Synergon kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Synergon

Csődeljárást kezdeményezett maga ellen a Synergon leánycége

Csődeljárás lefolytatása iránti kérelmet nyújtott be a Fővárosi Törvényszékre a Synergon Informatika Nyrt. kizárólagos tulajdonában álló Synergon Integrator Rendszerszolgáltató Kft. annak érdekében, hogy a hitelezőkkel a csődeljárás során megkötendő egyezség alapján a társaság megfelelő további működése biztosítható legyen - tette közzé a BÉT honlapján kedden az anyacég.

Kulcsszavak: +céginfo Synergon
2015. szeptember 16. 09:15

A T-Systems és a Synergon üzemeltetheti a Futár rendszert

A T-Systems Magyarország Zrt. és a Synergon Integrator Kft. üzemeltetheti a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Futár rendszerét 5 éven keresztül - közölte a BKK.

2014. július 3. 10:26

Lemondott a Synergon igazgatótanácsi elnöki posztjáról Gansperger Gyula

Lemondott a Synergon Informatika Nyrt. igazgatótanácsában betöltött elnöki pozíciójáról Gansperger Gyula - közölte a cég kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Kulcsszavak: Synergon +céginfo
2014. január 29. 08:00

Új tagok a Synergon igazgatótanácsában és audit bizottságában

A Synergon Informatika Nyrt. hétfőn megtartott rendkívüli közgyűlése új igazgatótanácsi és audit bizottsági tagokat választott - tette közzé a társaság a BÉT honlapján hétfőn.

Kulcsszavak: +céginfo Synergon
2013. december 10. 08:38

Új elnök a Synergon igazgatótanácsának élén

Lemondott a Synergon Informatikai Nyrt. igazgatótanácsának elnöke, Jutasi Zoltán Zsolt, helyére Gansperger Gyulát választotta tagjai közül a testület - közölte a társaság a tőzsde honlapján.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Synergon
2013. október 31. 09:30

Synergon: lezárult a Navigator és a Vilati felvásárlása

A Synergon Informatika Nyrt. lezárta a Navigator Informatika Zrt. és az utóbbi 100 százalékos tulajdonában lévő Vilati Zrt. felvásárlására irányuló tranzakciót, amelynek révén tovább növelte piaci részesedését az infokommunikációs szektorban - jelentette be a társaság a BÉT honlapján szerdán.

Kulcsszavak: Navigator Synergon
2013. augusztus 15. 07:57

A Synergon árbevétele közel 50 százalékkal nőtt az első negyedévben

A Synergon csoport 2013. év első három hónapjában 2,61 milliárd forint árbevételt ért el, ami 48 százalékkal haladja meg az előző év azonos időszakát.

Kulcsszavak: +céginfo Synergon
2013. június 1. 10:04

A Synergon informatikai outsourcing céget vesz

A Synergon cégcsoport 515 millió forintért megvásárolja a Navigátor Informatika Zrt.-t, valamint annak 100 százalékos leányvállalatát, a Vilati Zrt.-t - közölte a Synergon kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Kulcsszavak: Synergon +céginfo
2013. május 28. 09:52

A PannErgy eladta a Synergonban meglévő részesedését

A PannErgy Nyrt. és a 100 százalékos tulajdonában álló PMM Zrt. pénteken értékesítette a Synergon Informatika Nyrt. részvényeinek 12,52 százalékát 400 forintos darabonkénti átlagáron. Ezzel már sem a PannErgynek, sem kapcsolt vállalkozásainak nincs tulajdonrésze a Synergonban - tudatta a PannErgy az MTI-vel pénteken.

Kulcsszavak: +céginfo Synergon
2013. március 23. 13:58

A Synergon igazgatótanácsának tagja lett Gansperger Gyula és Naményi Péter András

A Synergon Informatika Nyrt. 2013. január 29-én tartott rendkívüli közgyűlésén hozott határozat szerint a társaság igazgatótanácsa Gansperger Gyulával és Naményi Péter Andrással hattagúra bővült - közölte a társaság kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Kulcsszavak: +céginfo Synergon
2013. január 30. 09:31

Hitelszerződést írt alá a SYNERGON Integrator Kft. és a Magyarországi Volksbank Zrt.

Hosszú távú, stratégiai együttműködésről állapodott meg a SYNERGON Csoport és a Sberbank Europe AG leányvállalata a Magyarországi Volksbank Zrt., melynek révén a pénzintézet a SYNERGON Csoport stratégiai, regionális finanszírozó partnere lett.

Kulcsszavak: +céginfo Synergon
2013. január 11. 09:34

Két-két milliárdos támogatás az NI Hungary Kft.-nek és a Synergonnak

Csaknem 2-2 milliárd forint támogatást kap a Gazdaságfejlesztési Operatív Programok (GOP) keretében megvalósuló projektjeinek megvalósítására az NI Hungary Kft. és a Synergon Integrator Rendszerszolgáltató Kft. - az erről szóló kormányhatározatot a Magyar Közlöny legfrissebb számában tették közzé.

Kulcsszavak: +céginfo Synergon
2013. január 10. 18:29

Synergon: támogatás épületüzemeltetési rendszer fejlesztésére

A Synergon Informatika Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a SynergonIntegrator Kft. 599 291 321 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el Smart Building nevű innovatív épületüzemeltetési rendszerének kifejlesztésére - közölte az anyavállat csütörtökön a BÉT honlapján.

Kulcsszavak: +céginfo Synergon
2012. december 28. 10:20

Akvizíciókkal készül terjeszkedni a holdinggá alakult Synergon

Befejezte a szerkezetátalakítást, holding struktúrában folytatja működését és akvizíciókkal terjeszkedik a Synergon Informatika Nyrt., a Synergon Csoport anyavállalata - tájékoztatta pénteken a sajtót a vállalat vezetősége.

Kulcsszavak: +céginfo Synergon
2012. november 16. 18:51

Eladta a Synergon cseh leányvállalatát

Értékesítette csehországi leányvállalatát a SYNERGON Informatika Nyrt. A 100%-os tulajdonában álló Infinity a.s. közel 1,5 milliárd forintos áron kelt el.

Kulcsszavak: Infinity +céginfo Synergon
2012. november 13. 09:39

Infokommunikációs céget alapított a Synergon

Synergon InfoCom Kft. néven alapított új 100 százalékos tulajdonú infokommunikációs rendszerek megoldását szállító céget a Synergon Informatika Nyrt. 

Kulcsszavak: +céginfo Synergon
2012. augusztus 7. 10:41

Közbeszerzési tendert nyert a Synergon leányvállalata

A Synergon Rendszerintegrátor Kft. egyrészt a KOPINT-DATORG Informatikai és Vagyonkezelő Kft.-vel, mint közös ajánlattevővel konzorciumban, másrészt önálló ajánlattevőként nyerte el az Országos Bírósági Hivatal (OBH) által az ügyvitel egyszerűsítése, az adminisztratív terhek csökkentése érdekében meghirdetett, két részfeladatból álló közbeszerzési tendert.

2012. március 22. 08:44

A számokban is tükröződni fog a Synergon átalakításának eredménye

Bár a piac ítélete szerint a Synergon Informatika Nyrt. kicsit későn kezdte meg az átalakítást, a májusban elkezdett munka, s az ősszel elindított költségracionalizálás már hoz eredményeket, amelyek a cég reményei szerint a következő negyedévek számaiban is láthatók lesznek .

Kulcsszavak: +céginfo Synergon
2011. december 2. 09:01

Synergon veszteséges volt a harmadik negyedévben is

A Synergon Informatikai Nyrt. 129,3 millió forint konszolidált adózás utáni veszteséget könyvelt el 2011 harmadik negyedévében, így az év első kilenc hónapjának vesztesége 967,2 millió forint lett, míg az előző év háromnegyedéves vesztesége 430,4 millió forint volt.

Kulcsszavak: +céginfo Synergon
2011. december 1. 08:30

Drámai lépéseket tervez a Synergon a veszteség visszaszorítására

A Synergon Informatikai Nyrt. 491,5 millió forint konszolidált adózás utáni veszteséget könyvelt el 2011 második negyedévében az első negyedévi 346 millió forint veszteség után. A tavalyi második negyedév vesztesége 5,7 millió forint volt.

Kulcsszavak: +céginfo Synergon
2011. szeptember 2. 07:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47