HP-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: HP-hu

Mezőgazdasági tudásközpont létrehozását célzó kutatás indult

Mezőgazdasági tudásközpont létrehozását célzó kutatást indított a Hewlett-Packard Informatikai Kft., a Széchenyi István Egyetem, a Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézete (MTA SZTAKI), és az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft., a projekthez a konzorcium több mint 2 milliárd forint támogatást nyert az Új Széchenyi Terv pályázatán - közölték a résztvevők.

2014. április 20. 10:13

Magyar szakember lett a HP regionális üzleti operációs igazgatója

A HP Magyarország eddigi pénzügyi igazgatója, Varga Krisztina 2014 februárjától regionális üzleti operációs igazgatóként folytatja pályafutását. Az új vezető 10 országért felel majd. 

Kulcsszavak: HP-hu CIO HP
2014. január 28. 10:50

Stratégiai megállapodást köt a kormány a Bosch-sal és a HP-val

Stratégiai megállapodást köt a kormány a BOSCH cégcsoporttal és a Hewlett-Packard (HP) Magyarország Kft.-vel, a kormány erre vonatkozó határozata a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.

Kulcsszavak: +céginfo Bosch-hu HP-hu
2013. július 25. 12:49

Felhőben: Nagyobb rugalmasság és alacsonyabb üzemeltetési költségek

A HP Magyarország június 7-én lezajlott nagyszabású eseményén, a HORIZONT konferencián, a vállalat által elvégzett kérdőíves felmérés arra mutatott rá, hogy az alacsonyabb üzemeltetési költségek (49%) és a nagyobb rugalmasság, azaz a gyorsabb piaci reagáló készség (40%) jelentik a felhőalapú megoldások legfőbb előnyeit.

Kulcsszavak: HP HP-hu felhő alapú IT
2012. július 18. 08:48

Gonda Gábor a HP Magyarország új ügyvezetője

A 2012. június 25-től Gonda Gábor felel a HP magyarországi működésének irányításáért, valamint azért, hogy a HP széles körű hardver-, szoftver- és szolgáltatási portfóliójára építve a vállalat elérje növekedési terveit. 

Kulcsszavak: CIO +céginfo HPQ-hu HP-hu HP
2012. július 11. 07:41

Új irányzatok és nyomtatócsaládok a HP-tól

A héten több új fejlesztésű tintasugaras-, valamint lézernyomtató-családot mutatott be a Hewlett-Packard (HP) a budapesti New York Kávéházban. Az eseményen a HP Képalkotási és Nyomtatási Divíziójának vezetői elemezték a nyomtatópiacot és bemutattak néhányat a legújjabb nyomtatók közül, melyeket ki is lehetett próbálni.

2011. december 4. 10:08

Check Point díjat kapott a HP

Az internetes biztonsági megoldásokat kínáló  Check Point Software Technologies kelet-európai szervezete "a 2010-es év leggyorsabban növekvő partnere" címmel ismerte el a HP Magyarországnak azt a teljesítményét, hogy a Check Point termékek értékesítését a megelőző évhez képest több, mint háromszorosára növelte. A tavalyi forgalomban kiemelt szerepet játszott az IP berendezések értékesítése. A díj elnyeréséhez hozzájárult az is, hogy a vállalat növelte a Check Point képesítéssel rendelkező mérnökeinek számát is.

2011. július 28. 12:52

Új marketingmenedzser a HP hazai szoftverüzletágának élén

Földvári Judit látja el 2011. március 1-jétől a HP Magyarország szoftverüzletágának marketingfeladatait.

Kulcsszavak: CIO HP-hu
2011. március 21. 18:06

MVH: a HP akadályozza a magyar gazdák pénzhez jutását

Egyoldalúan felfüggesztette szolgáltatásait a Hewlett-Packard Magyarország (HP) az európai uniós támogatásokat kifizető Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) számára - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel. A HP állítása szerint az MVH mára többhónapos hátralékban van a szolgáltatási díj kifizetésével, az hátráltatja a HP-t a szolgáltatás további nyújtásában.

Kulcsszavak: jog +céginfo HP-hu
2010. október 22. 09:30

Saját rekordjait döntögeti a HP

A hazai számítógépes piacot messze túlszárnyalva növekedett 2010. második negyedévében a Hewlett-Packard (HP) számítógépes üzletága (PSG). A cég piaci részesedése 24 %-os, míg az őt követő versenytárs majd 10%-al kevesebbet hasít ki a piacból. A válság ellenére a HP az asztali- és a hordozható számítógépek eladásait is növelni tudta, mellyel erősítette piaci elsőségét.

Kulcsszavak: HP HPQ HP-hu HPQ-hu +céginfo
2010. augusztus 19. 12:58

Új vezető a HP Magyarország nyomtatási üzletágánál

Miskei Gábort nevezték ki a Hewlett-Packard (HP) Képalkotási és Nyomtatási Üzletág (IPG) hazai vezetőjének. A tizenöt éves HP-s múlttal rendelkező szakember jól ismeri a területet, hiszen eddig a Tintasugaras Nyomtatási Megoldások üzletágának értékesítési igazgatójaként tevékenykedett.

Kulcsszavak: CIO HP-hu
2010. május 13. 12:35

HP felsővezetők a cég budapesti energiaipari konferenciáján

23 szakmai előadással, "Energy to transform for the future, today" mottóval, szeptember 28-29-én a budapesti Hotel Kempinskiben tartják a HP "9th Executive Energy Cponference 2009" elnevezésű, kétnapos nemzetközi vezetői konferencáját. Az eseményen a cég és az egyes vezető közművek szakemberei vettek részt.

Kulcsszavak: HP-hu konferencia
2009. szeptember 28. 16:26

Új műszaki tanácsadó a HP ProCurve Networking Üzletágnál

Légrádi Attila műszaki konzultánsként erősíti a HP ProCurve Networking Üzletágát április 1-jétől. Ezt megelőzően a 35 éves rendszerinformatikus szakember a Managed Project & Consulting Kft.-nél dolgozott, ahol számos IT infrastruktúra tervezésének és kiépítésének projektmenedzsmentjét látta el.

Kulcsszavak: HP-hu CIO
2009. április 27. 16:46

HP Magyarország: 22 százalékkal nagyobb bevétel

A HP Magyarország 22 százalékkal növelte dollárban számolt árbevételét az október végén zárult tavalyi pénzügyi évben, ami jóval az iparági átlag felett van - mondta Hegedűs Gábor, a cég vezérigazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: HP-hu +céginfo +mérleg
2008. december 2. 09:43

Új kereskedelmi vezető a HP Magyarországnál

Hivekovics Zoltán személyében új kereskedelmi vezető irányítja a HP Technológiai Megoldások üzletág (TSG) pénzügyi iparág csapatát. Ezzel a lépéssel a vállalat még tovább nyit a pénzügyi szektor cégei felé, s a bankok körében végzett kereskedelmi tevékenységének irányítását egy, az iparágban jártas szakemberre bízza.

Kulcsszavak: HP-hu CIO
2008. november 6. 12:17

Pereket nyert meg első fokon a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal mai közlése szerint a hatóság három korábbi döntését első fokon helyben hagyta a bíróság.

2008. november 4. 12:20

Személyi változás a HP-nál

A Hewlett-Packard Magyarország Kft. bejelentette, hogy július végével 11 év után közös megegyezéssel távozik posztjáról Molnár János, a HP Magyarország Kft. vállalati szerverek és tárolórendszerek termékcsoport igazgatója. Utódjának kinevezéséig Birnbauer Péter látja el a munkakörrel kapcsolatos feladatokat.

Kulcsszavak: HP-hu CIO
2008. június 20. 16:18

Gazdák elektronikus kérelembenyújtását segítő HP-infrastruktúra és -rendszerintegráció

Mintegy 100 millió forint nagyságrendű, közös FVM-HP projekt eredményeiről adott számot ma sajtótájékoztató keretében Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter, Margittai Miklós, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal elnöke és Hegedüs Gábor, a Hewlett-Packard Magyarország Kft. vezérigazgatója. A földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter új rendelete alapján 2008. május 15-ig kellett kitölteni és beadni elektronikus úton - Ügyfélkapun keresztül - az Európai Mezőgazdasági Alapból finanszírozott egységes területalapú támogatási kérelmeket. Az elektronikus beadás informatikai hátteréhez az infrastruktúrát, valamint a rendszerintegrációs és tanácsadási szolgáltatást a Hewlett-Packard Magyarország Kft. nyújtotta.

Kulcsszavak: közigazgatás HP-hu
2008. május 23. 14:38

HP: de-duplikáció a tárolásban; új szoftverkategória

Két téma volt napirenden a HP Magyarország mai sajtótájékoztatóján. Nagy Barnabás, a nagyvállalati üzletág adattárolási termékfelelőse bejelentette: új színnel bővül nyár elején a HP nagyvállalati szerver- és háttértároló palettája; illetve Bukits Róbert szoftver termékkategória igazgató arról szólt, hogy a HP felvásárolja a dokumentummenedzsment-megoldásokra fókuszáló ausztrál Tower Software, s ennek köszönhetően új területtel egészül ki a vezető amerikai cég adatmendzsment-rendszere.

Kulcsszavak: HP HP-hu adattárolás
2008. április 28. 17:02

HP: az új piaci trendek miatt nőhet a magyar IT-piac

Bár a tavalyi évre jellemző visszafogott beruházási kedv várhatóan az idén sem élénkül jelentősen, a HP Magyarország szerint az új piaci tendenciák felrázhatják a magyar informatikai (IT) szektort - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

Kulcsszavak: +céginfo HP-hu
2008. február 20. 09:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37