Montana kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Montana

Startra kész az első magyar intelligens ügyfélszolgálat!

A Monspeech megvalósulása kiváló példa az infokommunikációs szakma KKV résztvevői és a magyar kutatói szféra példa értékű együttműködésére. A kooperációnak köszönhetően sokrétű és valós idejű ügyfélkiszolgálás válik elérhetővé, kiaknázhatók az előfizetőkkel bonyolított telefonhívások, tovább javítható az ügyintézés módja és az ügyfelek elégedettsége.

2012. június 7. 17:21

Intelligens ügyfélszolgálati rendszert vezet be a Vodafone

A Vodafone Magyarország és a Montana Tudásmenedzsment Kft. intelligens ügyfélszolgálati rendszert vezet be a mobiltávközlési társaságnál. A valós idejű ügyfélkiszolgálás egy folyékonybeszéd-felismerő szoftveres megoldáson alapul, s első lesz a magyar piacon.

2010. szeptember 15. 08:47

Hangbányászat a tudásmenedzsment eszközeivel

218 millió forintból készül az új magyar nyelvű elektronikus beszédfelismerő szoftver. A Montana Tudásmenedzsment Kft. legújabb fejlesztésében egy olyan egyedülálló megoldás kiépítésén dolgozik, amely alkalmas automatikus beszédfelismerésre és szövegbányászatra. Az új szoftvernek köszönhetően a jelenleg működő call centerek hatékonysága korábban sosem látott mértékben lesz növelhető.

2010. július 20. 16:26

Jelentős változás a Montanánál

A tulajdonosok döntése alapján 2009. július 31-ével a Montana Tudásmenedzsment és Rendszerintegrátor Kft. kivált a Montana Informatikai és Kommunikációs Zrt.-ből és tevékenységét új cégként, önállóan folytatja tovább.

Kulcsszavak: Montana +céginfo
2009. szeptember 10. 13:20

Pereket nyert meg első fokon a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal mai közlése szerint a hatóság három korábbi döntését első fokon helyben hagyta a bíróság.

2008. november 4. 12:20

Montana: az idén kétszer akkora bevétel keresőprogramokból

A informatikai piacon érdekelt Montana Zrt. az idén az intelligens keresőprogram, az Infovadász eladásából és a fejlesztésekhez kapcsolódó pályázati pénzekből együttesen mintegy 500 millió forint árbevételre számít, ami a duplája az egy évvel korábbi eladásoknak, illetve megoldásfejlesztéseknek - mondta Vadász Pál, a Montana Zrt. elnök-vezérigazgatója az MTI-nek.

Kulcsszavak: Montana +céginfo
2008. május 29. 11:03

Már hat "aranyat" hozott el a Montana a Microsofttól

A Montana Zrt. immáron a hatodik területen kapta meg a legmagasabb szintű Microsoft megoldásszállítóknak járó "Microsoft Gold Certified Partner" minősítést, amely a Montana Quality mérnökök kiemelkedő szaktudását és a technológiai piacon elért eredményeit bizonyítja.

2008. április 7. 12:05

Tényállástól az akcióig: újszerű tudásmenedzsment szoftver a hazai bűnüldözésben

A Montana Zrt. mai sajtótájékoztatóján Vadász Pál elnök-vezérigazgató, illetve Békési Tamás és Bundschuh Gábor, a társaság szakemberei működés közben mutatták be a cég saját fejlesztésű tudásmenedzsment keretrendszerének legújabb, az ORFK részére készített alkalmazási programját. Az Infovadász szövegbányász szoftver, amely a legmodernebb kereső technológiák alkalmazásával, a legösszetettebb információhalmazban is képes gyorsan és hatékonyan megtalálni a keresett fogalmakat és összefüggéseket.

Kulcsszavak: tudásmenedzsment Montana
2008. március 4. 16:22

A hálózati biztonság területén erősít a Montana

A Montana Zrt. szakmai hozzáértésének elismeréseképpen megkapta a Cisco "Advanced Security Specialization" partneri minősítését, amely alátámasztja a Cisco biztonságtechnikai megoldásainak ismeretét a műszaki és kereskedelmi oldalon egyaránt.

2008. február 26. 13:11

Beérett a Montana innovációs befektetése

A Montana 2007-ben 3,8 milliárd forint árbevétellel, 187 millió forint kutatás-fejlesztési költség mellett is várhatóan megőrzi tavalyi, 100 millió forintos, leányvállalatával, a Noreg Kft.-vel konszolidált pénzügyi eredményét. A Montana kiemelkedő sikerei közé tartozik a szolgáltatások 63%-os részarányának elérése, amely fontos stratégiai célként szerepelt a vállalat 2007-es terveiben. A Montana saját fejlesztésű irat- és dokumentumkezelő megoldásából, a MonDoc Systemből származó árbevétel kiemelkedő - 250 százalékos - növekedésével elérte a 730 millió forintot.

Kulcsszavak: +céginfo Montana
2008. február 19. 09:10

Az adatvesztésnek főként emberi okai vannak

A magyar vállalatok és intézmények is egyre nagyobb figyelmet fordítanak az üzleti szempontból fontos adataik védelmére, igaz, az adatvesztések többsége még mindig emberi hibából adódik.

2007. december 3. 08:41

A MonDoc System támogatja az Ügyfélkapun történő ügyintézést

A MonDoc System elektronikus irat- és dokumentumkezelő rendszer új Portál modullal egészült ki, amelynek segítségével lebonyolíthatók az Ügyfélkapun elérhető elektronikus ügyintézési szolgáltatások.

2007. november 7. 09:26

Új műszaki vezérigazgató-helyettes a Montana Zrt. menedzsmentjében

A Montana új műszaki vezérigazgató-helyettest nevezett ki dr. Váncsa Julianna személyében. A több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakember a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen szerzett PhD fokozatot, majd az információbiztonság területén dolgozott, a védelmi szféra és az informatikai biztonság összefüggéseinek területén. Számos publikációt jegyez ebben a témában.

Kulcsszavak: CIO Montana
2007. október 29. 14:14

Új kereskedelmi vezérigazgató-helyettes a Montana Zrt-nél

A hazai informatikai piac egyik vezető vállalata, a Montana Információtechnológiai és Kommunikációs Zrt. 2007. július 1-től Takács Gábort nevezte ki kereskedelmi vezérigazgató-helyettesnek.

Kulcsszavak: Montana +céginfo CIO
2007. július 23. 13:57

A MonDoc System már HP Integrity környezetben is

A megnövekedett teljesítményelvárással rendelkező vállalatok és intézmények számára is ajánlott rendszerré vált a MonDoc System elektronikus irat- és dokumentumkezelő megoldás, mivel 2006 októbere óta HP Integrity környezetben is futtatható.

2007. július 11. 10:37

MonDoc iratkezelés a KIPSZER FT. Zrt.-nél

Átadásra került a Montana Zrt. által a KIPSZER Fővállalkozási és Tervező Zrt.-nél GVOP pályázat keretében bevezetett MonDoc System irat-és dokumentumkezelő rendszer.

2007. május 9. 14:22

MonDoc, Quality IT, InfoVadász: a sikeres Montana pillérei

A jó ütemű alkalmazkodás hozott eredményeket 2006-ban a Montana Zrt-nek. Vadász Pál vezérigazgató és Kun Éva kereskedelmi vezérigazgató-helyettes adott tájékoztatást a 40%-os árbevétel-növekedést elért társaság 2006. évi szakmai és pénzügyi eredményiről szóló mai budapesti sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: +céginfo Montana
2007. február 1. 14:54

A Montana irat- és dokumentációkezelő rendszere alkalmas közintézmények számára is

A közfeladatot ellátó szervek 2007. január 1-jétől kizárólag minősítéssel rendelkező iratkezelő szoftvert vezethetnek be. A MonDoc System a CERTOP Kft. teljes körű tanúsítványát szerezte meg, amellyel bármely közfeladatot ellátó szerv számára ajánlott rendszerré vált.

2007. január 18. 14:45

A MonDoc System: az év legjobb nagyvállalati Microsoft alkalmazása

A MonDoc System, a Montana Zrt. integrált irat- és dokumentumkezelő megoldása nyerte el a legjobb Microsoft alkalmazás díjat a Microsoft Magyarország 2006-os pénzügyi évében, a nagyvállalati megoldások kategóriában.

Kulcsszavak: Montana
2006. december 25. 16:25

GVH: kartellezett a HP, a Montana és a Synergon

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a Synergon Informatikai Rt.-vel, a Montana Információtechnológiai és Kommunikációs Rt.-vel valamint a Hewlett-Packard Magyarország Kft.-vel szemben.

Kulcsszavak: GVH HP-hu Synergon Montana
2006. október 13. 15:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55