ComdexFall2000 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ComdexFall2000

Comdex 2001

A közelmúltban megrendezett Las Vegas-i Comdex Fall 2001 kiállítás hosszú évek óta a legkevesebb látogatót fogadta, pedig csak az Intel és az AMD olyan nagyszámú újdonságot mutatott be, ami komoly figyelmet érdemel. A bemutatott és bejelentett eszközök számát és érdekességét tekintve ráadásul az idei volt az egyik legizgalmasabb Comdex rendezvény.

2001. november 27. 19:11

Gates a Tablet PC és az Xbox várható sikeréről

Miközben mostanság szinte az összes cégvezető és szakértő a számítástechnikai iparágban tapasztalható gazdasági nehézségekről és az egyre rosszabb számítógépes eladási mutatókról beszél, Bill Gates, a Microsoft elnöke rendkívül optimista, és azt állítja, hogy a technológiai iparra a közeljövőben nagyon szép napok várnak még. Gates az idei őszi Comdex számítástechnikai kiállítás megnyitóján példaként a Tablet PC-t említette, mely szerinte a közeljövő sikerterméke lehet.

2001. november 12. 22:21

Tilos a laptop a Comdexen

Kevesebb látogató vesz részt az idei Comdexen, és rendkívül szigorú biztonsági intézkedéseket léptettek életbe a vendégek és a látogatók védelmére a szervezők.

2001. november 6. 20:45

Comdex 2000

"All you can eat" - ez a felirat olvasható jó néhány Las Vegas-i étterem ablakában, ami magyarul annyit tesz, hogy az ide betévedő vendég pár dollár fejében annyit eszik, amennyi csak belefér. Az idei Comdex "ajtajára" - a "megtelt" tábla mellé - ugyancsak kitehető lett volna az iménti mondat, a látogató ugyanis tényleg mindent megkapott. Az már más kérdés, hogy mindent nem lehet befogadni (megemészteni). Persze azért az évezred utolsó Comdexének is volt fókusza, amely négy területre - a Linuxra, az ügyfélcentrikusságra, az ASP-re, valamint az e-mobilitásra - helyeződött.

2001. január 9. 00:03

ComdexFall 2000

Minden évben - a COMDEX számítástechnikai szakkiállítás idején - egy kicsit megáll a computerek körüli élet, mindenki Las Vegas-ra figyel, és kíváncsi az elkövetkező év technológiai újdonságaira. A COMDEX-et minden évben szinte pontosan ugyanott és ugyanakkor rendezik meg. Több mint 250 ezer látogatójával, árusítójával, és lelkes rajongójával ez egy olyan világméretű esemény, amely mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Ez a Las Vegas-i COMDEX.

2000. november 21. 21:47

Vezetéknélküli internetes tervek a Comdexen

A múlt héten Las Vegasban megrendezett Comdex kiállításon az egyik legfontosabb téma a vezeték nélküli internet minél szélesebb körben történő elterjesztése volt. Az egyik legambiciózusabb tervet egy olyan cég mutatta be, amelytől talán nem is vártunk volna ilyet. A repülőgépgyártó Boeing a Comdexen mutatta be először a repülőkön a közeljövőben alkalmazni kívánt nagy sebességű, vezeték nélküli internetes elképzelését.

2000. november 20. 20:04

A számítógépes világ elismerése egy szegedi fejlesztésnek

A szegedi Cygron Számítástechnikai Kft. DataScope 4.0 technológiai fejlesztése a világ legnagyobb és legtekintélyesebb számítógépes expóján, Las Vegasban a nagydíjért folyó versenyben a három legjobb közé jutott.

2000. november 20. 11:28

Új háziállat robot a Comdexen

A Las Vegas-i Comdex kiállításon bemutatták a népszerű Sony Aibo robotkutya második generációs, továbbfejlesztett változatát.

2000. november 19. 13:36

Szemüveg nélküli 3D-s képalkotás

Talán a mostani Comdex kiállítás egyik legizgalmasabb technológiai újdonsága volt az a 3D-s megjelenítő, mely térbeli képeket vetített a levegőbe. Azok a látogatók, akik ezt az új szerkezetet működés közben is látták, a fantasztikus látvány miatt először levegőért kapkodtak, majd felkiáltottak, vagy egyszerűen csak nevetni kezdtek.

2000. november 19. 12:45

A Best of Comdex helyezettjei

A CNet és a ZDNet tekintélyes internetes site-ok minden évben közösen kiosztják a The Best of Comdex díjakat az azt leginkább kiérdemlő, valamilyen újítást, vagy egyszerűen csak kiváló termékeket bemutató cégeknek. Több kategóriában osztanak ki ilyen díjakat, így most tekintsük át röviden, hogy idén ősszel mely kategóriákban mely termékek érdemelték ki a megtiszteltetést.

2000. november 17. 14:00

A Mercedes-Benz is begördült a Comdexre

Az Amerikában is nagyon népszerű és kiváló minőségű négykerekűeket gyártó Mercedes-Benz vállalat is részt vesz a Las Vegas-i Comdex kiállításon. A cég elképzelései szerint a gépjárműipar lehet az "e-commerce" legújabb, még kiaknázatlan lehetőségeket rejtő egyik területe.

2000. november 17. 12:34

Vezeték nélküli eszközök dominanciája a Comdexen

A vezeték nélküli eszközök dominálnak a november 13-án kezdődő Comdex Fall 2000 kiállításon Las Vegasban, amely a Convention Centerben és a környező hotel-kaszinókban kerül megrendezésre.

2000. november 17. 10:34

A kéziszámítógépek visszafogott comdexes kampánya

Néhány bejelentéstől eltekintve az olyan nagy kéziszámítógép-gyártók, mint a Palm, a Handspring, a Sony vagy a Hewlett-Packard, eléggé visszafogott kampányt folytatnak a Comdexen. Ahelyett, hogy új eszközöket jelentenének be, inkább a már megjelent termékeiket próbálják meg népszerűsíteni.

2000. november 17. 08:45

A QPS új Que! M3 Dual Drive meghajtója

A QPS Inc. bejelentette a Comdex kiállításon új Que! M3 Dual Drive nevezetű termékét, mely egy teljesen új kategóriát jelenthet majd a hordozható adattárolási eszközök piacán.

2000. november 17. 00:14

A Microsoft és a Gateway a behálózott otthonok mellett

A Microsoft Corporation New York-ban mutatta be a Microsoft Home-ot, ami tulajdonképpen egy olyan lakás, melyet teljesen bekábeleztek, és elláttak a legújabb hálózati eszközökkel.

2000. november 16. 23:57

A Kodak a Comdexen

A fotós óriáscég, a Kodak is részt vesz Las Vegasban a Comdexen, ahol a cég elnöke, Dan Carp beszámolt a vállalat jövőbeli terveiről.

2000. november 16. 11:58

Minden, mi szem-szájnak ingere

"All you can eat" - ez a felirat olvasható jó néhány Las Vegas-i étterem ablakában, ami magyarul annyit tesz, hogy az ide betévedő vendég pár dollár fejében annyit eszik, amennyi csak belefér. Az idei Comdex "ajtajára" - a "megtelt" tábla mellé - ugyancsak kitehető az iménti mondat, a látogató ugyanis tényleg mindent megkap, s az már más kérdés, hogy mindent nem lehet befogadni (megemészteni).

2000. november 16. 01:01

Vegas három ásza

Én már látom, hogy az új divatot - tudniillik előbb-utóbb mindenkinek ügyfélközpontúvá kell válnia - tényleg komolyan kell venni, vagy éppen elfelejteni, mert ezen a téren félmegoldások nem léteznek.

2000. november 16. 00:57

CyberPhone a Comdex-en

Nem meglepő, hogy számos cég a Las Vegas-i Comdex-re időzíti legújabb modelljeinek bemutatását. Az újdonságok közül most a koreai fejlesztésű Cybird telefonnal ismerkedünk meg. A Windows alapú mobiltelefon 640*480-as VGA kijelzővel, Bluetooth-val, valamit web és WAP böngészővel rendelkezik.

2000. november 15. 22:50

Netkész HP-printerek a Comdexen

A JP Color LaserJet 4550 nyomtatócsalád 233 MHz processzort, 128 MB-192 RAM-ot és 5GB merevlemezt tartalmaz.

2000. november 15. 19:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55