NetGear kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: NetGear

Rekordsebesség az infokommunikációs óriások tesztjén

Az Ericsson, a Telstra, a Netgear és a Qualcomm Technologies közös labortesztjén másodpercenként 2 gigabitet (2 Gbps) is elérő rekordsebességet értek el 4G hálózaton egy újonnan bejelentett lapkakészlettel.

2018. február 21. 17:16

Gigabites WiFi-gyorsítás kisvállalati és otthoni irodáknak

Percek alatt a legújabb, nagy teljesítményű és megbízhatóságú WiFi technológiára válthat bármely kisvállalat vagy otthoni iroda a NETGEAR kétsávos, 802.11ac szabványú, vezeték nélküli hozzáférési pontjával, méghozzá nagyon jó áron.

2016. december 18. 10:01

Teljesítmény, bonyodalmak nélkül

Nagy teljesítményű, minden szolgáltatással felvértezett, mégis rendkívül hozzáférhető és könnyen felügyelhető Wireless LAN architektúrát kínál kis- és középvállalatoknak, iskoláknak és kórházaknak a NETGEAR ProSAFE Wireless Controller WC7500.

2016. október 20. 09:01

Hálózati életet a holt zónákba is!

Járt már úgy, hogy nem jutott el a WiFi otthonának minden sarkába, vagy szeretett volna több eszközt nagyobb sebességre kapcsolni a hálózaton, vagy felturbózta volna a teljesítményt a csatornák összevonásával, de meglévő routere kevés volt? Van rá megoldás: a NETGEAR hatósugár-növelő eszköze, a Nighthawk X4 WiFi Range Extendert erre fejlesztették ki.

2016. október 11. 10:26

Orbi-tális dobás az otthoni WiFi elérésben

A világ első otthoni háromsávos WiFi rendszere már a piacon, ő az Orbi. A NETGEAR friss bejelentése, hogy augusztus végén piacra dobta a világ első tri-band, otthoni WiFi hálózatok kiterjesztését felturbózó rendszerét, az Orbi-t.

Kulcsszavak: internet IoT NetGear wifi Orbi
2016. augusztus 30. 11:12

Olcsóbb és egyszerűbb hálózatra is kapcsolódhat!

A NETGEAR ProSafe M4300-as switchek 1 és 10 gigabites modelljei alapból szabadon kombinálhatók stacken belül. Fontos hír ez a hálózatukat méretezni készülő kis- és középvállalatoknak, mivel az iparágban erre első alkalommal nyílik lehetőség. 

2016. június 20. 12:00

WiFi-rakéta okosotthonokba

Átviteli sebességével, teljesítményével és szolgáltatásaival a NETGEAR R8500 Nighthawk X8 AC5300 Smart WiFi Router olyan magasra tette a lécet, hogy azt sok nagyvállalati útválasztó sem vinné át.

2016. május 30. 16:20

NETGEAR Arlo: új kategória a biztonsági kamerák piacán

A lakossági piacra készült biztonsági kamerák két, jól elkülönülő táborát ismertük eddig, de a NETGEAR Arlo vezeték nélküli termékcsaládjával új kategóriát teremtett.

Kulcsszavak: NetGear kamera wireless
2015. november 19. 14:20

Nighthawk X6 R8000: szuper játékélmény, dögös router

Minden eddiginél pazarabb élményt ígér az online játékok kedvelőinek a NETGEAR 3,2 Gbps-os Wi-Fi routere.

Kulcsszavak: játék router NetGear
2015. szeptember 23. 16:19

NETGEAR Prosafe M6100: nagyok hálózata kkv-knak

Nagy teljesítményének és hibatűrésének köszönhetően a NETGEAR ProSAFE M6100 Chassis Series jelentősen megújíthatja a kis- és középvállalatok hálózatait, melyeknek nagyvállalati szintű szolgáltatásokat nyújt az eszköz - a költségkeretet is kímélve.

Kulcsszavak: switch hálózat NetGear
2015. szeptember 14. 17:17

Az Ericsson mobillá teszi a Netgear routereket

A Netgear cég azonos nevű útválasztói világvezető márkák a kis- és középvállalkozások részére szánt és az otthoni routerek szegmensben. Az Ericsson mobil szélessávú modul technológiát szállít a Netgear részére.

Kulcsszavak: NetGear Ericsson
2010. február 19. 17:38

Vállalati kategóriájú webes és e-mailes biztonsági megoldás kkv-k részére

A Netgear új Security Threat Management (STM) termékvonala bevezetésével olyan szintű biztonságot és teljesítményt kínál kkv-k részére, melyet általában csak nagyvállalatok engedhetnek meg maguknak. A webes és e-mailes fenyegetéskezelő alkalmazások STM sorozata ProSecure márkanevén kerül bevezetésre.

Kulcsszavak: NetGear kkv security
2009. február 15. 11:00

Vezeték nélküli routersorozat "haladó" felhasználóknak

A CES-en a Netgear bemutatta új generációs vezeték nélküli routereit azoknak a felhasználóknak, akik tovább kívánják fejleszteni hálózati környezetüket és teljeskörűen ki szeretnék használni az egyre növekvő számú, nagy sávszélesség-igényű alkalmazást, online játékot és nagy felbontású streaming videotartalmat. A 3G Mobile Broadband Wireless Router azoknak ajánlott, akik utazás közben kívánják megosztani 3G szélessávú internet-hozzáférésüket.

Kulcsszavak: NetGear hálózat router
2009. január 29. 19:05

Netgear: élő internetes tévéadások, BitTorrent-videók tv-képernyőn

A Netgear két olyan új termékkel jelentkezett, amelyek segítségével a felhasználók internetes videókat és más digitális tartalmakat varázsolhatnak HDTV, illetve analóg televíziójuk képernyőjére. Az Internet TV Player és a Digital Entertainer Elite termékeket ezen a héten mutatják be a Consumer Electronics Show (CES) szakkiállításon.

Kulcsszavak: NetGear set-top box
2009. január 27. 14:36

Szélessávú kapcsolatot kábelezés nélkül a háztartás bármely pontján

A NETGEAR, a hálózati megoldások specialistája, bemutatta az XE103-at, a nagysebességű Powerline adapter termékcsalád legújabb tagját. Ez az eszköz bárminemű kábelezés nélkül lehetővé teszi, hogy szélessávú kapcsolatot alakítsunk ki a háztartás bármely pontján. Az egyetlen feltétele ennek egy hálózati konnektor.

Kulcsszavak: hálózat DSL NetGear
2006. augusztus 31. 13:05

Netgear 10 Mbps-os telefonvonal-ethernet bridge

A kisvállalkozások és otthonok hálózati termékekkel való ellátásával foglalkozó Netgear Inc. a Comdexen bemutatta új telefonvonal-ethernet bridge termékét, melynek elnevezése: Netgear PE102. A PE102 segítségével a felhasználók minden gond nélkül kiterjeszthetik már meglévő szélessávú internetelérésüket vagy ethernethálózatukat bármely olyan új helyiségbe vagy szobába, ahol telefonos csatlakozóaljzat található.

2000. november 15. 19:04

Gyorsabb otthoni hálózatok

Egyre több lakásban található már egynél több PC, amelyeket már itt is többnyire hálózatba kapcsolnak össze. Ezt a gyorsan növekvő piaci szegmenst a hardver- és szoftvergyártók igyekeznek minél jobban kiszolgálni.

Kulcsszavak: hálózat NetGear
1999. szeptember 13. 20:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52