teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: teszt

Teszteltük a WIWE szívdiagnosztikai eszközt


2016 novemberében jelent meg a Prim Online tudósítása arról a zsebben hordozható kis készülékről, amely a 12 elvezetéses EKG I csatornájával egyenértékű mérése alapján megrajzolja szívünk EKG-görbéjét, felismeri a pitvarfibrillációt és a kamrai heterogenitás - akár hirtelen szívhalált okozó - kóros mértékét, ezen kívül képes mérni a vér oxigénszintjét, számolja a pulzust, illetve rendelkezik olyan egyéb funkciókkal is, mint a lépés- és kalóriaszámláló. Közel egy évvel a sajtóbemutató után módunkban állt kipróbálni (nagyképűbben mondva: tesztelni) is a WIWE-ot.

Kulcsszavak: Sanatmetal teszt WIWE
2017. október 3. 13:30

Sikeres végpontok közötti hálózati tesztet hajtott végre az SK Telecom és a Samsung

A Samsung Electronics és az SK Telecom sikeres 5G végpontok közötti kapcsolati tesztet hajtott végre az 5G New Radio (NR) technológia használatával. A teszt, amely 3,5 GHz-es spektrumon, az 5G NR technológián alapuló virtuális magon, rádión és eszközön keresztül valósult meg, az 5G végpontok közötti kapcsolatok sikerét bizonyítja.

Kulcsszavak: teszt 5G SK Telecom Samsung
2017. június 29. 13:22

Egy Huawei készülék érintett a G Data tesztjében, melyben kémprogramot találtak a mobilokon

A Huawei hivatalosan is reagált a G Data hírére, miszerint előre telepített kémprogramot találtak a G Data tesztelői Németországban különböző kínai gyártók készülékein (Huawei, Lenovo, Xiaomi).

 

2015. szeptember 10. 14:11

Jól teljesített a Kaspersky Internet Security

A Kaspersky Internet Security volt az egyetlen a 15 vizsgált védelmi megoldás közül, amely minden alkalommal megakadályozta az operációs rendszer fertőzését az MRG Effitas által végzett 360 Assessment & Certification Programme Q1 2015 tesztben.

2015. június 18. 09:14

Már elérhető az Office 2016 tesztváltozata

Az Office 2016 alkalmazáson az utolsó simításokat végzik Redmondban, de a Microsoft már nyilvánossá tette a tesztváltozatot.

2015. május 7. 16:38

A Kaspersky Internet Security for Android kapta „Az év terméke” díjat a PC Security Labs tesztjén

A Kaspersky Internet Security for Android kapta “Az év terméke” díjat, a PC Security Labs, kínai független szervezettől, az androidos malware-ek felderítésében végzett tesztek során nyújtott teljesítményéért.

2015. március 11. 08:33

Legújabb teszteredményeit összegezte a Kaspersky Lab

A Kaspersky Lab ezúttal számos olyan teszteredményét hozta nyilvánosságra, amelyeket független kutatócsoportok végeztek 2014 utolsó negyedévében. A szakértők arra voltak kíváncsiak, hogy a népszerű biztonsági termékek milyen hatékonysággal ismerik fel az új, még ismeretlen malware-eket, hogyan lépnek fel az adathalászat és a pénzügyi veszélyek ellen, és milyen hatással vannak a készülék teljesítményére.

2015. február 11. 11:23

A Kaspersky Lab termékei vezetik a Dennis Technology Labs utolsó negyedéves tesztjeit

A Dennis Technology Labs 2014 utolsó negyedévben végzett, internetes biztonsági termékek hatékonyságát vizsgáló tesztjén, a Kaspersky Lab termékei bizonyultak a legeredményesebbnek. A Kaspersky Internet Security, a Small Office Security és az Endpoint Security for Business az elérhető legmagasabb pontszámot kapta mindhárom teszten.

2015. február 2. 09:46

Górcső alatt az iPhone 6 Plus hajlíthatósága [Videó]

Sérülékeny lenne az új „giga” iPhone? Egy vállalkozó szellemű csapat, az Unbox Therapy úgy döntött, leteszteli, mennyire hajlik az Apple csúcsmobilja. A Galaxy Note 3-mal is összevetették.

2014. szeptember 25. 11:59

Eltűnhetnek a bejegyzések a Facebookról

A The Next Web számolt be róla, hogy új funkciót tesztel a Facebook. A megoldás révén beállítható, hogy megadott idő után törlődjenek a posztok az oldalon.

2014. szeptember 11. 15:13

Panda a vírusirtók élén

A Panda Cloud Antivirus ismerte fel a legtöbb számítógépes fenyegetést az AV-Comparatives legfrissebb tesztjén. Az AV-TEST laborjának próbáján szintén a Panda Security terméke érte el a legjobb pontszámot a detektálás és a teljesítmény terén.

2014. augusztus 19. 16:41

Sikeres a videótolmács szolgáltatás tesztelése

Várakozáson felüli érdeklődés kíséri a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) videotolmács szolgáltatását. A Közép-Európában is egyedülálló fejlesztésben az Invitel is komoly részt vállal: a projekt kifejlesztésén és megvalósításán túl a telekommunikáció, a hálózat- és szoftverfejlesztés valamint a hardverelemek biztosításáért egyaránt felel. A rendszert 2014 márciusa óta maguk az érintettek tesztelik.

2014. augusztus 14. 08:51

„Okos biztonsági öv”, nehogy elaludjon a sofőr

Spanyol mérnökök fejlesztették ki azt az intelligens biztonsági övet, amely méri a vezető szívritmusát, így figyeli, nehogy elaludjon. Ha veszély fenyeget, vészjelet bocsát ki.

2014. július 26. 10:56

Számítógép irányítású mini-tengeralattjárót tesztel Kína

A Baidu hírportál számolt arról, hogy ember nélküli mini-tengerallatjárót tesztelnek Kínában, amely minden eddiginél fejlettebb számítógépes technológiával működik.

2014. július 3. 08:36

Sikeres volt az Orion űrkapszula landolási tesztje

A BBC csütörtökön számolt be róla, hogy sikeres volt a NASA új Orion űrkabinjának landolási tesztje. A kapszula szerdán ért földet több mint tíz kilométeres magasságból.

2014. június 28. 12:23

Zuhanó repülőnek nézték a Google hőlégballonját

Többen is zuhanó repülőgépnek vélték a Google Loon projekt egyik hőlégballonját, melyet többek között Új-Zélandon tesztel a vállalat. Többen még a segélyszolgáltatokhoz is betelefonáltak a furcsa jelenség miatt.

2014. június 23. 16:18

Belső tesztelésen a MOL Bubi

Öt napos belső tesztelésen esik át a MOL Bubi, amely a rendszer fejlesztésének egyik utolsó állomása. A zártkörű teszt elsődleges célja, hogy a MOL Bubi a várható tényleges terheléséhez hasonló körülmények között is vizsgázni tudjon annak érdekében, hogy felkészítse a rendszert a nyilvános, 1000 fő bevonásával megvalósítandó próbaüzemre.

2014. június 8. 11:12

Klein Dávid a Mount Everesten teszteli a G-SHOCK karórát

Klein Dávid idén tavasszal a Monut Everest megmászására készül. Az expedíció április 6-án indul Budapestről, hogy két hónapos munka eredményeként elérje fő célját, a legmagasabb csúcs meghódítását oxigénpalack nélkül. Egyúttal a G-SHOCK magashegyi tesztelője is lesz, hiszen útja során a hegymászók részére készített GW-9400 „RANGEMAN” modell valamennyi képességét próbára teszi.

2014. március 28. 10:27

Mobilapplikáció segít, ha vészhelyzet van

Már okostelefonokra és táblagépekre is letölthető a Katasztrófavédelem által fejlesztett mobilalkalmazás, amely a jövőben támogatja majd a népszerű operációs rendszereket.

2013. november 26. 12:31

Indul a hibrid tévés tesztadás

Az Antenna Hungária a digitális földfelszíni televíziós (DVB-T) hálózatán 2013. október 15-től féléves ingyenes hibrid televíziós (HbbTV) tesztsugárzást indít (MinDig TV Plusz). A kísérlet során új, streamelt élő adások is elérhetők: például a Fix TV, illetve az MTVA és Swiss Radio egyes rádiócsatornái. 

2013. október 14. 09:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52