pda kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: pda

Új, olcsó, robusztus kivitelű ipari célú PDA a Psiontól

A Psion bejelentette ipari alkalmazásokra kifejlesztett legújabb robusztus kivitelű PDA készüléke, az EP10 kereskedelmi értékesítésésnek megkezdését a főbb piacokon. A készülék kifejezetten kisméretű, de gazdag funkciókészlettel rendelkező robusztus mobil számítógépekre igényt tartó felhasználói kör számára lett kifejlesztve.

Kulcsszavak: pda Psion
2011. május 26. 10:36

Öt androidos táblagép az Archostól

Az Archos egy Android alapú táblamasinát vezet be ebben a hónapban, amelyet októberben még további négy követ. A sorozat tagjait 2,8-, 3,2-, 4,3- 7,0 és 10,1 hüvelykes érintőképernyővel szerelték fel.

Kulcsszavak: pda Tábla PC Archos
2010. szeptember 2. 14:10

Formálódik a Google táblagépe

Bár a Google hallgat a gép részleteiről, kiszivárgott információk szerint az akár jelentős piaci átrendeződést hozó, a Chrome OS-t használó modell már ősszel a boltokba kerülhet.

Kulcsszavak: Google Tábla PC pda
2010. augusztus 20. 11:23

Dell táblagép 5 hüvelykes képernyővel

A Dell bemutatta a Dell Streak kézi eszközt, egy fekete, szénszálas házba szerelt Android alapú táblát, 5 hüvelykes képernyővel.

Kulcsszavak: Tábla PC pda Dell
2010. augusztus 16. 18:46

Új Toshiba hordozható PC-k

A Toshiba bevezette az AC100 MID masinát, amely valójában egy netbook. Az új hordozható számítógép az ARM architektúrán és nem az Intel Atom platformon alapul. A vállalat az Apple iPad versenytársaként bemutatta a Libretto W100 kéziszámítógépet, amelynek érdekessége, hogy két 7 hüvelykes, 1024 x 600 képpont felbontású érintőképernyőt foglal magába.

Kulcsszavak: Toshiba notebook pda Tablet PC
2010. június 22. 20:47

Május végén jön Európába az Apple iPad

Az Apple bejelentette, hogy Európában május végétől lesz kapható a cég új, iPad elnevezésű mini-tablet számítógépe, miközben Amerikában április 30-án már piacra kerül a mobil 3G-vel ellátott verzió is.

Kulcsszavak: Apple iPad pda
2010. április 21. 08:20

Kitiltották Izraelből az iPad készülékeket

Izrael betiltotta az iPad-ek importját és használatát mind a külföldiek, mind a helyi lakosok számára, mivel a készülékekbe épített vezeték nélküli (Wi-Fi) kapcsolat jelerőssége jóval meghaladja az európai és izraeli szabványokban meghatározott értéket.

Kulcsszavak: Apple iPad pda jog
2010. április 20. 10:29

Máris hiánycikk az iPad, csak nyárra érkezik Európába

Az Apple bejelentette, hogy a terveiket meghaladó értékesítések és a gyártókapacitás korlátozottsága miatt a következő hetekben aligha lesz képes újabb piacokon bevezetni legújabb sikertermékét, és május vége előtt nem számolnak európai bemutatóval.

Kulcsszavak: Apple iPad pda
2010. április 14. 21:00

Jön az iPad-verő HP Slate

A Hewlet Packard egy az iPad koncepción alapuló saját géppel, a HP Slate-el szeretne betörni a piacra, amely állítólag bizonyos tekintetben felülmúlja az Apple-terméket.

Kulcsszavak: HPQ pda iPad
2010. április 6. 20:33

Apple: 300 ezer iPad fogyott az első napon

Az Apple saját közleménye szerint mintegy 300000 iPad mini-tablet számítógépet értékesített az első napon, amivel a cégnek sikerült felülmúlnia még az iPhone kezdeti sikerét is.

Kulcsszavak: Apple iPad pda
2010. április 6. 09:35

Samsung mini-tablet mobil 4G-vel?

A Tweakers.net értesülése szerint a Samsung egy olyan „iPad-gyilkos” mini-tablet készüléken dolgozik, amely 4G mobilhálózati adatátviteli funkcióval, valamint a legfrissebb Android operációs rendszerrel lesz ellátva.

Kulcsszavak: Samsung Tablet PC pda Android
2010. március 23. 07:44

Áprilisban jön a Google Nexus One a Vodafone-tól

A Daily Telegraph értesülése szerint a Vodafone csak valamikor áprilisban hozza forgalomba Európában a Google Nexus One Android okostelefont, amely egyelőre meglehetősen halványan szerepel a tengerentúlon.

2010. február 28. 11:56

Minden, amit az iPad-ról tudni kell

Az új eszköz számos szolgáltatást nyújt: többek között internetes böngészésre, e-mailek küldésére és fogadására, fényképek és videók megtekintésére, zenehallgatásra, játékra és e-könyvek olvasására használható.

Kulcsszavak: Apple iPad pda
2010. január 31. 08:59

BlackBerry Curve 8900 smartphone a Pannonnál

A 2009. július 21-től elérhető készüléket képességei alkalmassá teszik mind üzleti, mind pedig magáncélú felhasználásra. A levelezést, kapcsolattartást, szervezést és természetesen a telefonálást is megkönnyítő készülék a Pannon BlackBerry szolgáltatásaival kiegészítve bárki számára megfelelő megoldást nyújthat.

Kulcsszavak: Blackberry pda mobiltelefon
2009. július 21. 17:03

XP-s kézi számítógépet forgalmaz otthon a BenQ

Az Intel Atom lapkáknak köszönhetően úgy látszik, hogy a netbook-ok után a kézi számítógépekhez is utat talál a Windows XP, legalábbis mindez elmondható a BenQ új mobil internetes eszközéről (MID), az MID S6-ról.

Kulcsszavak: Benq pda Windows XP
2009. július 11. 08:42

Asus PDA óriási képernyővel

Az Asus bevezette a P835 PDA telefont, amely kimagasló multimédia élményt és webböngészést is biztosít. Az új eszköz szinte minden ma használatos vezeték nélküli hálózathoz csatlakoztatható.

2009. március 2. 11:04

Vége az e-mail korszaknak a mobilgépeken?

Úgy tűnik, az e-mail ideje az "okostelefonokon", PDA-kon vagy más hordozható gépeken lejárt  Napjainkban sokkal könnyebb és praktikusabb sms-t küldeni vagy chatprogramokon keresztül érintkezni partnerünkkel.

Kulcsszavak: pda mobiltelefon e-mail chat
2009. február 23. 09:33

Gigabyte: új mobilinternet-eszköz

A Gigabyte bejelentette az Intellel és a Chunghwa Telecom céggel közösen fejlesztett első mobilinternet-eszközt (MID = Mobile Internet Devices), az M528 modellt, amely először Tajvanon lesz kapható. A piacra most érkezett eszköz legfontosabb jellemője az alacsony energiafelvétel. A 340 gramm súlyú eszköz az energiatakarékos Intel Atom processzoron alapul.

Kulcsszavak: Gigabyte pda
2008. december 17. 20:25

Palm újdonságok a CES-en

A Palm előzetesen beharangozta, hogy valami nagy bejelentésre készül a januári CES kiállításon, ami aligha lehet más, mint az új Palm OS II operációs rendszer és a hozzá tartozó új mobilok.

2008. december 11. 20:20

Új robusztus táblagép a Fujitsu Siemens-től

Az Intel Centrino 2 processzortechnológiára épülő, nagy sebességű 3G/UMTS kommunikációt is támogató gép processzorteljesítménye felülmúlja elődeiét. Maximális akkumulátor-üzemideje kilenc óra.

2008. december 8. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

Ikonikus sporteseményekből – mint például az olimpia vagy a foci bajnokságok – idén nyáron sem lesz hiány. A szurkolók alig várják ezeket az eseményeket – nincsenek ezzel másként a kiberbűnözők sem, bár őket a versenyszellem vagy a közösség érzése a legkevésbé sem érdekli. A Foci EB és a 2024-es párizsi olimpiai játékok közeledtével az ESET biztonsági szakértői mutatnak 9+1 olyan esetet, amelyekben a kibertámadások áldozatai sportegyesületek, -események vagy a szurkolók voltak.

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

Június 10-én délután 3-kor kezdetét veszi a 2024. évi Startup Safari Budapest. A másfél napos rendezvény június 11-én is izgalmas programokkal várja az érdeklődőket. Az esemény célja, hogy összekapcsolja a startup közösség tagjait, inspirálja az új innovációkat és elősegítse a tudásmegosztást. A rendezvény különleges lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy betekintést nyerjenek a legújabb technológiai fejlesztésekbe és üzleti trendekbe.

2024. június 10. 11:40