Avaya kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Avaya

Hogyan NE veszítsünk el egy ügyfelet 10 nap alatt

Az online ügyintézés és vásárlás során két dolog fontos: minél gyorsabb és minél egyszerűbb legyen. Ebben a technológia hatalmas segítséget nyújt, hiszen a felhőben működő, a vásárlás minden lépését és adatát egy helyen kezelő ügyfélszolgálati rendszerek végig látják és segíteni tudják a teljes folyamatot. Az Avaya azonban ennél is előrébb tekint: nemcsak probléma esetén kell segíteni az ügyfelet, hanem az úgynevezett prediktív, azaz előretekintő funkcióval javaslatokat adhatunk a vásárlónak. Egyelőre azonban a webáruházak ezt a funkciót még nem nagyon használják. 

2022. március 31. 16:23

A vásárlások tizede már online történik

Tavaly a vásárlások egytizedét webáruházakban bonyolítottuk. De miért szeretünk annyira online vásárolni? A válasz látszólag egyszerű: könnyű és kényelmes néhány kattintással kiválasztani és megvenni bármit, ráadásul a közösségi platformokon megjelenő hirdetések szinte észrevétlenül az online áruházakba terelnek minket. Emögött azonban rendkívül okos technológia rejlik: olyan egységes, mesterséges intelligencián alapuló rendszer, amely a hirdetéstől a vásárláson át az ügyfélszolgálatig a vásárlói döntés minden lépését érti, feldolgozza és kezelni tudja – tudtuk meg Gombár Györgytől, az Avaya Magyarország ügyvezetőjétől.

2022. január 16. 10:35

Az ügyfélszolgálati technológia fejlesztése a kkv-kat is versenyhelyzetbe hozhatja

Itthon is elindította felhőszolgáltatását az Avaya.  A nagyvállalatok közül már Magyarországon is sokan áthelyezték üzleti kommunikációjukat a felhőbe, de most a hazai kis- és középvállalkozásokat is versenyhelyzetbe hozhatja a világ egyik legnépszerűbb ügyfélkommunikációs felhője. Az online értékesítésben ugyanis már nem az ár az egyetlen tényező, legalább ilyen fontos szerepe van az ügyfélkiszolgálás minőségének is.

2021. október 15. 19:21

Videokonferencia-fejlesztő céget vásárolt az Avaya

A Magyarországon termékeivel az RRC Hungary Kft.-n, mint disztribútoron keresztül jelen lévő Avaya Inc. felvásárolta az IP-n és vezeték nélküli hálózatokon alapuló video-konferencia és telepresence technológiák vezető szállítóját, a Radvision Ltd.-t.

2012. április 2. 10:33

Az Algotech ismét elnyerte az AVAYA Platina partneri minősítését

Az Algotech – mely vezető szerepet játszik Európában a kontakt centerekhez, az egységes kommunikációhoz (UC), a video átvitelhez és a nagyvállalati informatikai rendszerekhez kötődő technológiai megoldások piacra vitelében – elsőként, és ez idáig a régióban egyedüliként, ismét elnyerte az AVAYA Platina partneri minősítését.

Kulcsszavak: +céginfo Algotech Avaya
2011. július 13. 15:03

A kimagasló szolgáltatási szintet díjazta az Avaya

Az Avaya új minősítési rendszert dolgozott ki a partnerei által nyújtott szolgáltatási szintek megítélésre. Az Avaya Service Expert címet a közép-kelet-európai régióban elsők között a NET’54 Üzleti Kommunikáció szerezte meg.

Kulcsszavak: +céginfo NET54 Avaya-hu Avaya
2011. július 6. 17:02

Díjnyertes ügyfélszolgálati forgalom

A vállalati kommunikációs rendszereket forgalmazó Avaya idén is díjazta legjobban teljesítő partnereit. 2010-es eredményei alapján hazánkban a NET’54 Üzleti Kommunikáció szerezte meg az Avaya 2010 Legnagyobb Forgalmú Partnere címet. A vállalat nem csak az Avaya platformon volt sikeres, 2010-ben megduplázta forgalmát, mely így elérte a 2 milliárd forintot.

Kulcsszavak: Avaya
2011. június 16. 10:33

Avaya Gold Business Partner lett a NET’54

2010-es szakmai és üzleti eredményei alapján a NET’54 Üzleti Kommunikáció elnyerte az Avaya Gold Business Partner státuszt. A távközlési megoldásszállító az Avaya követelményrendszerét jelentősen túlteljesítve lett a cím birtokosa.

Kulcsszavak: +céginfo Avaya
2011. február 8. 15:15

A NET’54-gyel központosít a K&H

Új központi telephelyén található ügyfélszolgálati rendszerének korszerűsítéséhez és karbantartásához keresett partnert a K&H Bank. Az Avaya alapokon nyugvó rendszer áttelepítésére és frissítésére kiírt tendert a NET’54 Üzleti Kommunikáció nyerte el.

2010. október 26. 13:05

Nemzetközi Avaya elismerés a NET'54-nek

Világszinten az Avaya partnerek mindössze néhány százaléka rendelkezik Joint Service Delivery (JSD) minősítéssel, melyet a napokban kapott meg a NET’54 Üzleti Kommunikáció. A 2 évre szóló cím birtokosától az Avaya alközpontok, call és kontakt centerek vagy IP telefónia rendszerek alkalmazói a nemzetközi sztenderdeknek megfelelő kiemelt szolgáltatási szintet kapják.

Kulcsszavak: Avaya NET54 +céginfo
2010. február 9. 11:02

Új marketingigazgató az Avaya EMEA régióban

Biswajit Parashar feladata a régió marketingtevékenységének vezetése, beleértve a folyamatos felhasználói élmény biztosítását.

Kulcsszavak: Avaya CIO
2009. szeptember 7. 10:59

Az Avaya megvásárolja a Nortel nagyvállalati megoldások részlegét

Az Avaya megállapodásokat írt alá, amelyek értelmében megvásárolja Nortel Enterprise Solution-t, a Nortel nagyvállalati megoldások részlegét 475 millió dollárért.

Kulcsszavak: Avaya Nortel +céginfo
2009. július 21. 17:17

A kkv-k fejleszteni fogják kommunikációs technológiájukat

A gazdasági visszaesés ellenére az angol, francia, olasz és orosz kisvállalatok azt tervezik, egy éven belül fejleszteni fogják kommunikációs technológiájukat, derült ki a legújabb Avaya kutatásból.

2009. június 23. 20:02

Avaya Aura: a vállalatok biztonságosan integrálhatják működésükbe a Facebookot és a Twittert is

Új kommunikációs architektúrával jelentkezett ma az Avaya. Az Avaya Aura állítólag radikálisan egyszerűsíti a kommunikációt a felhasználók, az alkalmazások és a rendszerek térben való korlátlan, rugalmas összekapcsolása révén. Használatával könnyen integrálható a kommunikáció az olyan heterogén környezetű vállalatok esetében is, ahol több telephely és többféle kommunikációs csatorna is megtalálható.

Kulcsszavak: Avaya
2009. március 30. 15:21

A továbbiakban a Procomp értékesíti az Avaya Integral üzleti telefonokat

A piac átrendeződése miatt az Avaya a Procomp Telecom Kft.-t bízta meg Integral üzleti telefonjainak importőri feladataival. A korábbi forgalmazó Bosch eladta távközlési üzletágát egy volt viszonteladójának, és mivel az Avaya szeretné a jövőben is megfelelő szinten kiszolgálni partnereit, így a zavartalan áruellátás biztosítása érdekében az importőri feladatok ellátására megállapodott a Procomppal.

Kulcsszavak: Avaya
2009. február 13. 14:04

Avaya Video Assist: ügyfélszolgálati szoftver kiskereskedőknek

Az Avaya bemutatta kifejezetten a kiskereskedők számára készült Avaya Video Assist (AVA) ügyfélszolgálati szoftverét, amely azt illusztrálja, hogy a telefonközpontok és az Egységes Kommunikáció technológiái hogyan hasznosíthatók a kiskereskedelmi ügyfélszolgálatok munkájában, hogyan lehet hatékonyságot és ügyfél-elégedettséget növelni.

2009. február 3. 16:18

Michael Bayer az Avaya stratégiaváltásáról

A vállalati kommunikációs rendszerek vezető szállítójaként ismert Avaya stratégiájának a változásairól, termékcsoportjainak átalakulásáról és a vállalat hosszú távú céljairól beszélt ma Budapesten - a szaksajtó képviselői előtt - Michael Bayer, a vállalat EMEA régiós elnöke. Az új stratégia fókuszában a partnerközpontúság áll.

Kulcsszavak: Avaya +céginfo
2008. november 6. 14:53

Kevin Kennedy - Új elnök és vezérigazgató az Avayánál

2009. január 1-jétől Kevin Kennedy vezeti elnöki és vezérigazgatói pozícióban az Avayát. Charles Giancarlo az Avaya vezérigazgatójaként 2008 végéig dolgozik, utána az igazgatótanács elnökeként folytatja munkáját a vállalatnál.

Kulcsszavak: Avaya +céginfo CIO
2008. október 31. 12:42

Avaya Gold Enterprise Partner lett a NET'54 Kft.

A NET’54 Kft. köszönhetően a tavalyi 1,2 milliárd forintos Avaya termékekben realizált forgalmának és az idei évben a szakembergárdája által megszerzett számos Avaya műszaki vizsgának Magyarországon elsőként megkapta az Avaya Gold Enterprise Partner minősítést.

Kulcsszavak: Avaya
2008. augusztus 18. 14:46

Avaya: egységes "olimpiai" kommunikációs megoldás

Az NBC Universal az Avayát kérte fel, hogy a pekingi olimpia ideje alatt, augusztus 8-a és 24-e között a közvetítéshez szükséges egységes kommunikációs megoldást szállítsa a tv-társaság számára.

Kulcsszavak: olimpia Kína NBC Avaya
2008. augusztus 12. 19:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

A kvantumtechnológia áttörést hozhat a járműiparban és az orvostudományban is. A kvantumos jelenségek elsősorban az anyag legkisebb építőköveinek viselkedésében jelentkeznek. Ezek a parányi részecskék teljesen máshogy viselkednek, mint ahogy azt a hétköznapi életben megszoktuk. A kvantumos jelenségekre épülő kvantumtechnológia forradalmi változásokat hozhat a környezetünk érzékelésében és az információfeldolgozásban. A Bosch jelenleg a kvantumtechnológián alapuló első termékeinek fejlesztésén dolgozik, melyek az orvosi és a mobilitási területeken lesznek alkalmazhatók.

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

Ikonikus sporteseményekből – mint például az olimpia vagy a foci bajnokságok – idén nyáron sem lesz hiány. A szurkolók alig várják ezeket az eseményeket – nincsenek ezzel másként a kiberbűnözők sem, bár őket a versenyszellem vagy a közösség érzése a legkevésbé sem érdekli. A Foci EB és a 2024-es párizsi olimpiai játékok közeledtével az ESET biztonsági szakértői mutatnak 9+1 olyan esetet, amelyekben a kibertámadások áldozatai sportegyesületek, -események vagy a szurkolók voltak.

2024. június 12. 11:43