HPQ kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: HPQ

A HP két új egybegépet mutatott be

A HP üzleti gépekkel bővíti all-in-one asztali PC-kínálatát: a kis helyigényű gépek megbízható működést és a továbbfejlesztett biztonságot kínálnak a felhasználóknak.

2012. július 25. 09:56

27 ezer embert bocsát el a HP

A Hewlett-Packard (HP) amerikai komputergyártó szerdán bejelentette, hogy 27 ezer embert, az általa alkalmazott munkaerő 8 százalékát elbocsátja.A cég az ezáltal 2014 végéig megtakarítandó 3-3,5 milliárd dollár nagy részét kutatásba és fejlesztésbe kívánja beruházni. A világ legnagyobb személyiszámítógép-gyártója világszerte összesen 300 ezer embert alkalmaz.

Kulcsszavak: HP HPQ +céginfo
2012. május 24. 10:55

HP ProLiant Gen8: Nagyobb teljesítmény, magasabb szintű automatizáció

A HP ProLiant Generation 8 (Gen8) portfólió most bemutatott, új tagjai javítják a teljesítményt, egyszerűsítik a karbantartást és fokozzák az adatközpont rendelkezésre állását. A HP szintén ma jelentette be új finanszírozási, támogató és partnerprogramjait, köztük a HP ProActive Insight Architecture Alliance szakmai szövetséget, amelynek keretében a világ legnagyobb technológiai cégei dolgoznak a manuális karbantartási feladatok kiiktatásán és az adatközponti működés hatékonyságának fokozásán.

Kulcsszavak: IT-szolg szerver HPQ HP
2012. május 16. 11:04

Három új HP munkaállomás új Intel processzorokkal

A HP 3 új munkaállomást vezetett be a héten bejelentett új Xeon E5-1600 és 2600 sorozatú processzorokkal. Az elődöknél sokkal nagyobb teljesítményű HP Z420, Z620 és Z820 munkaállomások az új nyolcmagos Sandy Bridge E5 processzorokon alapulnak.

Kulcsszavak: PC munkaállomás HPQ HP
2012. március 8. 11:22

Első HP 27 hüvelykes minden egyben munkaállomás

 A HP bevezette a helytakarékos Z1 munkaállomást, amely az első minden egyben (AIO  = all-in-one) munkaállomás a piacon.

Kulcsszavak: HP HPQ munkaállomás
2012. február 15. 15:57

HP ENVY 14 Spectre Ultrabook törésálló üvegházban

A HP a héten megrendezett CES 2012 kiállításon bemutatta az ENVY 14 Spectre Ultrabook hordozható PC-t. Az új masina törésálló üvegházban kapható, amely nagyon tartós és alacsony súlyú. A HP az ENVY 14 Spectre Ultrabook teljes specifikációját még nem fedte fel, csak a belépőszintű modellét. 

Kulcsszavak: notebook HPQ HP CES 2012
2012. január 13. 12:23

HP-bejelentések a CES előtt

A HP még a jövő héten, a Las Vegasban megrendezésre kerülő CES 2012 kiálltás előtt bejelentette idei első termékcsomagját, amely egy AIO (minden egyben) PC-t, egy nagy teljesítményű asztali PC-t és egy különleges dokkolóállomást (noteszgépekhez) tartalmaz.

Kulcsszavak: PC HPQ HP
2012. január 8. 10:31

Biztonsági intelligencia megoldások a szabályszegések megfékezésére

A HP legújabb kutatási eredményei szerint a privilegizált felhasználók (adatbázis-adminisztrátorok, hálózati mérnökök és IT-biztonsági szakértők) felügyeletének és ellenőrzésének hiánya egyre nagyobb veszélyt jelent a kényes és bizalmas munkahelyi adatok biztonsága szempontjából.

Kulcsszavak: security HPQ HP
2011. december 20. 10:00

Új irányzatok és nyomtatócsaládok a HP-tól

A héten több új fejlesztésű tintasugaras-, valamint lézernyomtató-családot mutatott be a Hewlett-Packard (HP) a budapesti New York Kávéházban. Az eseményen a HP Képalkotási és Nyomtatási Divíziójának vezetői elemezték a nyomtatópiacot és bemutattak néhányat a legújjabb nyomtatók közül, melyeket ki is lehetett próbálni.

2011. december 4. 10:08

Nem változtat stratégiáján a romokban lévő HP

Miután október végén zárult üzleti évének negyedik negyedévében profitja több mint 90 százalékkal csökkent, a világ eladásokat tekintve legnagyobb PC-gyártója, a Hewlett-Packard 2012-re az "újraindítás és újjáépítés" évét ígéri.

Kulcsszavak: +céginfo HPQ HP
2011. november 22. 14:02

Új HP asztali számítógép többfunkciós teljesítménnyel

A HP bővítette Elite üzleti és asztali portfolióját első többfunkciós PC-jével, integrálva az Intel második generációs Core vProTM technológiáját, ami akár 40 százalékkal jobb teljesítményt, 15 százalékkal gyorsabb merevlemez-hozzáférést és csökkentett várakozást eredményez a távoli IT-menedzsment egyszerűsítésén keresztül.

Kulcsszavak: PC desktop HPQ HP
2011. augusztus 29. 14:41

Új AMD processzoros HP notebook-ok

A HP bővíti fogyasztói és üzleti notebook portfólióját négy új modellel, felhasználva a legújabb AMD VISION technológiát. A vásárlók számára vonzó lehet, hogy a készülékeknél a kitűnő teljesítményhez megfizethető ár is párosul.

Kulcsszavak: HP HPQ notebook
2011. július 10. 09:50

A Novell fürtözéssel támogatja a HP-szervereket

A Novell fürtözési megoldásának köszönhetően stabilabban és olcsóbban üzemeltethetők a HP szerverek. A HP által is terméktámogatást élvező szoftvercsomag júniusig ingyenes.

Kulcsszavak: szerver Novell Linux HPQ
2011. április 26. 12:26

Új HP mobil és asztali munkaállomások Intel Core processzorokkal

A HP új modellekkel bővítette már eddig is gazdag hordozható és asztali munkaállomás választékát. Az új munkaállomások az Intel Core mikroprocesszorokon alapulnak.

Kulcsszavak: munkaállomás PC notebook HPQ
2011. április 15. 12:47

A HP Topaz tábla PC néhány részlete

A HP a tervek szerint február első felében vezeti be a Topaz webOS tábla Pc-t. A cég reményei szerint a Topaz az Apple iPad erős versenytársa lesz a piacon mind hardverben, mind szoftverben. Most nyilvánosságra került az új masina viszonylag részletes specifikációja.

Kulcsszavak: HPQ Tábla PC
2011. január 25. 19:14

Új üzleti asztali számítógépeket mutatott be a HP

Már kapható a HP Pro 3130 Minitower Business PC, HP Elite 7200 Business Desktop PC és HP Pro 3135 Microtower Business PC.

Kulcsszavak: PC HPQ
2011. január 6. 10:12

Mire gondol a HP?

A Hewlett-Packard felhívást tett közzé február 9-ei előadására, ahol izgalmas bejelentést ígér a WebOS operációs rendszerrel kapcsolatban. „Gondolj nagyot. Gondolj kicsit. Gondolj bele!” De vajon mire gondoljunk?

Kulcsszavak: HPQ Tablet PC
2011. január 5. 12:50

AirPrint: nyomtatás HP nyomtatókra Apple eszközökről

A HP és az Apple új AirPrint technológiája közvetlen nyomtatást tesz lehetővé HP ePrint-képes nyomtatóra Apple iOS eszközökről, meghajtóprogramok letöltése nélkül.

Kulcsszavak: printer nyomtatás Apple HPQ
2010. december 8. 20:34

Mégis lesz Windows-os HP tablet

A HP a korábbi hírekre rácáfolva mégiscsak rövidesen forgalomba hoz egy Windows 7 rendszerű tablet számítógépet, amely Slate 500 névre hallgat, és éppen a teljes körű PC-élmény segítségével kíván versenyre kelni az iPad-del.

Kulcsszavak: Tablet PC HPQ
2010. október 22. 19:05

Jövő év elején jönnek a HP WebOS mobiljai

A Hewlett-Packard bejelentette, hogy 2011 elején piacra dobja az első WebOS operációs rendszerű okostelefonjait, amelyektől igen sokat vár a cég.

2010. október 7. 09:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47