wireless kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: wireless

Teljesítmény, bonyodalmak nélkül

Nagy teljesítményű, minden szolgáltatással felvértezett, mégis rendkívül hozzáférhető és könnyen felügyelhető Wireless LAN architektúrát kínál kis- és középvállalatoknak, iskoláknak és kórházaknak a NETGEAR ProSAFE Wireless Controller WC7500.

2016. október 20. 09:01

Szupergyors lefedettség az egész családnak

Egyszerűen kezelhető, mégis kiemelt gyorsaságot és lefedettséget biztosító hálózati megoldásokat vezetett be a tajvani ZyXEL. Az NBG6815 router és az Armor X1 vezeték nélküli hozzáférési pont együttesen maximalizálja az otthoni Wi-Fi sebességet, és lehetővé teszi a gondtalan és megszakításmentes használatot az otthoni felhasználók részére.

2016. június 8. 15:42

NETGEAR Arlo: új kategória a biztonsági kamerák piacán

A lakossági piacra készült biztonsági kamerák két, jól elkülönülő táborát ismertük eddig, de a NETGEAR Arlo vezeték nélküli termékcsaládjával új kategóriát teremtett.

Kulcsszavak: NetGear kamera wireless
2015. november 19. 14:20

A Logitech bemutatta MX Anywhere 2 névre keresztelt hordozható egerét

A Logitech bemutatta MX Anywhere 2 nevű vezeték nélküli egerét. A vállalat Darkfield lézeres szenzora szinte minden felületen lehetővé teszi a navigálást. Kis méretű eszközről van szó, mely gumírozott felülettel rendelkezik.

Kulcsszavak: Logitech egér wireless
2015. július 24. 13:25

Vezeték nélküli lesz az Apple Car Play

Nincs szükség többé vezetékekre az Apple CarPlay használatához. Az Apple a WWDC-n (World Wide Developer Conference) jelentette be az új megoldást.

2015. június 9. 16:17

Ergonomikus, sokoldalú vezeték nélküli egeret alkotott a Logitech

A Logitech bemutatta MX Master nevű, vezeték nélküli egerét. Az eszközt a több képernyőn, eszközön és operációs rendszeren egyidejűleg történő munkára tervezték, emllett pedig számos felületen, többek között üvegen is megállja a helyét.

2015. március 25. 13:31

Az okostelefonok vezeték nélküli töltése már iparági szabványnak számít

Elsőként a méltán elismert feltaláló és jövőlátó Nikola Tesla vezette be kortársait az induktív áram rejtelmeibe 1891-ben, amikor is sikerült a vezeték nélküli áramátvitelt szemmel látható módon bemutatnia. Majdnem egy évszázad kellett azonban ahhoz, hogy ez a technológia szélesebb körben is ismert és elterjedt legyen.

2015. február 23. 19:11

Új D-Link Wireless AC1900 router otthoni és kisvállalati extrákkal

DIR-880L Gigabites Cloud SmartBeam AC1900 Router a ma elérhető legnagyobb Wi-Fi sebességgel és megújult felhasználói felülettel

Kulcsszavak: router wireless D-Link
2014. október 6. 10:02

D-LINK a World Congress 2014-en: fókuszban a Wi-Fi és a 4G/LTE

Vezető hálózati és mobilkommunikációs gyártóként a D-Link is nagy erőkkel készül a február 24-én nyíló barcelonai Mobile World Congress szakkiállításra. A “More Connectivity & Fun” szlogen alatt több olyan szolgáltatást mutat be a D-Link, melyek a legújabb 4G/LTE mobilhálózatok illetve Wireless AC Wi-Fi hálózatok megjelenésének köszönhetően válhattak elérhetővé. A D-Link teljes LTE router és USB adapter kínálata mellett itt leplezi le Wireless AC 1900 Cloud Router újdonságát, a DIR-880L típust. A hab a tortán a D-Link jövőbe mutató, 2014 második felétől érkező, mobil alkalmazáson keresztül vezérelhető intelligens ház termékeinek bemutatója.

2014. február 23. 09:00

AC750 útválasztóból és AC450 adapterből álló csomag az ASUS-tól

Az ASUS bejelentette az „RT-AC52U with USB-AC50” elnevezésű terméket, amely egy kétsávos AC750-es útválasztóból és egy AC450 vezeték nélküli adapterből álló csomag, és elérhető áron kínál azonnali átállást a legfrissebb 802.11ac Wi-Fi technológiára – akár 733 Mbit/s adatátviteli sebesség eléréséhez. Így az eszköz akár 150%-kal is bővíti a vezeték nélküli elérési területet. 

2014. február 3. 17:39

Korus vezetéknélküli hangszórók a CES-en

A Core Brands bemutatta legújabb vezeték nélküli hangszóróit, melyek a Korus V600 és V400 nevet viselik. A Korus átalakítja a vezeték nélküli audio környezetet azáltal, hogy igazi hi-fi élményt a zenéknek, videóknak és játékoknak egyaránt.

 

2014. január 7. 15:37

Játék határok nélkül a Logitech új vezeték nélüki egerével

A Logitech ma bemutatott gamer egerével ledönti a vezeték nélküli játékvezérlők használatának korlátait. A Logitech G602 Wireless Gaming Mouse 250 órányi folyamatos és adatkapcsolati hibáktól mentes vezeték nélküli játékélményt kínál, mely során, a Logitech G különleges technológiája, a Delta Zero szenzor segítségével sorra győzhetjük le a keményebbnél keményebb ellenfeleket.

2013. augusztus 27. 14:42

Eddig soha nem látott sebességű routerek a piacon

A ZyXEL bemutatta két új routerét, melyek jelenleg a legnagyobb teljesítményt kínálják a vezeték nélküli technológiában. Az NBG6716 1750 Mbit/s, az NGB6503 pedig 750 Mbit/s sebességet támogat. A gyártó új, a világon egyelőre egyedülálló megoldásaival a korábbiaknál lényegesen gyorsabb, 802.11ac vezeték nélküli szabvány iránti növekvő igényt kívánja az elsők között kielégíteni. 

2013. augusztus 15. 09:14

Elektromos busz, mely útközben, vezeték nélkül tölti magát

A dél-koreai Gumi városában tesztelik az első olyan buszt, amely nemcsak magát tölti, de mindezt útközben, vezetékek nélkül teszi.

2013. augusztus 7. 17:24

D-Link bemutatja a világ legszélesebb Wireless AC router portfólióját

A D-Link új termékcsaládja megbírkózik napjaink leggyakoribb és legfrusztrálóbb vezeték nélküli csatlakozási nehézségeivel, legyen az a kapcsolat megszakadása a legfontosabb fájlok küldése közben vagy éppen egy online küzdelem döntő pillanatában. Az új Wireless AC termékvonal valamennyi tagja támogatja a D-Link okosfelhő szolgáltatásait, melyekkel egy PC-ről vagy mobilkészülékről felügyelet alatt tartható az otthoni hálózat.

Kulcsszavak: wireless router D-Link
2013. június 18. 13:46

Új generációs vezeték nélküli Cisco-eszközök megnövelt Wi-Fi sebességgel

A Cisco bemutatta új generációs 802.11ac vezeték nélküli hálózati szabványra épülő eszközeit, amelyekkel akár 1 Gbit/s adatátviteli sebesség is elérhető. Ez a sebesség lehetővé teszi nagy mennyiségű webes tartalom letöltését és streaming videók egyidejű lejátszását is.

Kulcsszavak: Wi-Fi router wireless Cisco
2013. június 4. 12:53

Okos mobilnyomtató a Zebrától

A QLn420 nyomtató kifejlesztését az az igény hívta életre, ahol az ügyfelek elsősorban a meglévő rendszereikhez történő könnyű integrálhatóságot tekintik fontosnak. Az új címkenyomtatót kifejezetten az egyszerű kezelhetőség és a legkülönbözőbb rendszerekhez történő gyors csatlakoztatás jellemzi, amit elsősorban a szállítás, a raktározás és a logisztika területén működő cégek tudnak majd kihasználni.

2013. április 19. 11:59

Magyarországon is beköszöntött a BYOD-korszak

A Cisco Magyarország felmérése szerint a hazai munkavállalók 60 %-a rendelkezik a munkahelyi hálózathoz csatlakoztatható mobileszközzel, és a vállalatok többsége engedélyezi is a hozzáférést.

Kulcsszavak: wireless Cisco
2013. március 20. 12:01

ASUS WL-330NUL - a világ legkisebb útválasztója

A januári CES-en már feltűnt a zsebben is elférő ASUS WL-330NUL router, az eszköz hivatalos startjáig azonban egészen eddig várni kellett. A rendkívül apró és sokoldalú hálózati eszköz hazánkban is megjelenik, a felhasználók áprilistól, 9990 Ft-os ajánlott kiskereskedelmi áron kereshetik a boltok polcain.

2013. március 12. 14:35

Megérkezett az LG vezeték nélküli mobiltöltője

Az LG a barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC) mutatta be legújabb vezeték nélküli töltőjét. A mindössze 6,9 cm átmérőjű WCP-300 tervezése során a fő szempont a hordozhatóság volt. Apró mérete ellenére a töltési felület az LG előző generációs vezeték nélküli töltőjéhez képest 70%-kal nagyobb lett. Az új modell kompatibilis a szabványos ötpólusú micro-USB töltőkkel, ezáltal maximális töltési teljesítményt és kényelmet biztosít a mobilvásárlók számára.

Kulcsszavak: töltő wireless LG
2013. március 1. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47