusztrálóbb vezeték nélküli csatlakozási nehézségeivel, legyen az a kapcsolat megszakadása a legfontosabb fájlok küldése közben vagy éppen egy online küzdelem döntő pillanatában. Az új Wireless AC termékvonal valamennyi tagja támogatja a D-Link okosfelhő szolgáltatásait, melyekkel egy PC-ről vagy mobilkészülékről felügyelet alatt tartható az otthoni hálózat.

Kulcsszavak: wireless router D-Link
2013. június 18. 13:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47