Bosch-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Bosch-hu

Stratégiai megállapodást köt a kormány a Bosch-sal és a HP-val

Stratégiai megállapodást köt a kormány a BOSCH cégcsoporttal és a Hewlett-Packard (HP) Magyarország Kft.-vel, a kormány erre vonatkozó határozata a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.

Kulcsszavak: +céginfo Bosch-hu HP-hu
2013. július 25. 12:49

Nem sikerült a világrekord a Goldberg-szerkezetekkel

Nem sikerült háromszáznál több lépésből álló Goldberg-szerkezetet önállóan működtetni és ezzel új világcsúcsot felállítani A mérnökök játszótere elnevezésű szombati rendezvényen a budapesti Millenáris Parkban.

2013. április 29. 08:42

55 millió forinttal támogatja a Műegyetemet a Bosch

A mérnöki szakokon folyó oktatás infrastrukturális feltételeinek javítása , a közös kutatás-fejlesztési projektek támogatása mellett ösztöndíjak biztosítása a német nyelvű képzésben részt vevő hallgatók számára  és egy Közép-Európában egyedülálló mechatronikai labor megnyitása is tárgya a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) ma megkötött három évre szóló Bosch-BME támogatási szerződésnek.

Kulcsszavak: Bosch-hu BME oktatás
2010. május 27. 16:56

Újabb önkormányzati beruházás a Boschtól

A sikeres tesztüzemet követően már működik a kőbányai önkormányzatnál az a Robert Bosch Kft. Távközlési Üzletága által forgalmazott telefonközpont, amely révén csökkenhetnek a kerület intézményei közötti telefonálás költségei. A Bosch értékesítési partnere, a BCN Rendszerház által kiépített új rendszert szolgáltatási konstrukcióban használják Kőbányán.

2006. november 13. 13:06

Bosch termék a győri Árkádban

November 3-án nyitja meg kapuit Győr új bevásárlóközpontja, az ország immár harmadik Árkád Üzletközpontja, ahol a Robert Bosch Kft. Távközlési Üzletága által forgalmazott telekommunikációs berendezéseket telepített a MagNetCom Kft. A mintegy 30 millió forintos infokommunikációs beruházás részeként a nyitás napján 200 távközlési csatlakozási pont működik majd az üzletközpontban.

Kulcsszavak: távközlés Bosch-hu
2006. október 30. 14:44

Megnyílt a 7. Bosch távközlési és biztonságtechnikai szakmai nap

Varsányi Pál, a biztonságtechnikai üzletág vezetőjének köszöntőjével nyílt meg a 7. Bosch távközlési és biztonságtechnikai szakmai napja ma délelőtt fél tízkor a Hotel Mercure Budában.

2006. október 19. 13:21

Avaya portfolió a Bosch szakmai napon

Hetedik alkalommal rendezi meg szakmai napját a Robert Bosch Kft. Távközlési Üzletága 2006. október 19-én a Hotel Mercure Budában. Az immár hagyományos rendezvényen az Avaya portfolióról is hallgathatnak előadást a meghívottak, azaz az üzletág ügyfelei, partnerei és reménybeli megrendelői.

2006. október 17. 12:02

Új üzletágvezető a Bosch távközlési üzletágánál

Telegdy Péter (45) irányítja október elsejétől a Robert Bosch Kft. Távközlési Üzletágát. A szakember az elmúlt hat évben a Pantel Távközlési Kft. üzletágvezetőjeként a kormányzati értékesítésért felelt.

Kulcsszavak: Bosch-hu Bosch CIO
2006. október 2. 16:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

Meghosszabbított nevezési határidővel 2021. november 8. éjfélig várják a jelentkezésedet az online szakma legrangosabb díjára, az idén 20 éves ’Az Év Honlapja’ pályázatra! A legjobb honlapokat, applikációkat, rendezvény oldalakat, blockchain, digitális marketing- és technológiai megoldásokat 28 kategóriában várja a szakmai zsűri, november 8-án éjfélig. Itt a legjobb lehetőség, hogy megmérettesd Magad a digitális világban!

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

Több új, Magyarországon is elérhető környezetbarát keresési funkciót jelentett be a tegnapi napon a Google vezérigazgatója. 

2021. október 7. 17:13